header

Trouwlocaties in de provincie Antwerpen

De mooiste trouwlocaties in Antwerpen vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete trouwlocatie in Antwerpen!

Trouwlocaties in de provincie Antwerpen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.72/10. Gebaseerd op 45 reviews over bedrijven in de categorie 'Trouwlocaties in de provincie Antwerpen'.
 • De Koninck - Antwerp City Brewery

  De Koninck - Antwerp City Brewery

  Uitstekende locatie met veel mogelijkheden

  Onze firma hield er een feest voor het 10-jarig bestaan. De Duvel Bar en De Koninck Bar werden hiervoor samen omgetoverd tot de meest gezellige locatie voor dergelijk networking en fun event. Door de flexibiliteit van de ruimtes, hebben we er presentaties gehouden en een band kunnen neerzetten van 7 personen. Het personeel helpt ook meer dan uitstekend mee om alles tot een goed einde te brengen. Zeker aan te raden!

  Maxine Meeussen - Infradata - 20/11/2019

 • The Tree

  The Tree

  Ambtswissel Luitenant Gouverneur Kiwanis Divisie Antwerpen

  Op 15/10/2019 vond de ambtswissel plaats in The Tree te Lier.
  Het was een super geslaagde avond. De deelnemers werden zeer goed ontvangen en het eten was lekker. Het dessertenbuffet een schot in de roos.
  Als organisator hadden we ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten in de zaal zoals een groot scherm + beamer en een podium.
  Alles vond plaats in een sfeervolle zaal die perfect was voor een 80-tal personen.

  Guido Dekeyser - Kiwanis - 14/11/2019

 • San Marco Village

  San Marco Village

  Geslaagde evenementen bij San Marco Village

  Heel mooie exclusieve locatie om iedereen te verbazen. Mooie thematische zalen en een indrukwekkende piazza. Je waant je op een Italiaans dorpsplein.
  Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Alle vragen lossen ze wel op. Goede communicatie met de zaalmanager en verantwoordelijken.
  De mensen van San Marco maken ook duidelijke afspraken en denken mee om van uw feest een geslaagd evenement te maken.
  Uiterst verzorgde en lekkere maaltijden. Op een avond in San Marco heeft niemand iets te kort.

  Luc De Kimpe - Unit-T - 14/11/2019

 • San Marco Village

  San Marco Village

  Waar voor je geld

  Meer dan 20 jaar ervaring met verschillende locaties maar ik kan met 200% voldoening zeggen dat San Marco Village en haar mensen een fantastisch gevoel en beleving geven.
  De service en flexibiliteit die de mensen aan boord leggen is uitzonderlijk goed. Ook kwalitatief is het eten zeer lekker en mooi gepresenteerd. Afhankelijk van je stijl heb je keuze uit een aantal zalen; deze beschikken echter standaard niet over de modernste technologie en ook de verlichting voor opnames en fotografie is niet optimaal. Maar desondanks deze zaken is san Marco Village nog steeds mijn favoriet.
  Het is écht "waard voor zijn geld" met kwalitatief goede service en lekkere food. :)

  Inez Senecaut - PMC vzw - vereniging voor people managers en HR p - 01/11/2019

Trouwlocaties in de provincie Antwerpen

Op zoek naar een trouwlocatie in Antwerpen? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle trouwlocaties in Antwerpen (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte trouwlocatie!

Huur een trouwlocatie in Antwerpen

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een trouwlocatie in Antwerpen. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een lijst van alle trouwlocaties in de buurt van Antwerpen. Voor 'trouwlocatie Antwerpen' hebben we momenteel 83 alternatieven.

Jouw trouwlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw trouwlocatie in de kijker.

Relevante links: Trouwlocaties in Aartselaar, Trouwlocaties in Antwerpen, Trouwlocaties in Arendonk, Trouwlocaties in Baarle-Hertog, Trouwlocaties in Balen, Trouwlocaties in Beerse, Trouwlocaties in Berchem, Trouwlocaties in Berlaar, Trouwlocaties in Boechout, Trouwlocaties in Bonheiden, Trouwlocaties in Booischot, Trouwlocaties in Boom, Trouwlocaties in Borgerhout, Trouwlocaties in Bornem, Trouwlocaties in Borsbeek (Antw.), Trouwlocaties in Bouwel, Trouwlocaties in Brasschaat, Trouwlocaties in Brecht, Trouwlocaties in Dessel, Trouwlocaties in Deurne, Trouwlocaties in Duffel, Trouwlocaties in Edegem, Trouwlocaties in Ekeren, Trouwlocaties in Essen, Trouwlocaties in Geel, Trouwlocaties in Grobbendonk, Trouwlocaties in Halle - Zoersel, Trouwlocaties in Heffen, Trouwlocaties in Heist-op-den-Berg, Trouwlocaties in Hemiksem, Trouwlocaties in Herentals, Trouwlocaties in Herenthout, Trouwlocaties in Herselt, Trouwlocaties in Hoboken, Trouwlocaties in Hombeek, Trouwlocaties in Hoogstraten, Trouwlocaties in Hove, Trouwlocaties in Hulshout, Trouwlocaties in Itegem, Trouwlocaties in Kalmthout, Trouwlocaties in Kapellen (Antw.), Trouwlocaties in Kasterlee, Trouwlocaties in Kontich, Trouwlocaties in Laakdal, Trouwlocaties in Lier, Trouwlocaties in Lille, Trouwlocaties in Lint, Trouwlocaties in Malle, Trouwlocaties in Mechelen, Trouwlocaties in Meer, Trouwlocaties in Meerhout, Trouwlocaties in Meerle, Trouwlocaties in Merksem, Trouwlocaties in Merksplas, Trouwlocaties in Minderhout, Trouwlocaties in Mol, Trouwlocaties in Mortsel, Trouwlocaties in Muizen, Trouwlocaties in Niel, Trouwlocaties in Nijlen, Trouwlocaties in Olen, Trouwlocaties in Olmen, Trouwlocaties in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Trouwlocaties in Oud-Turnhout, Trouwlocaties in Poppel, Trouwlocaties in Pulderbos, Trouwlocaties in Pulle, Trouwlocaties in Putte, Trouwlocaties in Puurs, Trouwlocaties in Ranst, Trouwlocaties in Ravels, Trouwlocaties in Retie, Trouwlocaties in Rijkevorsel, Trouwlocaties in Rumst, Trouwlocaties in Schelle, Trouwlocaties in Schilde, Trouwlocaties in Schoten, Trouwlocaties in Schriek, Trouwlocaties in Sint-Amands, Trouwlocaties in Sint-Katelijne-Waver, Trouwlocaties in Stabroek, Trouwlocaties in Turnhout, Trouwlocaties in Veerle, Trouwlocaties in Vorselaar, Trouwlocaties in Vosselaar, Trouwlocaties in Vremde, Trouwlocaties in Weelde, Trouwlocaties in Westerlo, Trouwlocaties in Wijnegem, Trouwlocaties in Willebroek, Trouwlocaties in Wilrijk, Trouwlocaties in Wommelgem, Trouwlocaties in Wortel, Trouwlocaties in Wuustwezel, Trouwlocaties in Zandhoven, Trouwlocaties in Zandvliet, Trouwlocaties in Zwijndrecht, Congreslocatie in de provincie Antwerpen, Evenementenlocaties in de provincie Antwerpen, Feestzalen in de provincie Antwerpen, Vergaderzalen in de provincie Antwerpen

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!