Eindejaarsfeest

Op zoek naar 'eindejaarsfeest'? In onze database vind je alle leveranciers die eindejaarsfeest aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'eindejaarsfeest'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 12 reviews over bedrijven in de categorie 'eindejaarsfeest'.

San Marco Village

San Marco Village

Geslaagde evenementen bij San Marco Village

|Luc De Kimpe (Unit-T)|14/11/2019

Heel mooie exclusieve locatie om iedereen te verbazen. Mooie thematische zalen en een indrukwekkende piazza. Je waant je op een Italiaans dorpsplein.
Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Alle vragen lossen ze wel op. Goede communicatie met de zaalmanager en verantwoordelijken.
De mensen van San Marco maken ook duidelijke afspraken en denken mee om van uw feest een geslaagd evenement te maken.
Uiterst verzorgde en lekkere maaltijden. Op een avond in San Marco heeft niemand iets te kort.

San Marco Village

San Marco Village

Waar voor je geld

|Inez Senecaut (PMC vzw - vereniging voor people managers en HR p)|01/11/2019

Meer dan 20 jaar ervaring met verschillende locaties maar ik kan met 200% voldoening zeggen dat San Marco Village en haar mensen een fantastisch gevoel en beleving geven.
De service en flexibiliteit die de mensen aan boord leggen is uitzonderlijk goed. Ook kwalitatief is het eten zeer lekker en mooi gepresenteerd. Afhankelijk van je stijl heb je keuze uit een aantal zalen; deze beschikken echter standaard niet over de modernste technologie en ook de verlichting voor opnames en fotografie is niet optimaal. Maar desondanks deze zaken is san Marco Village nog steeds mijn favoriet.
Het is écht "waard voor zijn geld" met kwalitatief goede service en lekkere food. :)

San Marco Village

San Marco Village

SD Worx Dag van de Payroll Professional 2019 was succes dankzij goede service San Marco Village

|Geert Vervaet (SD Worx Staffing Solutions - Experts in Payrolling)|22/10/2019

Tweede jaar op rij organiseerden we onze Dag van de Payroll Professional in San Marco Village. Niet minder dan 600 payroll professionals kregen een gevarieerd aanbod van workshops, key notes, optredens, infostands, ... in een mooi decor én voorzien van lekker eten en drinken.
Iedere keer weet de ploeg van San Marco me enorm te charmeren met hun professionele en pro-actieve aanpak, kwalitatieve catering, vriendelijke bediening en oog voor detail. Het San Marco team denkt met je mee en weet voor ieder probleem een gepaste oplossing. Super!

San Marco Village

San Marco Village

Voor herhaling vatbaar!

|Annick Plasria (DHL Express)|17/10/2019

Onze vergadering/workshops en avondactiviteit (bowling) zijn vlekkeloos verlopen en we wensen dan ook het voltallige San Marco Village team hiervoor te bedanken! Alle medewerkers zijn uiterst professioneel, flexibel en super vriendelijk. De zalen zijn zeer comfortabel en hebben een aanpalend terras wat mooi meegenomen is zeker in de zomer. De catering is eveneens uiterst verzorgd en lekker. Het was voor ons de eerste keer maar ik kan deze locatie zeker aanbevelen.. Top en dank je wel !

Eindejaarsfeest

Zoek je naar 'eindejaarsfeest' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan 4 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Eindejaarsfeest: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor eindejaarsfeest in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor services als eindejaarsfeest, eindejaarsfeesten, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar eindejaarsfeest. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: eindejaarsfeesten, ...

Artikels

Eindejaarsfeesten weer populairder

Eindejaarsfeesten weer populairder

Naar verwachting organiseert 85% van de bedrijven dit jaar een eindejaarsfeest voor hun medewerkers. Nederland staat binnen Europa aan kop.

Alcoholvrije cocktails zijn absolute must tijdens de eindejaarsfeesten!

Alcoholvrije cocktails zijn absolute must tijdens de eindejaarsfeesten!

Eén ding is alvast zeker, alcoholvrije drankjes en mocktails staan in 2018 definitief op de kaart.

Burger Deluxe, walking dinner of cosy diner voor je eindejaarsfeest?

Burger Deluxe, walking dinner of cosy diner voor je eindejaarsfeest?

Het ene bedrijf kiest voor de losse en ongedwongen aanpak, het andere geeft de voorkeur aan een diner in stijl of kiest iets 'tussenin'… Een wereld van uitersten.

Column: Eindejaarsknaller of valse start

Column: Eindejaarsknaller of valse start

Té vaak wordt vergeten dat een corporate eindejaarsfeest meer is dan een bedanking voor geleverde prestaties. Soms wordt het eindejaarsfeest absurd genoeg zelfs aanzien als een sociale verplichting waar een bedrijf moeilijk onderuit kan.

Column: Het onzichtbare onder de loep

Column: Het onzichtbare onder de loep

Met de eindejaarsfeesten voor de deur halen velen onder jullie hun jaarlijks verplichte creatief moment van onder het stof. Je zit dan samen rond de tafel en zegt: "...en wat nu? Wat gaan we dit jaar doen?"

JADA gaat topjaar tegemoet

JADA gaat topjaar tegemoet

"Ja Da is absoluut waar, en los van de reeds bevestigde events weten we dat er nog een aantal eindejaarsfeesten laattijdig in gang zullen worden gezet, want meer en meer bedrijven wachten af", aldus Danny Kayser.

Waarom nu al denken aan je eindejaarspakketten

Waarom nu al denken aan je eindejaarspakketten

De eindejaarsfeesten. Ze lijken nog ver weg. Maar wil je een origineel pakket met lekkere drankjes voor je personeel samenstellen, dan is het stilletjes aan tijd om met de voorbereiding te beginnen! Expert Peter Grunewald geeft een set waardevolle tips.

Midwinterfeest vervangt Kerst en Nieuwjaar - video

Midwinterfeest vervangt Kerst en Nieuwjaar - video

Hoe maak je van de langste nacht de gezelligste nacht? Vernieuw je eindejaarsbedrijfsfeest door terug te gaan in de tijd.

Column: Timing speelt ons parten

Column: Timing speelt ons parten

Iedereen die bezig is met verkoop weet dat timing cruciaal kan zijn. Als merk moet je vers in het geheugen van de klant geraken op het moment dat er beslissingen genomen worden.

Nieuwjaarsrecepties in Oostende

Nieuwjaarsrecepties in Oostende

Nieuwjaar komt eraan! De goede voornemens, die kan Meet in Oostende niet voor je maken, maar ze kunnen je wel een ongelofelijke receptie op een unieke locatie bieden.