Zeelandhallen Goes

Zeelandhallen Goes

  • Da Vinciplein 1, 4426 GX Goes, Nederland
  • vergunning (09/02/2017)

VERFRISSEND INSPIREREND

In Zeeland is de frisse zeebries nooit ver weg, net zo min als de Zeeuwse nuchterheid. Deze facetten komen ook in de Zeelandhallen Goes tot uiting: elk evenement wordt met een onbevangen blik bekeken, waarna alles uit de kast wordt getrokken om de locatie perfect te laten aansluiten bij het doel van het evenement. En met succes: deze multifunctionele evenementenlocatie heeft Zeeland als toplocatie voor beurzen, congressen en andere evenementen weer echt op de kaart gezet.

 

Modern, met bijzondere extra’s

Veel beurzen en evenementen hebben de weg naar Goes inmiddels gevonden. De fraaie en representatieve entree, de moderne faciliteiten, het grote aantal vierkante meters en natuurlijk de goede aansluiting op Vlaanderen - allemaal redenen om voor Zeelandhallen Goes te kiezen. Daar komt nog bij dat het complex veel extra faciliteiten heeft, zoals een restaurant en bioscoop. Deze laatste is perfect in te zetten voor een congres of productpresentatie. En voor degenen die hun evenement willen combineren met een uitstapje naar één van de vele Zeeuwse trekpleisters: de medewerkers van Zeelandhallen Goes kennen de regio op hun duimpje!

 

Internationale ambitie

Zeelandhallen Goes beschikt over drie hallen die afzonderlijk of in combinatie met elkaar kunnen worden gebruikt. Verder zijn er een ruim en sfeervol restaurant en een leisurecentrum met diverse faciliteiten. In totaal telt de locatie 15.000 vierkante meter vloeroppervlak, waarmee het één van de grootste evenementenlocaties in het zuidwestelijke deel van Nederland is. De ligging in Goes maakt het mogelijk ook een groot deel van Vlaanderen te bedienen.

 

Over Libéma

Zeelandhallen Goes is onderdeel van Libéma. Libéma is een van de grootste leisure concerns van Nederland. Libéma exploiteert meer dan 20 verschillende vakantieparken, attractieparken en beurs- en evenementlocaties verspreid over Nederland. Libéma is een partner voor organisatoren en werkt samen met hen aan het succes van de beurs, het congres, evenement, bedrijfsuitje of personeelsfeest!

 

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Zeelandhallen Goes

Er zijn (nog) geen reviews over Zeelandhallen Goes. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken Zeelandhallen Goes

Wifi

betalend 

Aantal personen

100 - 15000 

Bereikbaarheid

auto 

parking - betalend 

Omgeving

vlakbij snelweg 

Catering locatie

eigen catering locatie 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten