Duurzame Evenementen

Op zoek naar 'duurzame evenementen'? In onze database vind je alle leveranciers die duurzame evenementen aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'duurzame evenementen'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 9 reviews over bedrijven in de categorie 'duurzame evenementen'.

Ecofest

Ecofest

Duurzaamheid troef!

|Bert Van Thilborgh (Thomas More University College)|12/11/2021

Ecofest bewijst dat ze met de huidige eventtrends mee zijn. Stijn Lambert inspireert en educeert organisaties en bedrijven dagelijks. Ecofest laat zien hoe ze duurzaamheidsprincipes en ecologie kunnen laten rijmen met eventdoelstellingen en ze bespelen daarbij een gevoelige snaar bij de huidige generatie, voor wie ecologie en duurzaamheid essentieel zijn. Ze steken ook zelf de handen uit de mouwen en realiseren op het terrein ingrepen om de events van vandaag te verduurzamen. Altijd prettig om Stijn en Ecofest aan het werk te zien. Keep up the good work!

Ecofest

Ecofest

Ecofest plant bomen met Faja Lobi.org:

|Jurgen Heytens (Faja lobi)|09/11/2021

Feesten is belangrijk! Maar wat een geweldig idee dat Ecofest niet alleen werkt aan het verminderen van de impact op het klimaat van een goed festival, maar ook met ons samenwerkt om bomen te planten in ons herbebossingsproject in Congo. Met www.fajalobi.org hebben we al duizenden bomen geplant die doorgaan met het zuiveren van lucht en het creëren van nieuw leven en biodiversiteit rond het regenwoud.

Ecofest

Ecofest

Ecocup van Re-uz en Ecofest: historische en gewaardeerde samenwerking

|Maïté Liekens (Ecocup by Re-uz)|30/06/2021

Ecocup by Re-uz en Ecofest werken al jaren samen om evenementen en overheden te helpen in hun zoektocht naar duurzame oplossingen. We brengen elk onze eigen expertise aan tafel om de ander vooruit te helpen.

Ecofest

Ecofest

Ecofest, zeer betrouwbare en kwalitatieve partner!

|Hannes Van Gansen (Klimakkers VZW)|08/06/2021

Ecofest heeft een enorme expertise opgebouwd over duurzame events en weet ook heel goed welke aanpak werkt. Aangename mensen om mee samen te werken! Bedankt en hopelijk tot snel!

Duurzame Evenementen

Zoek je naar 'duurzame evenementen' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je maar liefst 3 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Duurzame evenementen: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor duurzame evenementen op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor diensten als duurzame evenementen, duurzame events, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Link aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar duurzame evenementen. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: duurzame events, ...

Artikels

Checklist voor duurzame events

Checklist voor duurzame events

Heb jij al stil gestaan bij hoe je jouw event kan inzetten in de strijd tegen klimaatverandering?

Een duurzaam event? Zo organiseer je het

Een duurzaam event? Zo organiseer je het

Je organiseert een evenement en je ambitie is om dat zo duurzaam mogelijk te doen? Deze superhandige tools helpen je. En ze zijn bovendien helemaal gratis.

Mobiwijzer en Groenevent: partners voor duurzame evenementen

Mobiwijzer en Groenevent: partners voor duurzame evenementen

De VSV en de OVAM slaan ook dit jaar de handen in elkaar om jouw festival, sport- of cultuurevenement verder te verduurzamen. Een groen event zet immers ook in op groene mobiliteit.

'Duurzame evenementen organiseren' tijdens lezingenprogramma Festivak

'Duurzame evenementen organiseren' tijdens lezingenprogramma Festivak

Een tof festival, een bedrijfsfeest, een gezellige braderie, de nieuwjaarsdrink,... allemaal stuk voor stuk leuke gelegenheden om vrienden en collega's te ontmoeten, te ontspannen & te genieten. Maar denk je daarbij ook aan de milieu impact?

Ga jij voor de felbegeerde GroeneVent Award 2018

Ga jij voor de felbegeerde GroeneVent Award 2018

Sleept jouw event dit jaar de felbegeerde GroeneVent Award 2018 in de wacht? De award beloont duurzame evenementen.

Maak je event vlot bereikbaar én duurzaam

Maak je event vlot bereikbaar én duurzaam

Hoe zorg je ervoor dat het vervoer naar je evenement vlot verloopt en je tegelijkertijd kans maakt om 6.000 euro te winnen voor een duurzaam event?

Green Key en eventplanner.be /.nl slaan handen in elkaar voor groenere events

Green Key en eventplanner.be /.nl slaan handen in elkaar voor groenere events

Duurzame events organiseren wordt de norm. De ecologische voetafdruk van congressen, beurzen en andere evenementen verminderen, is dan ook voor veel eventprofessionals een prioriteit. En daar helpen we jou graag bij!

Is jouw event duurzaam? Zo weet je het zeker

Is jouw event duurzaam? Zo weet je het zeker

Weten dat duurzaamheid belangrijk is, is niet meer voldoende. Om jezelf te verbinden met de nieuwe sociale en milieunormen, ben je verplicht om je event duurzaam te organiseren.

Event-vakpers werkt samen rond duurzaamheid

Event-vakpers werkt samen rond duurzaamheid

Een uniek samenwerkingsproject tussen GMIC en de vakmedia voor de congres- en evenementenbranche staat op til.

Waarom Brakrock Ecofest met een GroeneVent award ging lopen

Waarom Brakrock Ecofest met een GroeneVent award ging lopen

In de categorie 'kleine evenementen' behaalden Brakrock Ecofest en Gitannekesfoor in 2016 de OVAM GroeneVent award. Kim Vervoort organiseert Brakrock en legt haar succesrecept uit.