header

Vergaderzalen in Laakdal

De mooiste vergaderzalen in Laakdal vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Laakdal!

Vergaderzalen in Laakdal

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 89 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Laakdal'.
 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Heel leuk!

  Dank u wel voor de gezellige en leuke namiddag. Spelletjes vervelen niet, ook al was het koud en nat. Relaxte sfeer. Fijn dat er drank en wafels voorzien zijn! Heel leuk dat Luc ook een enthousiaste spelbegeleider is!

  Peggy Vanderstruijk - Vrijgezellen Jeroen - 12/03/2020

 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Top locatie en top organisatie!

  Origineel concept waar samenwerken echt centraal staat! Fantastische teambuilding-locatie!

  Tinne Claes - Garage Herman Noyens NV - 06/12/2019

 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Geweldig!

  Een super locatie met zeer enthousiaste begeleiding! Originele en leuke activiteiten met een top ontvangst. We hadden een geweldige dag! Zeker voor herhaling vatbaar...

  Hanne Barbé - Taccx Partners BVBA - 22/11/2019

 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Het was een topdag!

  De nodige accommodatie voor een inspirerende voormiddag vonden we in de hooizolder. Dit werd gevolgd door vier schitterende teambuildingsspellen met oog voor samenwerking en verschillende rollen in de groep.

  Ruben Vandael - CM Limburg - 22/11/2019

Vergaderzalen in Laakdal

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Laakdal? eventplanner.be heeft de oplossing. Op deze pagina vind je direct alle vergaderzalen in Laakdal (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Laakdal

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Laakdal. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Laakdal. Voor 'vergaderzaal Laakdal' hebben we momenteel 17 alternatieven.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Laakdal, Evenementenlocaties in Laakdal, Feestzalen in Laakdal, Trouwlocaties in Laakdal

Filters

Sorteer op afstand

Rond Laakdal

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties