header

Festivalcamping

Op zoek naar 'festivalcamping'? In onze database vind je alle leveranciers die festivalcamping aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'festivalcamping'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'festivalcamping'.
 • FestiService

  FestiService

  Een partij met kennis van zaken en jaren campingervaring!

  Ik heb als gewezen freelance project leider voor Extrema Outdoor BE 3 jaar lang mogen samenwerken met deze "campingspecialisten". Zij zijn de grondleggers in België als het gaat over het goed organiseren van een camping tijdens een festival. Dit merk je ook ondertussen aan al hun referenties die ze hebben opgebouwd. En niet meer dan terecht... Ze hebben de nodige kennis en ervaring in huis, nemen van de organisator van het festival heel wat kopzorgen weg, denken steeds flexibel mee naar een oplossing en niets is te veel voor hen. Voor mij persoonlijk alleen maar een positieve ervaring geweest!

  Jimmy Faes - Extrema - 15/08/2017

 • FestiService

  FestiService

  Festicamp op XO Belgium

  Wij werken sinds het begin van dat we camping hebben geïntroduceerd op XO Belgium met veel genoegen met Festicamp. We hebben al veel ervaring met hen op Solar Festival in Roermond en ook hier naar volle tevredenheid.
  Er is een fijn en duidelijk contact met de zaakvoerder voor afspraken en ook met de betrokken disciplines die worden overeengekomen.
  Kortom een topbedrijf dat ik graag zou aanraden bij collega's.

  Jeroen Jeroen Diepens - Extrema Outdoor Belgium BVBA - 15/08/2017

 • FestiService

  FestiService

  Uitstekende (Festi)service

  Samenwerken met Festiservice verliep van A-Z op een heel positieve manier:
  - Grote mate van flexibiliteit ongeacht last-minute aanvraag
  - Betrokkenheid met het project en de klant
  - Uitstekende service en opvolging tijdens het evenement
  - Goede voorbereiding waardoor ruim op tijd klaar
  - Nodige flexibiliteit tijdens het evenement (gezien meer werk werd er een extra personeelslid bij gehaald waardoor alles even vlot verliep als gepland)

  Jonas Steyaert - Gazet van Antwerpen - 07/08/2017

Festivalcamping

Op zoek naar 'festivalcamping'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je maar liefst 10 toeleveranciers om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Festivalcamping: alles op één website

Wij hebben alle info over festivalcamping op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als festivalcamping, camping, festival camping, festivalcampings, noodcamping, eventcamping, camping plattegronden, evenemententerrein camping, verhuur camping tenten, festivalcamping inrichten, festivalcamping huren, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Leverancier toevoegen

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar festivalcamping.

Tags: camping, festival camping, festivalcampings, noodcamping, eventcamping, camping plattegronden, evenemententerrein camping, verhuur camping tenten, festivalcamping inrichten, festivalcamping huren, ...

Artikels

Luxueus kamperen met de Festihut

Luxueus kamperen met de Festihut

Wie festival zegt, denkt meteen ook aan camping, weide en tenten. In dat rijtje past vanaf dit jaar ook de Festihut, een weerbestendig houten huisje met echte bedden op de festivalcamping.

Duurzaamheid op festivals? Inzetten op belonen en communicatie

Duurzaamheid op festivals? Inzetten op belonen en communicatie

Drie studenten van Hogeschool PXL deden onderzoek naar de afvalbergen die elk jaar op de festival- en campingterreinen achterblijven. Ze onderzochten de oorzaken en oplossingen van het probleem.

Evenementen werken samen aan verduurzaming

Evenementen werken samen aan verduurzaming

Met meer dan 700 festivals per jaar en 21 miljoen bezoeken is de Nederlandse eventindustrie een belangrijke sector voor de economie. Green Events Nederland brengt organisatoren samen om verdere belasting van het milieu tegen te gaan.

HEMA opent festivalshop in Werchter

HEMA opent festivalshop in Werchter

Pop-up shops op grote evenementen zijn hip. Ze brengen niet alleen geld in het laadje, maar zorgen ook voor de nodige publiciteit. Nadat H&M aankondigde een shop te openen op de camping van Tomorrowland, pakt HEMA uit met een festivalshop in Werchter.

Kartonnen tenten als duurzaam alternatief voor festivals - VIDEO

Kartonnen tenten als duurzaam alternatief voor festivals - VIDEO

Ontdek hoe de organisatoren van het dance festival Paradise City duurzaamheid op hun programma hebben gezet en zo winnaars werden van de GroeneVent Award 2016.

Iedereen door metaaldetectoren op grote festivals

Iedereen door metaaldetectoren op grote festivals

Bezoekers van verscheidene grote festivals in België zullen door een metaaldetectiepoort moeten alvorens ze de muziekweide op mogen. Dat meldt organisator Live Nation in een persbericht.

Zonne-energie op je event? Ontdek de Green Battery en Smartflower

Zonne-energie op je event? Ontdek de Green Battery en Smartflower

Ook dit jaar deden de organisatoren van Paradise City grote inspanningen om duurzaamheid op het programma van hun festival te zetten. In dit filmpje zie je hoe de Smartflower werd ingezet als alternatieve bron van energie.

'Bierdrones': bier uit de lucht op events

'Bierdrones': bier uit de lucht op events

Het klinkt paradijselijk: bier dat als manna uit de lucht komt gevallen. Het kan. Er zullen deze zomer proefvluchten gehouden worden met 'bierdrones' op evenementen.

Twitter lacht met Pukkelpopcontroles politie op Social Media

Twitter lacht met Pukkelpopcontroles politie op Social Media

De politie zet tijdens Pukkelpop zes mensen in die op sociale media speuren naar vechtersbazen, dealers en zelfs terroristen. Een primeur in België. Intussen doen socialemediagebruikers er alles aan om dat systeem in de war te sturen.

Vanaf 1 juni weer bijeenkomsten tot 30 personen in Nederland, vanaf 1 juli tot 100

Vanaf 1 juni weer bijeenkomsten tot 30 personen in Nederland, vanaf 1 juli tot 100

"We komen nu in de fase waarin we de overgang maken naar de 1,5 ..."

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties