header

Alle evenementenlocaties in Turnhout op een rij

De beste evenementenlocaties in Turnhout vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke evenementenlocaties in Turnhout. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste evenementenlocaties in Turnhout

No Photo Available

Bowling Turnhout

Schrijf review Turnhout (2.6 km)

Kom met familie,bedrijf of vrienden naar Bowling-Turnhout voor een gezellige namiddag of avond bowlen. Onze 12 gloednieuwe automatische bowlingbanen staan voor je klaar. Je kiest tussen klassieke bowling of hyperbowling.

De Kapel Van Merksplas Kolonie

De Kapel Van Merksplas Kolonie

Schrijf review Merksplas (7.8 km)

Tussen Hoogstraten en Turnhout pronkt een prachtig gerenoveerde eventlocatie: de Kapel van Merksplas.

De Casteleer

De Casteleer

Schrijf review Kasterlee (11 km)

Vieren is een vak en bij De Casteleer weten ze goed hoe dat moet! Ze zorgen ervoor dat de gasten hun passie voor vieren kunnen zien, proeven en voelen. Doordat alle zintuigen worden geprikkeld, creëren ze een totaalbeleving.

No Photo Available

Le CirQ bvba

Schrijf review Hoogstraten (14 km)

Le Cirq is zowel in de week als in het weekend exclusief af te huren! Mogelijkheden: Bedrijfsfeest, trouwfeest, babyborrel, verjaardagen, jubileums, optreden, theater, comedy cup, ...

't groen huizeke

't groen huizeke

Schrijf review Dessel (15.8 km)

Je bent op zoek naar een mooie locatie voor een speciale gelegenheid? Welkom! Deze prachtig gerestaureerde 17e eeuwse hoeve, inmiddels historisch erfgoed, is rustig gelegen.

No Photo Available

Evenementenzaal de Dreef - Vorselaar

Schrijf review Vorselaar (19.1 km)

Zaal de Dreef is een moderne eventlocatie gelegen in de Kempense gemeente Vorselaar. De polyvalente indeling maakt de zaal bruikbaar voor verschillende events. Ideaal voor grote feesten, optredens en fuiven, theater en bedrijfsevenementen.

Art Center Hugo Voeten

Art Center Hugo Voeten

Schrijf review Herentals (19.8 km)

Het Art Center is een multi-inzetbare en flexibele locatie die zich perfect leent tot het onderbrengen van een breed scala aan bedrijfsevents. Door grote karaktervolle ruimtes is het Art Center uitermate geschikt voor uw events.

Top evenementenlocaties in Turnhout

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Turnhout? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Turnhout dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Turnhout

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Turnhout. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Turnhout was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocatiesin de provincieAntwerpen, Congreslocatie in Turnhout, Feestzalen in Turnhout, Trouwlocaties in Turnhout, Vergaderzalen in Turnhout

Jouw evenementenlocatie in Turnhout toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Turnhout. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Turnhout

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties