Brugge

Zoek je 'brugge'? Hier vind je toeleveranciers die brugge aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Brugge

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie 'brugge'.
 • WeCreate Events

  WeCreate Events

  geweldig personeelsjubileumuitje

  voor ons hebben jullie een perfect jubileumuitje georganiseerd in Brugge. De gehele organisatie werd door jullie uit handen genomen. Het gehele weekend was tot in de puntjes geregeld. Heel fijn dat we alles aan jullie over konden laten. Zeer sterk van jullie vonden wij dat onze individuele wensen omgezet werden in maatwerk. Bij een volgend uitje kloppen wij zeker weer bij jullie aan.

  Petra Wijnhoven - Installatiebedrijf Wijnhoven - 28/09/2017

 • WeCreate Events

  WeCreate Events

  Bedrijfsuitje Brugge

  Ons uitje ging naar Brugge en ondanks de regen die we die dag hebben gehad was alles perfect geregeld. Rondvaart, spel (dat we nog op de laatste minuut hebben kunnen wijzigen!! dat was echt super), bierproeverij, diner en hotel. Op niks was iets aan te merken, het is een echte aanrader!!!

  Ellen van den Boogaard - Ziehl-Abegg Benelux BV - 25/09/2017

 • WeCreate Events

  WeCreate Events

  Brugge

  Wij zijn september vorig jaar met de collega's naar Brugge geweest, het was fantastisch. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Voor alle wensen werd een oplossing gevonden. Wij hebben het met ons Team super naar ons zin gehad! Bedankt voor de goede verzorging van het uitje Wendy!

  Monique Boksman - Boksman Bouwbedrijf BV - 05/09/2017

 • WeCreate Events

  WeCreate Events

  WeCreate Events: een topper!

  In 2014 heeft WeCreate Events geheel volgens onze wensen een super dagje uit in Gent voor onze organisatie georganiseerd (175 personen). Een leuk en betrokken team dat de beste locaties kent. Dit uitje staat bij ons te boek als het beste uitje ooit! Het daarop volgende jaar heeft WeCreate Events natuurlijk weer een leuk dagje uit in België mogen organiseren. Wederom: perfect! Als we weer voor een dagje uit naar België willen weten we dat we bij WeCreate Events moeten zijn.

  Chantal Dijkstra - CIBG - 09/08/2017

Brugge

Op zoek naar 'brugge'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je maar liefst eventleveranciers om je hiermee te helpen. Deze leveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Brugge: alles op één website

Wij hebben alle info over brugge in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als brugge, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Eventleverancier toevoegen

Je kan zelf kosteloos een leverancier toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar brugge.

Tags: ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!