Reportage

Op zoek naar 'reportage'? In onze database vind je alle leveranciers die reportage aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'reportage'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

DB Video

DB Video

Schrijf review Aartselaar

DB Video is uw partner in Full Audiovisual Support. We zijn gespecialiseerd in reportage, multi-camera en streaming maar beschikken eveneens over een uitgebreid pakket van plasmaschermen, LED, audio en licht.

MDM productions

MDM productions

Schrijf review Brugge

Maximaal gebruik maken van u social media content met professionele content? Dit kan met Eventvideo! Dus geen smartphone video, maar professionele video tegen betaalbare prijzen. Direct ter plaatse gemonteerd, zo blijft u social media up-to-date!

2Stream

2Stream

Schrijf review Zaventem

Uw event, live of on demand streamen op internet? 2Stream is een betrouwbare partner voor de realisatie van uw (live) videocontent.

Storycatchers

Storycatchers

Schrijf review Merksem

Storycatchers is een collectief van gedreven online video professionals met een passie voor boeiende verhalen. We werken online video strategieën uit en zetten jouw expertise om in boeiende videofragmenten die je online communicatie een boost geven.

SENZ. Event Photos

SENZ. Event Photos

6 reviews Ruddervoorde

SENZ. biedt kwaliteitsvolle (event)reportages aan voor zowel particulieren als bedrijven. SENZ. is er voor bedrijfsfeesten, festivals, jubileums, en zoveel meer!

Compagnie Gagarine

Compagnie Gagarine

Schrijf review Blanden

Kris Jacobs Photography

Kris Jacobs Photography

Schrijf review Haacht

Kris Jacobs Photography staat voor een gepassioneerd freelance fotograaf met uitgebreide ervaring in event- en bedrijfsfotografie, productfotografie en portretten. Creativiteit, flexibiliteit en klanttevredenheid zijn keywords voor het werk van Kris.

BeaMeUp@Events  (A Belgian Affair bv)

BeaMeUp@Events (A Belgian Affair bv)

Schrijf review Laarne

BeaMeUp@Events & StreaMeUp@events zijn gespecialiseerd in kleinere tijdelijke AV-oplossingen van microfoon tot ledscreen, met een voor u professionele service en een vriendelijke kostprijs.

Moments of Colour - Gerben Steyaert Productions BV

Moments of Colour - Gerben Steyaert Productions BV

Schrijf review Eeklo

Moments of Colour is een allround foto -en videografie bedrijf gelegen nabij Gent. Het is een eenmansproject opgericht in 2016 door Gerben Steyaert.

Acaree

Acaree

Schrijf review Borgloon

Het leven is een aaneenschakeling van belangrijke gebeurtenissen ... Een geboorte, communie, huwelijk, jubileum, enz ... we willen ze graag later nog eens herbeleven!

4D producties

4D producties

Schrijf review Mechelen

Een video van 4D producties versterkt de uitstraling van uw organisatie, verhoogt de conversie, brengt uw boodschap beter over, trekt meer de aandacht, schept een grotere betrokkenheid en is toch goed betaalbaar.

B-Visual | Eventfotografie

B-Visual | Eventfotografie

Schrijf review Oedelem

B-Visual levert fotografische diensten voor diverse evenementen, variërend van intieme recepties en feesten tot grote concerten en festivals.

What's New Video

What's New Video

Schrijf review Borgerhout

What's New is een video productiehuis in Antwerpen. Heb jij een nieuw verhaal, product of dienst en wil je dit in de kijker zetten met video?

No Photo Available

Woordbrigade

Schrijf review Zoersel

Woordbrigade helpt je bij het opbouwen van een degelijk duurzaam imago zodat je een rots in de branding wordt voor jouw klanten.

No Photo Available

Kenzo Bedert - Freelance video producties

Schrijf review Nieuwpoort

Creatieve ideeën vertalen naar beeld, daar gaan we voor. Samen met u.

No Photo Available

Manu de Cuyper photography

Schrijf review Beerse

mode - portret - reclame - product - interieur - reportages

No Photo Available

Bedrijfsfotografie Fotec / Skyshoots

Schrijf review Aalst

Fotograaf Erwin Tecqmenne uit Zele België portret, glamour, glamour fotograaf, charme, session, shoot, naakt, naaktfoto, kunstfoto, fashion, mode, mode fotograaf, modefotografie, modelfoto, kunstfotograaf, ...

No Photo Available

Fotomoment - MisterPrint

Schrijf review Lijsem

Fotomoment verzorgt uw foto-opdrachten op een professionele wijze met een persoonlijke toets, nét dat beetje meer wat je verwacht. Laat uw genodigden een persoonlijk geschenk op uw evenement, bezorg hun een 'keeper voor het leven'!

No Photo Available

Flash Communication

Schrijf review Langdorp

Mission: event support aangepast aan de behoeften en objectieven van uw bedrijf. Met als doel een toegevoegde waarde te zijn voor uw organisatie en uw commerciële objectieven

No Photo Available

T&B Producties

Schrijf review Hoboken

T&B Producties uw partner in foto, video, drukwerk, websites en bewerkingen op maat.

No Photo Available

Productiehuis

Schrijf review Brugge

Ons audiovisueel productiehuis is gespecialiseerd in de realisatie van kostenefficiënte aftermovies, livestreams of presentatievideos.

No Photo Available

Bitstream

Schrijf review Mariakerke

Sterke beelden voor KMO, industrie en overheid. Origineel aangepakt, professioneel gemaakt, maar vooral ter zake en doeltreffend. Bitstream Visuals brengt uw boodschap in beeld en geluid naar eender welk publiek.

No Photo Available

Watertower TV Productions

Schrijf review Steenokkerzeel

Watertower TV Productions is een productiehuis gespecialiseerd in eventvideos, reportages, documentaires, bedrijfsfilms, reclamespots, 2D en 3D animaties, video presentaties, radiospots, audiogidsen,... kortom alles wat betreft audiovisuele communicatie.

Meer resultaten wereldwijd

PhotoCom Fotografen

PhotoCom Fotografen

Schrijf review Abcoude

Wij verzorgen reportages, gala's, vastgoed, trouwreportages, evenementen golffotografie en voor enkele bladen in binnen-en buitenland. Ook luchtfoto's en portretfoto's. Goed en betrouwbaar, referenties aanwezigdirect afdrukken van foto's op locatie.

Online Video Producties

Online Video Producties

Schrijf review Schiedam

Wij van Online Video Producties vinden werkplezier, co-creatie en een duurzame werkrelatie belangrijk. Dit zijn voor ons dé ingrediënten voor krachtige online videoproducties.

No Photo Available

TDS Entertainment

Schrijf review Nieuwerbrug aan den Rijn

TDS-Entertainment is uw leverancier op het gebied van licht-, geluid-, video- en evenementproducties. Ons dochterbedrijf TDS-Events is specialist is in de organisatie en ontwikkeling van festivals, evenementen, bijeenkomsten en podia.

No Photo Available

Only One Creation

Schrijf review Amsterdam

Only One Creation biedt Video en Fotografie aan als diensten. Door gebruik te maken van slechts één van onze diensten (creaties) kunt u zien dat dit al kan leiden tot een hele positieve wending of boost aan uw bedrijf of event.

No Photo Available

Sierbeeld Imagemakers

Schrijf review Lent / Nijmegen

Verrijk uw event met de eventfotograaf. Opties zijn onder meer: Profielfoto's voor zakelijke exposure op social media, Portretfotografie al of niet in combinatie met verkleed partijen, Reportage en registratie van uw event in beeld, ...

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'reportage'.

SENZ. Event Photos

SENZ. Event Photos

Uitstekende service!

|Gilles Vandegehuchte (Diètro Music)|04/08/2023

SENZ heeft het duidelijk voor de persoonlijke aanpak. Na een eerste shoot voelde het meteen aan alsof we elkaar al jaren kenden. Bovendien een uitstekend resultaat!

SENZ. Event Photos

SENZ. Event Photos

Fotograaf sweet18

|Pierre Janssen (/)|03/08/2023

eerst en vooral zeer tevreden van de gemaakte foto’s die erna bewerkt zijn geweest en in een tof handig album zijn gestoken. De communicatie vooraf en achteraf liep zeer vlot. Voor de prijs die we betaald hebben was het een subliem album.

SENZ. Event Photos

SENZ. Event Photos

Superfotograaf !

|Caroline Vandeputte|03/08/2023

Topfotograaf ! SENZ ( Niels ) maakte supermooie foto’s op de sweet 18 van mijn dochter Maxine.
De link van de fotoreportage werd binnen de week doorgemaild.
Super goede ervaring, Niels is rustig en heel professioneel.Iedere aanwezige op het feest kwam in beeld.
topper !

SENZ. Event Photos

SENZ. Event Photos

18th & 50th Birthday Bash

|Camille Van Paemel|03/08/2023

Mijn mama en ik hebben samen een feest gegeven waar Senz is komen fotografen van het begin tot na middernacht. Super vriendelijk en heel diverse foto’s, ook hadden wij een photowall waarvan de foto’s super zijn! Beantwoordt dus volledig aan onze verwachtingen!

Reportage

Zoek je naar 'reportage' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 28 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Reportage: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor reportage op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor diensten als reportage, reportages, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar reportage. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: reportages, ...

Artikels

TIP! - Waar op letten als je een fotograaf inhuurt?

TIP! - Waar op letten als je een fotograaf inhuurt?

Een fotograaf of cameraman heeft net zoals andere leveranciers een goede briefing nodig. Anders loop je het risico dat de reportage niet aan je verwachtingen voldoet.

NOS op zoek naar congrestivals [dringende oproep]

NOS op zoek naar congrestivals [dringende oproep]

Naar aanleiding van ons artikel 'Congrestivals zijn nieuwste hype in eventland' wil NOS een reportage maken over de trend. De zender is daarom op zoek naar organisatoren die deze week een congrestival organiseren.

6 tips voor drones op je event

6 tips voor drones op je event

Spectaculaire luchtbeelden die de reportage van je evenement compleet maken. Tegenwoordig is dat kinderspel, dankzij de drone. Resultaat: unieke luchtbeelden van je beurs, event, congres of teambuilding.

Twee Nederlanders sluipen vermomd als security binnen op Tomorrowland

Twee Nederlanders sluipen vermomd als security binnen op Tomorrowland

Een valse security-outfit, een zonnebril en een speelgoedwalkietalkie: meer hadden twee Nederlanders niet nodig om zonder ticket binnen te geraken op Tomorrowland. "De grap van de eeuw", zo noemen ze het in hun reportage.

Jouw event-bedrijf op tv

Jouw event-bedrijf op tv

Wil je jouw event-bedrijf aan de wereld tonen? eventplanner.tv nodigt je uit voor een interview in onze studio of komt naar je toe en maakt een complete reportage van jouw locatie, teambuilding activiteit, concept, ...

Rookverbod tijdens concerten handhaven blijft moeilijke strijd

Rookverbod tijdens concerten handhaven blijft moeilijke strijd

Het rookverbod handhaven tijdens concerten: het is vaak dweilen met de kraan open. Dat zeggen de uitbaters van de Antwerpse concertzalen.

Best of 2019: 14 meest bekeken video's

Best of 2019: 14 meest bekeken video's

Al meer dan 7 jaar sturen we elke week een nieuwe eventplanner.tv-aflevering de ether in. Dit zijn de meest bekeken video's in 2019.

Nieuwe tv-zender voor eventorganisatoren

Nieuwe tv-zender voor eventorganisatoren

Primeur! Organisatoren en opdrachtgevers van evenementen, houd jullie klaar: binnen enkele weken hebben jullie je eigen online tv-zender!

Beste van 2022: 10 meest bekeken video's (en Podcasts)

Beste van 2022: 10 meest bekeken video's (en Podcasts)

Al meer dan 10 jaar zenden we nieuwe eventplanner.tv afleveringen. Dit zijn de meest bekeken video's in 2022.

TOP 10 meest bekeken video's 2013

TOP 10 meest bekeken video's 2013

Begin 2012 stuurden we de allereerste eventplanner.tv de ether in. Sindsdien namen we al meer dan 100 afleveringen op. Dit zijn de meest bekeken video's van 2013.