Platform by Bernaerts

Platform by Bernaerts

Platform by Bernaerts
  • Verlatstraat 20, 2000 Antwerpen, België

Where events meet art...

Het veilinghuis is een gerenommeerd speler op de markt van kunst en veilingen in binnen- en buitenland. Maandelijks staan er uiteenlopende veilingen met topstukken op het programma. De veilingzaal heeft een unieke uitstraling en is voorzien van een auditorium voor 300 personen (met 150 plaatsen op de tribune). Daarnaast zijn er 5 multifunctionele ruimtes beschikbaar. U ontvangt uw gasten in de nieuwe stijlvolle receptieruimtes Box en Parcours. In de Verlat- en Museumzaal houdt u een gala dinner of walking dinner voor mx 300 personen, ten midden van alle kunstwerken. Onze uitdaging ligt in het bedenken en uitvoeren van spraakmakende totaalconcepten voor al uw meetings, productpresentaties, recepties, walking diners, gala-avonden, seminaries, persvoorstellingen en private evenementen. Onze verschillende ruimtes hebben een stijlvol en strak interieur en bieden onbeperkte mogelijkheden voor uw evenement op het Antwerpse Zuid.


Concepten rond kunst

Platform staat als locatie voor originaliteit qua invulling wat uw projecten betreft: in het bekende veilinghuis siert altijd wel een stuk antiek, design of een unieke collectie kunstvoorwerpen de ruimten om verkocht te worden, onder de hamer of uit de hand. Meestal betreft het antiquiteiten of zeldzaamheden die rechtstreeks uit privaat-collecties worden aangeboden. Op vraag kan de zaal aangekleed worden met schilderijen van Oude, Romantische en Moderne Meesters, sculpturen, oude luchters, tapijten, etc. Zo vindt u het geschikte kader met unieke en originele kunstvoorwerpen die uw event tot een onvergetelijke fotoshoot maken.


Full service

Platform biedt u een full service die garant staat voor een professionele en originele aanpak van de meest uiteenlopende opdrachten. Door het continue ‘scouten’ van nieuwe trends en vervolgens een vertaalslag te maken naar het evenementiële, zijn wij in staat om telkens weer originele en verrassende events te realiseren.


BUSINESS EVENTS

Luxueuze receptie

Dankzij de nieuwste zalen Box en Parcours worden uw genodigden al bij het ontvangst op een exclusieve manier ondergedompeld in de kunstwereld.

Een revolutionaire ‘box’ die in het oude 19de eeuws depot geschoven werd, doet niet alleen dienst als receptieruimte maar huist ook drie burelen. Rondom de Box zijn glazen vitrines en een schilderijwand waar de nieuwste kunstvoorwerpen te bezichtigen zijn alvorens ze tentoongesteld worden voor de veiling.


Box en Parcours kunnen worden ingehuurd voor een luxueuze receptie tot 100 personen. Dit kan het startpunt zijn van een congres of seminarie dat zich verderzet in de grote Veilingzaal. Uw event eindigt in stijl met een walking dinner of gala diner te midden van alle kunstwerken in de Museum of Verlatzaal.


Classy meeting

Nood aan een intieme meeting die de creativiteit stimuleert? Wij beschikken over een prachtig auditorium voor 150 gasten dat uit te breiden is tot 280 zitplaatsen met alle techniek die nodig is om een kwalitatieve presentatie te realiseren. Een seminarie is in de oorspronkelijke betekenis een studiebijeenkomst onder leiding van deskundigen, een professionele stuwkracht die de meeste bedrijven levensnoodzakelijk vinden voor de verdere ontwikkeling van bedrijf en personeel. Pure kennisoverdracht is nuttig, maar tegenwoordig mag het meer zijn in de hedendaagse bedrijfscultuur. Bij het organiseren van een meetcentive is de nood aan een aangename en stijlvolle seminarielocatie groot. Platform heeft dankzij het auditorium en de mogelijkheid om kleine break-outs te voorzien alle faciliteiten ter beschikking om uw meeting op topniveau te realiseren. De breaks krijgen een extra dimensie door de aanwezigheid van onze baristakampioen die uw gasten verrast met kunstige latte-art of voorzien we een smoothiebar met verse sappen? Na het formele gedeelte volgt een gepaste lunch-formule en we vervolledigen de “meetcentive” met een toffe workshop rond kunst of outdoor activiteit op het levendige Zuid. Goed voor de spirit, goed voor het rendement.


Business meets pleasure

Productlancering, klantenevent, presentatie, persvoorstelling, … elk bedrijf heeft eens of meermaals per jaar reden om met klanten, relaties of collega’s te klinken. In Platform ontvangen we uw zakelijke relaties voor een stijlvolle receptie. We serveren exquise seizoensgebonden hapjes op gastronomisch niveau of voorzien degustatiebuffetjes die opgebouwd zijn rond smaakbeleving. Tijdens het ontvangst zorgen we voor een heerlijke cocktail en naast de dranken die aan de bar te verkrijgen zijn worden doorheen de avond enkele topwijnen of Belgische bieren geopend om bij de amuses te degusteren. Op die manier krijgt iedereen de kans om zijn of haar smaakpapillen ten volle te verwennen.


We voorzien ook twee volledig verschillende stijlen van recepties, het zakelijke stijlvolle boven, en het trendy loungy beneden. Zo voelt iedereen zich optimaal welkom en krijgt u een mooie synergie tussen uw gasten. Een laaghangende mist, trendy gedecoreerde statafels en prachtige bloemstukken met talloze kaarsjes geven dat heerlijke cosy gevoel. Bourgondisch netwerken heet dat dan... Indien u wenst kan de sfeer nog uitgebreid worden met gepast muzikaal entertainment om de avond op een hoogtepunt af te ronden. Goed voor de spirit, goed voor het rendement.


In Platform creëren we uw business event waarbij uw gasten zowel kunnen dineren, socializen en feesten in een relaxte sfeer. Uw genodigden komen toe aan de sfeervol verlichte locatie en als ontvangst voorzien wij een stijlvolle outdoor act. Op stijlvolle wijze verwelkomen wij uw gasten met een glaasje cava om de gasten een stijlvolle welkom aan te bieden. In deze aperitiefruimte zal gedurende de vooravond en tijdens het diner sfeervolle jazz, soul & lounge muziek worden gespeeld. Daarna volgt “le moment suprême”, de spreker neemt de gasten mee langs de cijfers en goals en op gepaste wijze worden enkele medewerkers in de bloemetjes gezet. Aansluitend serveren we een heerlijk walking diner. Culinaire verassingen, geserveerd met respect voor de basisingrediënten. Uw gasten zullen versteld staan van de smaakexplosies en kunstzinnige gerechten. Na het diner voorzien we een toffe loungesetting waar uw gasten nog kunnen genieten van een degustatie rond Belgische bieren of Whisky & Cigars op het terras. Goed voor de spirit, goed voor het rendement.


Gala diner

De champagne gekoeld, prachtig gedekte diner tafels, een pianist zorgt voor de juiste achtergrond muziek bij binnenkomst, iedereen is uitgedost in avondkledij voor uw gala-diner. Of het gaat om een benefiet-avond, een galadiner voor zakenrelaties of een intiem diner voor uw gasten, we zorgen voor een onvergetelijke luxueuze avond. Tijdens het aperitief voorzien we een prachtige champagnetoren en serveren we exquise amuses voor uw gasten. Onze professionele fotograaf maakt bij aankomst portretfoto’s van uw gasten met hun partner of collega’s, op deze manier kan iedereen een tastbare herinnering aan deze avond mee naar huis nemen.


Na het ontvangst worden uw gasten verzocht plaats te nemen aan de prachtig gedekte tafels en is er gelegenheid voor een welkomstwoord. Aansluitend zal de eerste wijn worden geschonken en serveert ons bedienend personeel het voorgerecht uit. De diverse wijnen en verschillende gangen volgen elkaar in rustig tempo op zodat uw gasten volop kunnen genieten van al het lekkers. Na het smakelijke gala diner kunnen uw gasten genieten van een koffie van onze barista, en voor de fijnproevers onder ons nog een whisky & sigaren-degustatie. Goed voor de spirit, goed voor het rendement.


Workshops rond kunst

Met regelmaat ontvangen de experten van huis Bernaerts groepen geïnteresseerden om hen te vergasten op een ‘Inleiding tot het veilingwezen’.

In dit anderhalf durend seminarie krijgt de toehoorder antwoord op zijn/haar vragen over het veilingwezen, de schattingsprijzen, topresultaten in binnen-en buitenland, vervalsingen, webcastveilingen, tips and tricks, de do’s and dont’s, etc. tijdens een veiling en het bieden tout court. Deze uiteenzetting ‘Veilingen, un jeu de l’amour et du hasard’, houdt een presentatie in gevolgd door een vragenronde of een rondleiding langs de stukken die op dat moment geëxposeerd worden voor de volgende openbare veiling.


Veilingmeester

Mon Bernaerts, die zijn zaak begon in 1974, wees inmiddels al honderdduizenden stukken toe aan tal van verzamelaars, liefhebbers en handelaars uit binnen-en buitenland. Onder zijn ivoren hamer vielen topstukken als ‘Oiseau de ciel’ van René Magritte, nog steeds het duurst verkochte schilderij ooit in België, geveild uit het Sabena-faillissement voor 3.815.000€, maar ook verzamelingen waar menig buitenlands veilinghuis op aasde vonden onder zijn leiding een nieuwe eigenaar. Naast eigen veilingen staat hij ook graag ter beschikking voor benefietveilingen.


Wenst u een onvergetelijke indruk te maken op uw gasten? Neem dan gerust even contact met ons op.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Platform by Bernaerts

Er zijn (nog) geen reviews over Platform by Bernaerts. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Watt17

Watt17

De mijn van Heusden-Zolder. In de schaduw van de statige schachtbok ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Vandaag hangt er nog altijd elektriciteit in de lucht.

Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof

Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof

Rustig en ontspannen vergaderen nabij de Duitse grens kan in Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof. Een hotel en vergaderlocatie omringt door het prachtige en rustige landschap van de Achterhoek.

Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman

Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman

Op zoek naar een multifunctionele vergaderlocatie midden in Nederland of gelegen in de omgeving van Amersfoort, dan biedt Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman u alles wat u nodig heeft.

8SPACE

8SPACE

8SPACE is de ultieme evenementenlocatie in Bornem om jouw concept of merk onder de aandacht te brengen.

Kenmerken Platform by Bernaerts

Wifi

gratis 

Aantal personen

2 - 300 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

parking - gratis 

Omgeving

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

Cateringlocatie

vrij van catering 

interne catering 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten Platform by Bernaerts

Activiteitsregio's:
Antwerpen | België
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Antwerpen | Vergaderzaal huren | Feestzaal huren in Antwerpen | Feestzaal huren | Concertzaal | Schouwburg en theater | Congreslocatie huren in Antwerpen | Congreslocatie huren | Evenementenlocatie huren in Antwerpen | Evenementenlocatie huren | Trouwlocaties in Antwerpen | Trouwlocaties
Trefwoorden:
seminariezaal antwerpen | feestzaal antwerpen | congreszaal antwerpen | vergaderzaal antwerpen | aula antwerpen | theaterzaal antwerpen | veilinghuis antwerpen | bedrijfsreceptie antwerpen | bedrijfsevent antwerpen | aula huren antwerpen | workshop kunst | gala diner antwerpen