header

Vegetarische Catering

Op zoek naar 'vegetarische catering'? Op eventplanner.be vind je eventleveranciers die vegetarische catering aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 5 reviews over bedrijven in de categorie 'vegetarische catering'.
 • Boppin' Burgers bvba

  Boppin' Burgers bvba

  Lekker!

  Het is altijd extra leuk wanneer we Boppin' Burgers spotten op een event, lekker en gezond eten verzekerd dan.

  Jan Markey - Coffee Bar On Wheels - 02/12/2018

 • Boppin' Burgers bvba

  Boppin' Burgers bvba

  Perfect

  In één woord: perfect.
  Alle gasten waren lovend over de kwaliteitsvolle producten en vriendelijke bediening. De foodtruck geeft karakter aan jouw feest en zorgt instant voor sfeer.
  Ook de communicatie over planning en verdere afspraken verliep heel vlot. Een aanrader dus.

  Nathalie Wouters - 01/08/2018

 • Boppin' Burgers bvba

  Boppin' Burgers bvba

  Bopping rules!

  Zeer verfijnde gourmet burger maar ook eentje dat vult. Perfecte combo dus. Ook is er een groot aanbod aan soorten burgers en is het zeker aangeraden om ook eens de exotische uit te proberen. Redelijk uniek. En at least, de truck zelf is ook prachtig en geeft extra cachet aan om het even welk event. Een echte aanrader!

  Nicolas De Keersmaecker - 31/07/2018

 • Boppin' Burgers bvba

  Boppin' Burgers bvba

  looks good, tastes good!

  de foodtruck is een echte eye catcher en de burgers zijn verslavend lekker, Boppin' Burgers is een meerwaarde op onze events!

  Marien Jeroen - Voodoo Studio - licht en geluid - 31/07/2018

Vegetarische Catering

Zoek je 'vegetarische catering'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je maar liefst bedrijven om je hiermee te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Vegetarische catering: een handig overzicht

Wij hebben alle leveranciers van vegetarische catering op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als vegetarische catering, vegetarisch, vegetarische cateraar, veganistisch, vegan, vegetarian, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Link toevoegen

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar vegetarische catering.

Tags: vegetarisch, vegetarische cateraar, veganistisch, vegan, vegetarian, ...

Artikels

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties