Libema

Op zoek naar 'libema'? In onze database vind je alle leveranciers die libema aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'libema'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Libema

Op zoek naar 'libema' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je maar liefst 9 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Libema: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor libema in een handig overzicht geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor diensten als libema, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een firma toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar libema. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Artikels

Libéma koopt Aviodrome

Libéma koopt Aviodrome

Leisure concern Libéma, exploitant van o.a. Safaripark Beekse Bergen, Brabanthallen 's Hertogenbosch en Omnisport Apeldoorn, heeft attractiepark en eventlocatie Aviodrome gekocht.

Cuno Groenewoud naar Libéma

Cuno Groenewoud naar Libéma

Cuno Groenewoud (35) is bij Libéma aan de slag gegaan als manager Sales voor de divisie Beurzen & Evenementen.

Libéma gaat zelf concerten organiseren

Libéma gaat zelf concerten organiseren

Libéma, exploitant van meer dan twintig Nederlandse locaties, gaat zich nu ook bezighouden met het zelfstandig organiseren van concerten en muziekfestivals.

Libéma lanceert nieuwe propositie, website én Locatiemagazine

Libéma lanceert nieuwe propositie, website én Locatiemagazine

Voor organisatoren, van bedrijfsfeest tot congres en van beurs tot muziekevenement, heeft Libéma altijd een passende locatie. En om het nog gemakkelijker te maken de juiste locatie te vinden, is er nu het nieuwe Locatiemagazine en de locatiezoeker.

De veranderende rol van locaties in het evenementenproces

De veranderende rol van locaties in het evenementenproces

Samen succesvol ondernemen en met evenementenlocaties waarde toevoegen aan evenementen. Dat is een belangrijk speerpunt van Libéma, met 11 beurzen- & evenementenlocaties één van de grootste leisureconcerns van Nederland.

Eric Broekaart nieuwe directeur MECC Maastricht

Eric Broekaart nieuwe directeur MECC Maastricht

Eric Broekaart (49) is benoemd tot directeur van MECC Maastricht. Met de benoeming verwacht het MECC zowel de regionale als internationale functie van Maastricht verder te kunnen versterken.

Beste vacatures vind je op eventplanner.be /.nl

Beste vacatures vind je op eventplanner.be /.nl

Dat het goed gaat met de eventsector zie je meteen aan het aantal nieuwe vacatures. De afgelopen weken publiceerden we 37 nieuwe jobs van eventbedrijven in België én Nederland.

Rob van de Wiel directeur MECC Maastricht

Rob van de Wiel directeur MECC Maastricht

Aansluitend op de interim opdracht van Eric Broekaart als directeur van het MECC gaat Rob van de Wiel (39) zijn functie overnemen en treedt per 1 februari 2013 in dienst.

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties