header

Festivalcamping

Op zoek naar 'festivalcamping'? Op onze website vind je eventleveranciers die festivalcamping aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'festivalcamping'.
 • FestiService

  FestiService

  Een partij met kennis van zaken en jaren campingervaring!

  Ik heb als gewezen freelance project leider voor Extrema Outdoor BE 3 jaar lang mogen samenwerken met deze "campingspecialisten". Zij zijn de grondleggers in België als het gaat over het goed organiseren van een camping tijdens een festival. Dit merk je ook ondertussen aan al hun referenties die ze hebben opgebouwd. En niet meer dan terecht... Ze hebben de nodige kennis en ervaring in huis, nemen van de organisator van het festival heel wat kopzorgen weg, denken steeds flexibel mee naar een oplossing en niets is te veel voor hen. Voor mij persoonlijk alleen maar een positieve ervaring geweest!

  Jimmy Faes - Extrema - 15/08/2017

 • FestiService

  FestiService

  Festicamp op XO Belgium

  Wij werken sinds het begin van dat we camping hebben geïntroduceerd op XO Belgium met veel genoegen met Festicamp. We hebben al veel ervaring met hen op Solar Festival in Roermond en ook hier naar volle tevredenheid.
  Er is een fijn en duidelijk contact met de zaakvoerder voor afspraken en ook met de betrokken disciplines die worden overeengekomen.
  Kortom een topbedrijf dat ik graag zou aanraden bij collega's.

  Jeroen Jeroen Diepens - Extrema Outdoor Belgium BVBA - 15/08/2017

 • FestiService

  FestiService

  Uitstekende (Festi)service

  Samenwerken met Festiservice verliep van A-Z op een heel positieve manier:
  - Grote mate van flexibiliteit ongeacht last-minute aanvraag
  - Betrokkenheid met het project en de klant
  - Uitstekende service en opvolging tijdens het evenement
  - Goede voorbereiding waardoor ruim op tijd klaar
  - Nodige flexibiliteit tijdens het evenement (gezien meer werk werd er een extra personeelslid bij gehaald waardoor alles even vlot verliep als gepland)

  Jonas Steyaert - Gazet van Antwerpen - 07/08/2017

Festivalcamping

Op zoek naar 'festivalcamping'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je maar liefst toeleveranciers om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Festivalcamping: alles op één website

Wij hebben alle info over festivalcamping op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als festivalcamping, camping, festival camping, festivalcampings, noodcamping, eventcamping, camping plattegronden, evenemententerrein camping, verhuur camping tenten, festivalcamping inrichten, festivalcamping huren, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Leverancier toevoegen

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar festivalcamping.

Tags: camping, festival camping, festivalcampings, noodcamping, eventcamping, camping plattegronden, evenemententerrein camping, verhuur camping tenten, festivalcamping inrichten, festivalcamping huren, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!