Organisator

Op zoek naar 'organisator'? In onze database vind je alle leveranciers die organisator aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'organisator'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Kabuki Events

Kabuki Events

Schrijf review Wommelgem

Kabuki Events, hungry to make your event & brand shine!

Inovento

Inovento

Schrijf review Dilbeek

Cocktails - Mini Cooper Gin Tonic bar - catering - evenementenbureau

No Photo Available

Tdo

Schrijf review Borgerhout

Creatieve dienstverlening in communicatie naar bedrijven, organisatoren en agentschappen.

Koning K

Koning K

Schrijf review Leuven

Muziek? Events? Materiaal? Koning K is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen op maat en zorgt voor u en uw evenement van A tot Z.

No Photo Available

Bianca Romeijnders

Schrijf review Schoten

Internationaal georiënteerde Event Manager met een gevarieerde ervaring in de evenementenbranche.

No Photo Available

Jvrdecorbouw & Kroonluchterverhuur

Schrijf review Nijmegen

Verhuur van kroonluchters, decors rekwisieten, decordoeken, licht, geluid, podiumelementen, decorbouw, standbouw en totaalorganisatie.

Meer resultaten wereldwijd

Bureau PEEN! | evenementen die bijblijven

Bureau PEEN! | evenementen die bijblijven

Schrijf review Breda

Bureau PEEN! bedenkt en organiseert evenementen. Evenementen die bijblijven. Voor een hooggeëerd publiek. En voor mensen in maat- en mantelpak. Graag samen met u, natuurlijk goed geregeld en steeds nét een stap verder. Ga de uitdaging aan en laat je zien!

Coco Events

Coco Events

Schrijf review Uden

Events zijn bijzonder. Omdat het mensen raakt en in beweging brengt. Ik ontmoet graag die bedrijven die iets willen bereiken en waar een event een goed middel voor is. 

MINE Peter de la Mar

MINE Peter de la Mar

Schrijf review Zeist

U kent het vast. Een waanzinnig idee om mensen bij elkaar te brengen. Om ze een boodschap mee te geven, iets te leren, elkaar te ontmoeten en/of om plezier te maken. Maar hoe gaat u dat realiseren naast uw normale werk? En wat komt er eigenlijk allemaal b

Maastricht Convention Bureau

Maastricht Convention Bureau

Schrijf review Maastricht

Maastricht Congres Bureau; advies en info over Maastricht en regio voor meetingplanners en professionele congres organisatoren over conferenties, events, meetings, incentives

Eventify

Eventify

Schrijf review Haaksbergen

Eventify is gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke evenementen (Outsourcing Your Events) zoals Seminars, Congressen, Vakbeurzen, Relatiedagen of bv. een Product Launch of Opening.

No Photo Available

De Aanleiding eventmanagement

Schrijf review Hengelo

De Aanleiding eventmanagement is met haar Twentse roots gespecialiseerd in het organiseren van evenementen, voor zowel de zakelijk alsmede de particuliere markt. Gevestigd in Hengelo werken wij met 10 ervaren, enthousiaste medewerkers.

No Photo Available

Organice Event Creators

Schrijf review Panheel

Van spektakel tot glamour, confetti tot vuurwerk of van diner dansant tot tropical party… Organice doet het! Al 20 jaar de animator, presentator maar vooral dé organisator van evenementen in Limburg.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Organisator

Op zoek naar 'organisator' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je maar liefst 13 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Organisator: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor organisator in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor zaken als organisator, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een firma toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar organisator. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Artikels

95% organisatoren is milieubewust

95% organisatoren is milieubewust

Ruim 95% van de eventsector geeft zelf aan rekening te houden met het milieu bij de organisatie van evenementen.

Cashflow probleem voor veel organisatoren

Cashflow probleem voor veel organisatoren

Wil je als organisator problemen in je cashflow voorkomen? Neem dan de ticketing van jouw evenement in eigen beheer.

Evenementenbureau is meer dan alleen organisator

Evenementenbureau is meer dan alleen organisator

Dat een eventbureau enkel ingeschakeld kan worden voor de uitvoering van een volledig evenement van A tot Z is al lang niet meer het geval.

Internet blijft een probleem voor organisatoren

Internet blijft een probleem voor organisatoren

Onderzoek onder eventplanners toont aan dat er meer duidelijkheid nodig is over internetverbindingen tijdens evenementen.

Band vormt zich naar wensen organisator

Band vormt zich naar wensen organisator

Jonge, getalenteerde muzikanten hebben de handen ineen geslagen met een DJ. "Je ziet veel combinaties van DJ met saxofoon, maar nergens zie je een complete band om een DJ heen."

Organisator UDC op de vingers getikt

Organisator UDC op de vingers getikt

De rechter heeft de directeur van UDC stevig op zijn vingers getikt. De manier waarop de directeur zijn marketingmanager behandelde was 'denigrerend en schofferend'. Uit het vonnis blijkt bovendien dat UDC op een faillissement afstevent.

Fikket elimineert administratie organisatoren

Fikket elimineert administratie organisatoren

Met Fikket.be wordt het organiseren van je volgende evenementen heel wat eenvoudiger. De web applicatie elimineert de administratie die gepaard gaat met registraties en ticketverkoop.

Amerikaanse festival organisator SFX wankelt

Amerikaanse festival organisator SFX wankelt

De Amerikaanse grootmacht in de dancemuziek SFX heeft het moeilijk om het hoofd boven water te houden. Het Belgische Tomorrowland, dat met SFX samenwerkt voor haar edities in Brazilië en de VS, bereidt zich voor op het ergste.

Rekenen organisatoren van events te veel op professionele hulpverleners?

Rekenen organisatoren van events te veel op professionele hulpverleners?

Hoorde je deze week ook het wakkerschuddende nieuws dat bij 250.000 Vlamingen medische hulp zelden op tijd ter plaatse geraakt? Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kennis hebben van EHBO, zeker op events.

Organisatoren leren niets uit dodelijk ongeluk met hoogtewerker

Organisatoren leren niets uit dodelijk ongeluk met hoogtewerker

"Onverantwoord gedrag tijdens de Tour de France... Hoeveel doden moeten er nog vallen?", klinkt het bij Stefan Kerkhofs van The Fungroup.