Festivalcamping

Op zoek naar 'festivalcamping'? In onze database vind je alle leveranciers die festivalcamping aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'festivalcamping'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

De Kampeerder bv

De Kampeerder bv

Schrijf review Horst

De Kampeerder Horst is een familiebedrijf dat specialist is in tenten en tijdelijke slaapaccomodaties.

FestiService

FestiService

3 reviews Schelle

Festival service campings, toilet toiletverhuur sanitaire oplossingen.

Bed-Stay

Bed-Stay

Schrijf review Gorinchem

Een klik-en-klaar redmiddel waar honderden mensen kunnen slapen en verblijven, in een mum van tijd opgezet.

Festivalcaravans

Festivalcaravans

Schrijf review Boekel

Festivalcaravans verhuurt tijdelijke slaapaccomodatie voor festivals en evenementen.

FestiCamp

FestiCamp

Schrijf review Schelle

FestiCamp is specialist in het produceren van festival campings. Met 20 jaar ervaring en na het produceren van meer dan 220 festival campings is FestiCamp marktleider in de Benelux.

No Photo Available

B-and-Bee nv

Schrijf review Erembodegem

B-and-Bee is een uniek, nieuw en hip slaapconcept voor op festivals en events. Een B-and-Bee dat is een comfortabele en kwalitatieve slaap-unit in de vorm van een honingraat. Het 'honingraat-hotel' wordt opgebouwd op je event of festival.

No Photo Available

Campsolutions

Schrijf review Empe

CampSolutions bestaat uit 3 onderdelen: Organisatie van festivalcamping, verhuur van tenten en accommodaties en de ontwikkeling en productie van tenten en accommodaties.

Meer resultaten wereldwijd

Eventcamping

Eventcamping

Schrijf review Gorredijk

EventCamping is een full service specialist op het gebied van het faciliteren en creëren van tijdelijke campings.

Kapitent

Kapitent

Schrijf review Etten-Leur

Kapitent is het verhuurberdijf dat gespecialiseerd is in slaapaccommodatie voor verschillende gelegenheden zoals muziek en sport evenementen, introkampen, hotels en berdrijfsfeesten. 

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'festivalcamping'.

FestiService

FestiService

Een partij met kennis van zaken en jaren campingervaring!

|Jimmy Faes (Jetset Events)|15/08/2017

Ik heb als gewezen freelance project leider voor Extrema Outdoor BE 3 jaar lang mogen samenwerken met deze "campingspecialisten". Zij zijn de grondleggers in België als het gaat over het goed organiseren van een camping tijdens een festival. Dit merk je ook ondertussen aan al hun referenties die ze hebben opgebouwd. En niet meer dan terecht... Ze hebben de nodige kennis en ervaring in huis, nemen van de organisator van het festival heel wat kopzorgen weg, denken steeds flexibel mee naar een oplossing en niets is te veel voor hen. Voor mij persoonlijk alleen maar een positieve ervaring geweest!

FestiService

FestiService

Festicamp op XO Belgium

|Jeroen Jeroen Diepens (Extrema Outdoor Belgium BVBA)|15/08/2017

Wij werken sinds het begin van dat we camping hebben geïntroduceerd op XO Belgium met veel genoegen met Festicamp. We hebben al veel ervaring met hen op Solar Festival in Roermond en ook hier naar volle tevredenheid.
Er is een fijn en duidelijk contact met de zaakvoerder voor afspraken en ook met de betrokken disciplines die worden overeengekomen.
Kortom een topbedrijf dat ik graag zou aanraden bij collega's.

FestiService

FestiService

Uitstekende (Festi)service

|Jonas Steyaert (Gazet van Antwerpen)|07/08/2017

Samenwerken met Festiservice verliep van A-Z op een heel positieve manier:
- Grote mate van flexibiliteit ongeacht last-minute aanvraag
- Betrokkenheid met het project en de klant
- Uitstekende service en opvolging tijdens het evenement
- Goede voorbereiding waardoor ruim op tijd klaar
- Nodige flexibiliteit tijdens het evenement (gezien meer werk werd er een extra personeelslid bij gehaald waardoor alles even vlot verliep als gepland)

Festivalcamping

Zoek je naar 'festivalcamping' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan 9 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Festivalcamping: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor festivalcamping in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor zaken als festivalcamping, camping, festival camping, festivalcampings, noodcamping, eventcamping, camping plattegronden, evenemententerrein camping, verhuur camping tenten, festivalcamping inrichten, festivalcamping huren, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een firma toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar festivalcamping. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: camping, festival camping, festivalcampings, noodcamping, eventcamping, camping plattegronden, evenemententerrein camping, verhuur camping tenten, festivalcamping inrichten, festivalcamping huren, ...

Artikels

Hoe organiseer je een festivalcamping en vermijd je de valkuilen?

Hoe organiseer je een festivalcamping en vermijd je de valkuilen?

Hoe organiseer je een festivalcamping? Moet je er één op jouw evenement overwegen? En wat zijn de valkuilen? Een vraag voor Festicamp-eigenaar Geert Naudts.

Luxueus kamperen met de Festihut

Luxueus kamperen met de Festihut

Wie festival zegt, denkt meteen ook aan camping, weide en tenten. In dat rijtje past vanaf dit jaar ook de Festihut, een weerbestendig houten huisje met echte bedden op de festivalcamping.

Duurzaamheid op festivals? Inzetten op belonen en communicatie

Duurzaamheid op festivals? Inzetten op belonen en communicatie

Drie studenten van Hogeschool PXL deden onderzoek naar de afvalbergen die elk jaar op de festival- en campingterreinen achterblijven. Ze onderzochten de oorzaken en oplossingen van het probleem.

Evenementen werken samen aan verduurzaming

Evenementen werken samen aan verduurzaming

Met meer dan 700 festivals per jaar en 21 miljoen bezoeken is de Nederlandse eventindustrie een belangrijke sector voor de economie. Green Events Nederland brengt organisatoren samen om verdere belasting van het milieu tegen te gaan.

HEMA opent festivalshop in Werchter

HEMA opent festivalshop in Werchter

Pop-up shops op grote evenementen zijn hip. Ze brengen niet alleen geld in het laadje, maar zorgen ook voor de nodige publiciteit. Nadat H&M aankondigde een shop te openen op de camping van Tomorrowland, pakt HEMA uit met een festivalshop in Werchter.

Iedereen door metaaldetectoren op grote festivals

Iedereen door metaaldetectoren op grote festivals

Bezoekers van verscheidene grote festivals in België zullen door een metaaldetectiepoort moeten alvorens ze de muziekweide op mogen. Dat meldt organisator Live Nation in een persbericht.

Kartonnen tenten als duurzaam alternatief voor festivals - VIDEO

Kartonnen tenten als duurzaam alternatief voor festivals - VIDEO

Ontdek hoe de organisatoren van het dance festival Paradise City duurzaamheid op hun programma hebben gezet en zo winnaars werden van de GroeneVent Award 2016.

Zonne-energie op je event? Ontdek de Green Battery en Smartflower

Zonne-energie op je event? Ontdek de Green Battery en Smartflower

Ook dit jaar deden de organisatoren van Paradise City grote inspanningen om duurzaamheid op het programma van hun festival te zetten. In dit filmpje zie je hoe de Smartflower werd ingezet als alternatieve bron van energie.

Twitter lacht met Pukkelpopcontroles politie op Social Media

Twitter lacht met Pukkelpopcontroles politie op Social Media

De politie zet tijdens Pukkelpop zes mensen in die op sociale media speuren naar vechtersbazen, dealers en zelfs terroristen. Een primeur in België. Intussen doen socialemediagebruikers er alles aan om dat systeem in de war te sturen.

'Bierdrones': bier uit de lucht op events

'Bierdrones': bier uit de lucht op events

Het klinkt paradijselijk: bier dat als manna uit de lucht komt gevallen. Het kan. Er zullen deze zomer proefvluchten gehouden worden met 'bierdrones' op evenementen.