Alle vergaderzalen in Vaux-sur-Sure op een rij

De beste vergaderzalen in Vaux-sur-Sure vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 6+ unieke vergaderzalen in Vaux-sur-Sure. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Hubermont Space for Development

Hubermont Space for Development

Schrijf review Ortho (22.4 km)

Deze locatie is buitengewoon geschikt voor opleidingssessies, het bepalen of bijsturen van de strategie, of andere workshops waarbij privacy, ruimte en rust belangrijk zijn.

No Photo Available

Chateau Beausaint

Schrijf review Beausaint (26.9 km)

Schuif mee aan aan de tafel van Alainn Chef kok met meer dan 25 jaar ervaring, en geniet mee van zijn creatieve en verfijnde gerechten die hij op uw bord tovert.

No Photo Available

Le vieux poirier

Schrijf review Gouvy (34.2 km)

Wenst u met enkele collega's professioneel te verblijven op Le vieux poirier? U maakt gebruik van optimale vergader- en ontspanningsfaciliteiten. Afhankelijk van uw gezelschap en comfortwens maakt u een keuze uit verschillende formules.

Van der Valk Hôtel Luxembourg-Arlon

Van der Valk Hôtel Luxembourg-Arlon

Schrijf review Arlon (34.3 km)

Vanwege de perfecte locatie, bij het knooppunt A4 / E411 en niet ver van Luxemburg, Findel Airport en Kirchberg, is dit hotel ideaal voor zakelijke bijeenkomsten. Configureer uw eigen inspirerende evenement in de flexibele vergaderruimten van 1200 m2.

No Photo Available

Château Jemeppe

Schrijf review Hargimont (37.8 km)

Het indrukwekkende en historische Château Jemeppe, sprookjesachtig gelegen tussen de heuvels en de natuur van de Belgische Ardennen, biedt de toplocatie voor uw congressen, business-events, seminars, conferenties, trainingen en feesten.

La ferme de Werpin

La ferme de Werpin

Schrijf review Hotton (38 km)

La ferme de Werpin is een authentieke Ardense hoeveboerderij met 12 appartementen, een grote horecakeuken en een zaal/ serre.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Vaux-sur-Sure

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Vaux-sur-Sure? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Vaux-sur-Sure dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Vaux-sur-Sure

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Vaux-sur-Sure. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Vaux-sur-Sure was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Vaux-sur-Sure, Evenementenlocaties in Vaux-sur-Sure, Feestzalen in Vaux-sur-Sure, Trouwlocaties in Vaux-sur-Sure

Jouw vergaderzaal in Vaux-sur-Sure toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Vaux-sur-Sure. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: