header

Alle trouwlocaties in Laakdal op een rij

De beste trouwlocaties in Laakdal vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 14+ unieke trouwlocaties in Laakdal for you. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste trouwlocaties in Laakdal

No Photo Available

Taverne Netevallei

Schrijf review Geel (1.2 km)

No Photo Available

Domein De Vesten

Schrijf review Laakdal (1.7 km)

No Photo Available

KVC Westelo

Schrijf review Westerlo (5.4 km)
La Source

La Source

Schrijf review Westerlo (6.5 km)

No Photo Available

Hof te Rhode

Schrijf review Diest (11.3 km)

No Photo Available

Feestzaal Ter Hoolst

Schrijf review Balen (11.5 km)

No Photo Available

De Hezehoef bvba

Schrijf review Olen (12 km)
den Eyck

den Eyck

Schrijf review Kasterlee (14 km)
De Casteleer

De Casteleer

Schrijf review Kasterlee (15.3 km)

Vieren is een vak en bij De Casteleer weten ze goed hoe dat moet! Ze zorgen ervoor dat de gasten hun passie voor vieren kunnen zien, proeven en voelen. Doordat alle zintuigen worden geprikkeld, creëren ze een totaalbeleving.

Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review Halen (16.2 km)
Glinstering aan het Zilvermeer

Glinstering aan het Zilvermeer

Schrijf review Mol (18.2 km)
Corsendonk de Linde

Corsendonk de Linde

Schrijf review Retie (18.4 km)

Corsendonk De Linde is al vele jaren een begrip in de Antwerpse Kempen, en dat is niet toevallig. Ben je op zoek naar een locatie om een feest te organiseren? Een locatie om jouw droomhuwelijk te organiseren?

Aldhem Hotel ****

Aldhem Hotel ****

Schrijf review Grobbendonk (18.6 km)


Congres hotel met gratis parking in een groene omgeving op een unieke ligging (pal naast afrit 20 E313).

Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review Oud-Turnhout (19.9 km)

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

Top trouwlocaties in Laakdal

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Laakdal? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Laakdal dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Laakdal

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Laakdal. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Laakdal was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Trouwlocatiesin de provincieAntwerpen, Congreslocatie in Laakdal, Evenementenlocaties in Laakdal, Feestzalen in Laakdal, Vergaderzalen in Laakdal

Jouw trouwlocatie in Laakdal toevoegen

Goed nieuws! Baad je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Laakdal. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Laakdal

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties