header

Ambulance Huren

Zoek je 'ambulance huren'? Op deze pagina vind je bedrijven die ambulance huren aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'ambulance huren'.
 • Ambulance Medical Service vzw

  Ambulance Medical Service vzw

  Bijstand EHBO

  Wat een service!
  Wij willen jullie bedanken voor de bijstand tijdens ons judo-event. Jullie vakbekwaamheid is een troef!

  Sarah Pictoel - Judoclub Sint-Truiden - 26/11/2018

 • Ambulance Medical Service vzw

  Ambulance Medical Service vzw

  Goede medische partner

  Bij het plannen van ons evenement zochten we naar iemand die ons kon voorzien van een EHBO-stand. Na even zoeken op eventplanner.be vonden we A.M.S., en ze hebben ons zeker niet teleurgesteld. Een goed contact en een vlotte en vriendelijke service zijn altijd belangrijk bij het zoeken naar een leverancier, en dat is wat we ontvangen hebben. Bij deze dus: bedankt A.M.S. voor de goede zorgen.

  Vince Jacobs - Sylvester - 12/10/2017

 • Ambulance Medical Service vzw

  Ambulance Medical Service vzw

  Medische bijstand tijdens wielerwedstrijden

  Onze organisatie is zeer tevreden met de mensen van AMS samen gewerkt te hebben bij 3 van onze organisaties in 2017. Zeer correct, stipt en vriendelijk.

  jos Broos - Cycling Team Tilt vzw - 09/10/2017

 • Ambulance Medical Service vzw

  Ambulance Medical Service vzw

  Ambulancediensten bij sportevenementen.

  Als wielerclub organiseren we op de eerste zondag van de Belgische wielercompetitie drie wielerwedstrijden, waarvan er twee een rit in lijn rijden. AMS verzorgt hiervoor de medische assistentie en doet dit op een zeer professionele en correcte wijze. De club is uitermate tevreden over hun service!

  Robert Feucht - KWSC Sport en Steun De Sportvrienden Brustem - 09/10/2017

Ambulance Huren

Zoek je 'ambulance huren'? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je niet minder dan toeleveranciers om je hierbij te helpen. Deze leveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Ambulance huren: alles op één pagina

Wij hebben alle info over ambulance huren in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als ambulance huren, ambulance, ziekenwagen, ambulances, ambulancier, ambulance wielerwedstrijd, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar ambulance huren.

Tags: ambulance, ziekenwagen, ambulances, ambulancier, ambulance wielerwedstrijd, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!