Brand Activation

Op zoek naar 'brand activation'? In onze database vind je alle leveranciers die brand activation aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'brand activation'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Mojuice

Mojuice

Schrijf review Leuven

MoJuice is een cross-media productiehuis dat projecten ontwikkelt op basis van video-, audio-, mobile- en internet expertise.

New Balls Please

New Balls Please

Schrijf review Gent

Bij ons komt u terecht bij gepassioneerde event creators. Wij leven voor originele activiteiten, waar storytelling centraal staat. New Balls Please vertelt inspirerende verhalen die je gasten recht in het hart raken.

Eventique bv

Eventique bv

Schrijf review Brugge

DM&S Live is an event agency based in Bruges, with offices in Antwerp and Brussels. We have all the skills in-house to turn every event into a creative, appealing and unique experience.

Trimex bv

Trimex bv

Schrijf review Houthalen

Trimex zorgt voor de totaalaanpak, technische ondersteuning bij het uitwerken van een concept.

Lapin Quotidien

Lapin Quotidien

Schrijf review Knokke-Heist

Als full service evenementenbureau staan wij borg voor een uitgekiende mix van topkwaliteit, creativiteit en budgettaire efficiëntie. U kan bij ons terecht voor de volledige organisatie van zowel corporate events als privé-evenementen.

Lucky Lemon

Lucky Lemon

Schrijf review Melle

Lucky Lemon is een jong en citroenfris bureau gevestigd in Gent. We hebben een hart voor branding, popmuziek en originele feestconcepten.

The Event Company

The Event Company

Schrijf review Amsterdam

Full service event-productie, -beleving, -styling, -content, -logistics. We take care, obviously! Brand Activations Events, Product Launches, Business Events.

Kabuki Events

Kabuki Events

Schrijf review Wommelgem

Kabuki Events, hungry to make your event & brand shine!

Say Cheese Fotomarketing bvba

Say Cheese Fotomarketing bvba

Schrijf review Dilbeek

Events op unieke wijze in beeld brengen is wat wij als geen ander kunnen. Gaande van sfeerreportages tot het uitwerken van volautomatische PhotoBooths, Green Screen en unieke foto animaties op maat.

Idee Fiks bvba

Idee Fiks bvba

Schrijf review Gent

Idee Fiks is een veelzijdige partner in de uitvoering en organisatie van Big Concepts for Little People. We willen de kinderwereld op duurzame wijze connecteren met organisaties, merken, personen en producten.

No Photo Available

Sportizon

Schrijf review Vilvoorde

Sportizon is een toonaangevend marketing- en evenementenbureau dat gespecialiseerd is in sport, jeugd en actieve levensstijl.

Utopia Events

Utopia Events

Schrijf review Gent

Perfectie een utopie? Niet voor ons! Het concept 'onmogelijk' is niet meteen te vinden in ons lexicon. Bedrijfsevenementen, beurzen, brand activations, VIP-events: u vraagt, wij draaien. 

The DancersAgency bvba

The DancersAgency bvba

Schrijf review Mechelen

DancersAgency biedt op maat gemaakte spektakels en shows aan die worden opgesteld op basis van de noden en het budget van de klant.

CityCubes

CityCubes

Schrijf review Antwerpen

CityCubes is een brand activation bureau dat zich specialiseert in pop-up activaties.

A List Agency

A List Agency

Schrijf review Eernegem

Of het nu gaat om een privé- of bedrijfsevenement, een modeshow of uw volgende campagne, wij helpen u om de perfecte match te vinden. A LIST AGENCY selecteert hostessen en modellen.

Field&Concept

Field&Concept

Schrijf review Sint-Lambrechts Woluwe

Field & Concept was born 29 years ago and is today an established value in the field marketing sector.

Keep It Quiet bvba

Keep It Quiet bvba

Schrijf review Mortsel

Keep It Quiet, gelegen te Antwerpen (Mortsel), is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsevenementen, publieke evenementen & brand activaties (nightlife activaties, degustaties in supermarkten, samplings, ...).

No Photo Available

Boris Agency

Schrijf review Mechelen

BORiS is een engagement marketing bureau, gespecialiseerd in live communicatie, merkactivatie en content- en eventmarketing.

No Photo Available

Salto Marketing Industries

Schrijf review Hemiksem

Salto Marketing Industries BeNeLux is een field activation en marketing agentschap.

EverPresent Events

EverPresent Events

Schrijf review Sint-Genesius-Rode

EverPresent is een jong eventbureau van professionals met jarenlange ervaring in de event- en audiovisuele wereld. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van onvergetelijke evenementen en creatieve videoproducties waarbij beleving centraal staat.

No Photo Available

Butik Agency

Schrijf review Hemiksem

Bij BUTIK willen we een glimlach op het gezicht van uw klanten toveren met onze live merkactivaties. Dit kan een gigantisch evenement zijn, een gigantische festivalstand, een fantastische pop-up voor meerdere weken, sponsoractivering, geïntegreerde campagnes, ... of iets helemaal buiten

Meer resultaten wereldwijd

The Oval Office

The Oval Office

Schrijf review Amsterdam

The Oval Office is een creatief communicatiebureau dat belevingen centraal stelt in campagnes. Alles wat we doen start bij de behoeften van de doelgroep.

Kaat&Co events & campaigns

Kaat&Co events & campaigns

Schrijf review Breda

KAAT&CO is een full service evenementenbureau gespecialiseerd in de creatie van zakelijke events. Doelstellingen worden vertaald naar live communicatie, de ultieme manier om een boodschap te communiceren en om met uw doelgroep in contact te treden.

No Photo Available

Nachtlab Agency

Schrijf review Amsterdam

Nachtlab Agency is een in Amsterdam gevestigd creatief bureau dat wereldwijd opereert en zich toelegt op het ontwerpen van podia, shows en evenementen.

No Photo Available

Monsterscore

Schrijf review Amsterdam

Monsterscore is een ervaren field marketing agentschap dat gespecialiseerd is in de uitvoering van verschillende sampling campagnes, brand activation, instore activaties, promoteams en hostessen. Wij hebben de geknipte mensen voor al uw events!

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Brand Activation

Op zoek naar 'brand activation' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je maar liefst 25 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Brand activation: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor brand activation op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor services als brand activation, activation, brandactivation, activations, brand activatie, field activation, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een bedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar brand activation. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: activation, brandactivation, activations, brand activatie, field activation, ...

Artikels

Laat je inspireren door deze originele Star Wars brand activation

Laat je inspireren door deze originele Star Wars brand activation

Geef toe, een interactief laseravontuur op een bus (?!) heeft toch net dat tikkeltje meer impact dan flyeren…

MOVE overgenomen door The Oval Office en Bureau voor Reuring

MOVE overgenomen door The Oval Office en Bureau voor Reuring

The Oval Office en het Bureau voor Reuring nemen het Nederlandse experience marketing & brand activation bureau MOVE over. MOVE wordt onafhankelijk van de 2 overnemers verdergezet.

Tweemaal goud voor Mojuice op de BEA-Awards

Tweemaal goud voor Mojuice op de BEA-Awards

Op 2 mei vond de 20ste editie van de BEA-Awards plaats in het ICC in Gent. Mojuice, specialist in interactieve videoproducties, interactieve en brand activation toepassingen en gaming, stond stevig in de belangstelling.

Ken Koeklenberg verlaat The Oval Office

Ken Koeklenberg verlaat The Oval Office

Ruim vijf jaar na de oprichting van The Oval Office verlaat medeoprichter Ken Koeklenberg The Oval Office. Wouter Boits wordt CEO.

Hoe zorg je voor een sterke merkactivatie tijdens je evenement?

Hoe zorg je voor een sterke merkactivatie tijdens je evenement?

Of je nu online of fysieke evenementen organiseert, je kunt altijd manieren vinden om voor een sterke merkactivatie te zorgen. Wat is een sterke merkactivatie en waarom heeft u deze nodig?

Toekomst van merkactivaties? De 'Drive Through Pop-Up'

Toekomst van merkactivaties? De 'Drive Through Pop-Up'

De pandemie heeft de manier waarop 'live'-ervaringen worden geproduceerd drastisch veranderd. GDX Studios zocht naar alternatieve manieren waarop merken nog steeds contact kunnen maken met hun publiek.

Ledschermen bieden organisatoren nieuwe mogelijkheden

Ledschermen bieden organisatoren nieuwe mogelijkheden

Sinds de introductie van de hoge resolutie ledschermen kiezen steeds meer eventorganisatoren voor led in plaats van projectie. De technologie evolueert met de snelheid van het licht en biedt steeds meer nieuwe toepassingen.

1 op de 2 marketeers maakt gebruik van Live Communicatie

1 op de 2 marketeers maakt gebruik van Live Communicatie

De helft van de marketeers maakt al gebruik van Live Communicatie én verwacht nog een stevige groei. Eerder deze maand bleek, uit de resultaten van Eventmonitor, ook al dat marketeers eindelijk écht overtuigd zijn van eventmarketing.

Creatief en prijsbewust met led-schermen

Creatief en prijsbewust met led-schermen

Jouw boodschap in de verf zetten op led-schermen? Een goed idee. En dat kan best betaalbaar zijn. Audiovisueel specialist Novid helpt zijn klanten al jaren creatief te communiceren via schermen tegen een correcte prijs en lanceert drie nieuwe producten.

Bollekesfeest en Europese Top kiezen voor To The Point Events

Bollekesfeest en Europese Top kiezen voor To The Point Events

To The Point Events heeft twee uitdagende, uiteenlopende pitches gewonnen. Het bureau mag in opdracht van de Stad Antwerpen het Bollekesfeest coördineren en verzorgde de logistieke omkadering van de EU-CELAC-Top in Brussel.