header

Champagne

Zoek je 'champagne'? Hier vind je leveranciers die champagne aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie 'champagne'.
 • The Golden baravan

  The Golden baravan

  Klasse!

  Super vriendelijke en behulpzame mensen. Klassevolle bar/caravan. Heel lekkere en verzorgde drankjes. Aan alle details was gedacht! Prijs/kwaliteit was Top! Echt niet duur! Mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Onze volgende bedrijfsreceptie zal zeker ook met de "The Golden Baravan" zijn. Heel veel positieve reacties gehad van klanten en leveranciers.

  Lieve De Vis - Hof ter Waerbeek - 25/07/2018

 • The Golden baravan

  The Golden baravan

  TOP TOP TOP

  Top en zeer vriendelijke bediening. Het was voor ons en voor de genodigden een zeer leuke verassing. Alles wordt op voorhand afgesproken, dat is een pluspunt. Koppel met kennis van zaken, zeer vriendelijk en ze staan open voor al uw wensen. Een aanrader. Op mijn volgende feest of receptie zullen zij ook zeker aanwezig zijn. Proficiat !!!

  François Dirickx - 25/07/2018

 • The Golden baravan

  The Golden baravan

  Golden service bij the Golden Baravan!

  Top bediening in een fantastisch kader (mooie gouden bar/car-avan). Ideaal voor feestjes allerhande. samen met de klant bekijken ze wat er nodig is op het event en passen hun assortiment aan. Er wordt echt geluisterd en dat is echt een pluspunt! Op mijn volgend feestje zijn zij alvast aanwezig!

  Sophie Wils - Vastgoedfoto - 29/05/2018

 • The Golden baravan

  The Golden baravan

  Lekkere gins. Mmm

  Zeer vriendelijke bediening. En een ruim assortiment aan lekkere drankjes. Was een leuke verassing voor de genodigden op ons tuinfeest.

  JanFrederik Goyvaerts - 27/05/2018

Champagne

Op zoek naar 'champagne'? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je maar liefst eventleveranciers om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Champagne: alles op één pagina

Wij hebben alle info over champagne in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als champagne, bubbels, champagnes, champagnefles, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar champagne.

Tags: bubbels, champagnes, champagnefles, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!