Vakbeurzen

Op zoek naar 'vakbeurzen'? In onze database vind je alle leveranciers die vakbeurzen aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'vakbeurzen'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Vakbeurzen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Flanders Expo

Flanders Expo

Schrijf review Gent

Organiseert u een seminarie of bedrijfsfeest? Of beide? Welkom in FLEX Meeting Center. Een hypermodern, superflexibel ontmoetingscentrum in Gent. Uw trendy platform voor business, training & entertainment.

ECC Leiden

ECC Leiden

Schrijf review Leiden

Het ECC Leiden is de nieuwste locatie in de Randstad als het gaat om grote evenementen, (meerdaagse-) congressen, beurzen, diners, feesten, openingen en productpresentaties. Goed bereikbaar, uitstekende catering, comfortabel overnachten en voldoende ruimt

Beursfabriek

Beursfabriek

Schrijf review Nieuwegein

Home Boxx geeft u de ruimte! De Home Boxx Nieuwegein is de ideale beurs- en evenementenlocatie in Midden-Nederland. De ruimte heeft een oppervlak van ruim 13.000 m2 groot verdeeld over twee verdiepingen.

Beursleads

Beursleads

Schrijf review Zwolle

Maximaal rendement uit beursdeelname voor exposanten. De eeuwenoude handelsvloer blijft een plek voor het echte ontmoeten, zaken doen. 

Stop-contact

Stop-contact

Schrijf review Amsterdam

Stop-contact geeft vorm aan mondelinge communicatie tijdens uw beursdeelname. Zij helpt u fysiek mee op de kop van de stand, levert stopkracht en genereert met haar moderne beursstrategie een grotere en bruikbare klantenstroom. Heel verleidelijk!

Moodz | we create. you celebrate

Moodz | we create. you celebrate

Schrijf review Gilze

Moodz is het bureau voor memorabele events. Wij organiseren zakelijke evenementen op maat die betoveren.

Expo-Etcetera

Expo-Etcetera

Schrijf review Melsbroek

Uw communicatie verdient een efficiënte en professionele aanpak. Daarom bent u aan het juiste adres bij Expo-Etcetera, dè specialist in mobiele en permanente presentatiesystemen, stands, expo-projects en expo-ervices.

No Photo Available

New Way 2 Go

Schrijf review Antwerpen

NEW WAY 2 GO heeft ruime ervaring in het organiseren van groot- en kleinschalige vak- en publieksbeurzen, evenementen en congressen. Ook voor kleine bedrijfsfeesten, personeelsuitjes of opendagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vakbeurzen

Op zoek naar 'vakbeurzen' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je maar liefst 8 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Vakbeurzen: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor vakbeurzen in een handig overzicht geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor services als vakbeurzen, vakbeurs, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een leverancier toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar vakbeurzen. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: vakbeurs, ...

Artikels

Vakbeurs-bezoekers onder de microscoop

Vakbeurs-bezoekers onder de microscoop

Op basis van geaggregeerde registratiedata van 46 vakbeurzen in de periode 2012–2013 heeft N200 een beeld geschetst van het opkomstgedrag van vakbeursbezoekers en een profiel gemaakt van het daadwerkelijke bezoek.

BREAKING: vakbeurs Event stopt

BREAKING: vakbeurs Event stopt

Na 19 jaar stopt Marc Liethof en zijn team met de organisatie van de vakbeurs Event. De eventsector verliest daarmee een monument.

Vliegende start voor vakbeurs iVENT 2020

Vliegende start voor vakbeurs iVENT 2020

Op 22 en 23 april 2020 vindt in Autrotron Rosmalen de eerste editie van iVENT plaats, een nieuw inspiratie-event voor de totale eventbranche.

Registratie binnenkort live voor vakbeurs iVENT 2020

Registratie binnenkort live voor vakbeurs iVENT 2020

Binnenkort gaat de registratie open voor een bezoek aan iVENT 2020 op 22 en 23 april 2020 in Autrotron Rosmalen.

Vooruitblik op event13

Vooruitblik op event13

Al 15 jaar is de vakbeurs event het epicentrum voor de evenementensector. Samen met organisator Marc Liethof blikt Kevin vooruit op de jubileumeditie eind maart en praten ze over de toekomst van vakbeurzen.

Partners in crime: Festivak & eventplanner.be /.nl

Partners in crime: Festivak & eventplanner.be /.nl

Al 10 jaar werken we samen met het organisatieteam van OGZ om van de vakbeurs Festivak een succes te maken. Ook in 2018 is eventplanner.be /.nl de hoofd media- en contentpartner van de beurs.

Hoe begin je aan je eigen in-house salon?

Hoe begin je aan je eigen in-house salon?

"Steeds meer bedrijven overwegen de grote vakbeurzen links te laten liggen, en te kiezen voor een meer persoonlijk, in-house salon met een selecte groep van partners. Maar hoe begin je daar aan?"

De Boer bouwt tijdelijke beurshal bij RAI

De Boer bouwt tijdelijke beurshal bij RAI

De Boer heeft voor de internationale vakbeurs IBC een extra beurshal gebouwd bij de RAI.

Doek valt voor i-lounge

Doek valt voor i-lounge

I-lounge, de Belgische vakbeurs voor de audiovisuele sector, gaat niet door. "Door een gebrek aan bezoekers is er bij de standhouders geen draagvlak meer om het initiatief verder te zetten."

Save the date: Festivak België 2016

Save the date: Festivak België 2016

Op 9 en 10 november 2016 vindt de volgende editie van Festivak België plaats. De vakbeurs voor iedereen in de evenementensector.

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties