header

Trouwlocaties in de provincie Antwerpen

De mooiste trouwlocaties in Antwerpen vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete trouwlocatie in Antwerpen!

Trouwlocaties in de provincie Antwerpen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.83/10. Gebaseerd op 37 reviews over bedrijven in de categorie 'Trouwlocaties in de provincie Antwerpen'.
 • San Marco Village

  San Marco Village

  Réunion régionale au San Marco Village

  Un accueil très agréable, une salle pittoresque et un service catering au top. Tout est réuni pour une réunion réussie !

  Séverine Martin - IXINA - 03/10/2019

 • San Marco Village

  San Marco Village

  Een toplocatie voor ons klantenevent!

  Dankjewel aan alle medewerkers van San Marco Village voor de geweldige ondersteuning van ons event. Alles liep op rolletjes. Jullie hebben ons geholpen om ons event optimaal te laten verlopen en hebben met ons meegedacht. Alle communicatie verliep heel vlot, zowel per mail als telefonisch. Elke vraag werd onmiddellijk beantwoord. Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Dankjewel!

  Jill Daelemans - Syneton - 24/09/2019

 • San Marco Village

  San Marco Village

  wanneer de deelnemers aangenaam verrast zijn door de locatie en service dan is de vergadering al voor de helft geslaagd

  Wij hebben San Marco gekozen als vergader locatie om diverse reden. De ligging is zeer centraal voor de genodigde die rondom het Antwerpse – Vlaams Brabant komen.
  Naar organisatie & dito planning verloopt alles zeer georkestreerd en gecontroleerd en met de nodige terugkoppeling.
  De vergader zalen zijn flexibel naargelang grootte groep , geen geluidsoverlast, en mogelijkheid voor even op het terras te gaan.Met aangepast licht – verduistering- geluidsinstallatie.
  Zeer verzorgde vriendelijke opvang , verwelkoming met koffie en diverse frisdranken dito snacks zijn op niveau.
  En met wordt aangenaam verrast door kleine verrassing snacks-snoepjes….
  Rud Van Herck DVV Verzekeringen

  Rud Van Herck - DVV Verzekering - 18/09/2019

 • San Marco Village

  San Marco Village

  KMOinsider panelgesprekken

  Voor ons businessmagazine KMOinsider organiseren wij maandelijks een ontbijt-panelgesprek voor 8 personen over actuele bedrijfsonderwerpen. San Marco Village is een ideale locatie om deze panelgesprekken te organiseren. Het ontbijt is zeer verzorgd, ook de zaal is altijd perfect in orde. Heel vriendelijk personeel dat alles goed opvolgt en direct klaarstaat. Perfecte locatie die onze panelleden inspireert. Zeker aan te raden! (www.kmoinsider.be)

  Heidi Cools - KMOinsider - 17/09/2019

Trouwlocaties in de provincie Antwerpen

Op zoek naar een trouwlocatie in Antwerpen? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle trouwlocaties in Antwerpen (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte trouwlocatie!

Huur een trouwlocatie in Antwerpen

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een trouwlocatie in Antwerpen. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een lijst van alle trouwlocaties in de buurt van Antwerpen. Voor 'trouwlocatie Antwerpen' hebben we momenteel 86 alternatieven.

Jouw trouwlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw trouwlocatie in de kijker.

Relevante links: Trouwlocaties in Aartselaar, Trouwlocaties in Antwerpen, Trouwlocaties in Arendonk, Trouwlocaties in Baarle-Hertog, Trouwlocaties in Balen, Trouwlocaties in Beerse, Trouwlocaties in Berchem, Trouwlocaties in Berlaar, Trouwlocaties in Boechout, Trouwlocaties in Bonheiden, Trouwlocaties in Booischot, Trouwlocaties in Boom, Trouwlocaties in Borgerhout, Trouwlocaties in Bornem, Trouwlocaties in Borsbeek (Antw.), Trouwlocaties in Bouwel, Trouwlocaties in Brasschaat, Trouwlocaties in Brecht, Trouwlocaties in Dessel, Trouwlocaties in Deurne, Trouwlocaties in Duffel, Trouwlocaties in Edegem, Trouwlocaties in Ekeren, Trouwlocaties in Essen, Trouwlocaties in Geel, Trouwlocaties in Grobbendonk, Trouwlocaties in Halle - Zoersel, Trouwlocaties in Heffen, Trouwlocaties in Heist-op-den-Berg, Trouwlocaties in Hemiksem, Trouwlocaties in Herentals, Trouwlocaties in Herenthout, Trouwlocaties in Herselt, Trouwlocaties in Hoboken, Trouwlocaties in Hombeek, Trouwlocaties in Hoogstraten, Trouwlocaties in Hove, Trouwlocaties in Hulshout, Trouwlocaties in Itegem, Trouwlocaties in Kalmthout, Trouwlocaties in Kapellen (Antw.), Trouwlocaties in Kasterlee, Trouwlocaties in Kontich, Trouwlocaties in Laakdal, Trouwlocaties in Lier, Trouwlocaties in Lille, Trouwlocaties in Lint, Trouwlocaties in Malle, Trouwlocaties in Mechelen, Trouwlocaties in Meer, Trouwlocaties in Meerhout, Trouwlocaties in Meerle, Trouwlocaties in Merksem, Trouwlocaties in Merksplas, Trouwlocaties in Minderhout, Trouwlocaties in Mol, Trouwlocaties in Mortsel, Trouwlocaties in Muizen, Trouwlocaties in Niel, Trouwlocaties in Nijlen, Trouwlocaties in Olen, Trouwlocaties in Olmen, Trouwlocaties in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Trouwlocaties in Oud-Turnhout, Trouwlocaties in Poppel, Trouwlocaties in Pulderbos, Trouwlocaties in Pulle, Trouwlocaties in Putte, Trouwlocaties in Puurs, Trouwlocaties in Ranst, Trouwlocaties in Ravels, Trouwlocaties in Retie, Trouwlocaties in Rijkevorsel, Trouwlocaties in Rumst, Trouwlocaties in Schelle, Trouwlocaties in Schilde, Trouwlocaties in Schoten, Trouwlocaties in Schriek, Trouwlocaties in Sint-Amands, Trouwlocaties in Sint-Katelijne-Waver, Trouwlocaties in Stabroek, Trouwlocaties in Turnhout, Trouwlocaties in Veerle, Trouwlocaties in Vorselaar, Trouwlocaties in Vosselaar, Trouwlocaties in Vremde, Trouwlocaties in Weelde, Trouwlocaties in Westerlo, Trouwlocaties in Wijnegem, Trouwlocaties in Willebroek, Trouwlocaties in Wilrijk, Trouwlocaties in Wommelgem, Trouwlocaties in Wortel, Trouwlocaties in Wuustwezel, Trouwlocaties in Zandhoven, Trouwlocaties in Zandvliet, Trouwlocaties in Zwijndrecht, Congreslocatie in de provincie Antwerpen, Evenementenlocaties in de provincie Antwerpen, Feestzalen in de provincie Antwerpen, Vergaderzalen in de provincie Antwerpen

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!