header

Alle trouwlocaties in Turnhout op een rij

De beste trouwlocaties in Turnhout vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke trouwlocaties in Turnhout. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste trouwlocaties in Turnhout

Alta Ripa II

Alta Ripa II

Schrijf review Oud-Turnhout (7 km)

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve. Opvallend mooi gelegen te midden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van 5 hectare. De feestzalen ademen klasse, traditie, smaak en luxe uit.

De Kapel Van Merksplas Kolonie

De Kapel Van Merksplas Kolonie

Schrijf review Merksplas (7.8 km)

Tussen Hoogstraten en Turnhout pronkt een prachtig gerenoveerde eventlocatie: de Kapel van Merksplas.

Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review Oud-Turnhout (7.9 km)

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

De Casteleer

De Casteleer

Schrijf review Kasterlee (11 km)

Vieren is een vak en bij De Casteleer weten ze goed hoe dat moet! Ze zorgen ervoor dat de gasten hun passie voor vieren kunnen zien, proeven en voelen. Doordat alle zintuigen worden geprikkeld, creëren ze een totaalbeleving.

No Photo Available

Feestzaal den Bakker

Schrijf review Rijkevorsel (12.1 km)

den Eyck

den Eyck

Schrijf review Kasterlee (12.3 km)

Huwelijksfeest, familiefeest, bedrijfsfeest, seminarie, ... door onze jarenlange ervaring maken wij voor u steeds de perfecte offerte op maat. Pure gezelligheid, verwennerij en hooggewaardeerde gastronomie, dat is waar het in den Eyck om draait.

Corsendonk de Linde

Corsendonk de Linde

Schrijf review Retie (12.7 km)

Corsendonk De Linde is al vele jaren een begrip in de Antwerpse Kempen, en dat is niet toevallig. Ben je op zoek naar een locatie om een feest te organiseren? Een locatie om jouw droomhuwelijk te organiseren?

No Photo Available

Le CirQ bvba

Schrijf review Hoogstraten (14 km)

Le Cirq is zowel in de week als in het weekend exclusief af te huren! Mogelijkheden: Bedrijfsfeest, trouwfeest, babyborrel, verjaardagen, jubileums, optreden, theater, comedy cup, ...

't groen huizeke

't groen huizeke

Schrijf review Dessel (15.8 km)

Je bent op zoek naar een mooie locatie voor een speciale gelegenheid? Welkom! Deze prachtig gerestaureerde 17e eeuwse hoeve, inmiddels historisch erfgoed, is rustig gelegen.

De Laro

De Laro

Schrijf review Meerle (16.9 km)

Wilt u eens iets écht unieks, dan moet u bij De Laro zijn.

Top trouwlocaties in Turnhout

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Turnhout? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Turnhout dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Turnhout

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Turnhout. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Turnhout was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Trouwlocatiesin de provincieAntwerpen, Congreslocatie in Turnhout, Evenementenlocaties in Turnhout, Feestzalen in Turnhout, Vergaderzalen in Turnhout

Jouw trouwlocatie in Turnhout toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Turnhout. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Turnhout

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties