den Eyck

  • Houtum 39, B-2460 Kasterlee, België

FEESTEN

Op zoek naar een locatie voor een onvergetelijk huwelijks- of communiefeest, een uniek personeelsfeest, een spetterend evenement of eerder een feestje in beperkte kring? Bij den Eyck bent u aan het juiste adres. Den Eyck beschikt over sfeervolle zalen van 6 tot 350 personen.


Bij elk type feest staan wij garant voor een vlekkeloos verloop. Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dan u en uw gasten kunnen genieten van een zorgeloze dag met culinaire hoogstandjes.

 

CULINAIR OP ZONDAG

Een traditie bij den Eyck is het  Zondagrestaurant. Met zorg samengestelde menu's worden geserveerd in een gemoedelijke sfeer. Een keer per maand kan u genieten van uitgebreide brunchbuffetten tijdens onze Zondagsbrunch. Voor de kinderen is er een apart kinderbuffet en wordt er leuke kinderanimatie voorzien.

 

SEMINIARIES & TEAMBUILDING

Ongestoord vergaderen in alle rust: het komt de teamspirit ongetwijfeld te n goede.
Een ontbijtvergadering, een dagseminarie, een korte uiteenzetting met receptie, ... Den Eyck is de ideale uitvalsbasis voor een zakelijke meeting. Wij maken steeds een aangepast voorstel op maat.

 

Ook voor teambuildings kan u terecht bij den Eyck. Samen met onze partner Locat Events zorgen wij voor een inspirerende en productieve teambuilding.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

Registreer gratis

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

Upgrade bedrijfspagina

Reviews over den Eyck

Er zijn (nog) geen reviews over den Eyck. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken den Eyck

Wifi
 
Aantal personen
 
Bereikbaarheid
 
Omgeving
 
Catering locatie
 
Faciliteiten