Gastenlijst

Op zoek naar 'gastenlijst'? In onze database vind je alle leveranciers die gastenlijst aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'gastenlijst'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.85/10. Gebaseerd op 23 reviews over bedrijven in de categorie 'gastenlijst'.

WeTicket

WeTicket

Compleet en overzichtelijk

|Jan Roel Jager (Ginyson BV)|20/01/2023

Compleet en overzichtelijk. Alles wat we nodig hebben.
Vooral opvallend hoe bereikbaar ze zijn en hoe snel ze reageren. Ik kan dit echt aanbevelen.

WeTicket

WeTicket

We ticket is top!

|Corina Berendsen (CBF Dance events)|20/12/2022

We ticket is een goede en goedkope ticket provider waar je zelf als organisator alles in kunt regelen wat je maar nodig hebt in een ticket shop. Als er problemen zijn, zijn er korte lijnen met we ticket en wordt het direct opgelost. Zeer klantvriendelijk!

WeTicket

WeTicket

Gemakkelijk en professioneel

|Adriaan Beunders (WPZF)|30/09/2022

Recent voor het eerst een evenement georganiseerd middels WeTicket. Na persoonlijke uitleg van een medewerker in enkele uren het hele evenement vlot opgezet. Nadien enkel gebruiksgemak ondanks de professionele functies en mogelijkheden. Zeer tevreden! De volgende keer gebruik ik zeker weer WeTicket en ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.

WeTicket

WeTicket

Perfect Ticketing Systeem

|Ies Biekart (Stichting Buurt TamTam)|29/09/2022

WeTicket is eenvoudig in te richten en details van diverse evenementen zijn goed toe te voegen. Ook passende afbeeldingen invoegen gaat eenvoudig. Zelfs als je meerdere evenementen hebt op 1 dag op diverse locaties is WeTicket erg geschikt.
De terugkoppeling naar bezoekers is goed in te richten mbv persoonlijke e-mail. En ook de organisatie kan zien wie, wanneer, wat besteld heeft. Annuleren van bestelde tickets kan de organisatie handmatig doen. We hebben dit systeem gebruikt tijdens het Weesperzijdefestival 2022 te Amsterdam. En we zijn er erg tevreden over. Aanrader!

Gastenlijst

Zoek je naar 'gastenlijst' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je maar liefst 4 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Gastenlijst: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor gastenlijst in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als gastenlijst, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Link aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar gastenlijst. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Artikels

Hoe organiseer je je gastenlijst efficiënt?

Hoe organiseer je je gastenlijst efficiënt?

Wat is een van de meest stressvolle momenten bij het organiseren van een event? Is het de registratie van je gasten? Is het de controle op je AV-uitrusting? Of is het misschien het coördineren van de catering?

TIP! - Voorkom blunders op de gastenlijst van jouw evenement

TIP! - Voorkom blunders op de gastenlijst van jouw evenement

De gastenlijst voor een evenement opstellen is een tijdrovend werk. Je kunt je echter niet veroorloven fouten te maken.

5 licht- en geluidstips voor evenementen - Zorg dat niemand iets mist

5 licht- en geluidstips voor evenementen - Zorg dat niemand iets mist

Er komt zoveel kijken bij eventplannen, van bloemen en decoratie tot catering en de gastenlijst. Een belangrijk onderdeel is het audiovisuele aspect.

Foto's Get Inspired event staan online!

Foto's Get Inspired event staan online!

550 opdrachtgevers, organisatoren & eventprofessionals op de gastenlijst en 12 event-partners die het beste van zichzelf geven, dat is de formule bij uitstek voor een geslaagd eventplanner.be /.nl network event.

Interactieve projectie aangestuurd met Kinect

Interactieve projectie aangestuurd met Kinect

De opening van Wehkamp's nieuwe distributiecentrum was een indrukwekkende productie met artiesten zoals Nick & Simon en een gastenlijst met Koning Willem-Alexander.

Foto's Get Inspired Network Night staan online!

Foto's Get Inspired Network Night staan online!

820 opdrachtgevers, organisatoren & eventprofessionals op de gastenlijst en 19 event-partners die het beste van zichzelf geven, dat is de formule bij uitstek voor een geslaagd eventplanner.be /.nl network event.

Get Inspired Event op amper 2 weken VOLZET

Get Inspired Event op amper 2 weken VOLZET

De 'Get Inspired Network Night' is helemaal volzet. Op amper 2 weken tijd zijn alle tickets de deur uit en staan 800 event professionals en opdrachtgevers op de gastenlijst voor het ultieme netwerk event.

Cijfers en inzichten over registraties

Cijfers en inzichten over registraties

Hoe haal je het meeste uit het versturen van uitnodigingen en het beheren van gastenlijsten voor je evenementen? David Becker deelt enkele interessante inzichten.

Wat je zeker moet weten over het onthaal bij een evenement

Wat je zeker moet weten over het onthaal bij een evenement

Elke eventplanner zou op de dag van zijn of haar evenement graag overal tegelijkertijd kunnen zijn, maar dat is fysiek natuurlijk onmogelijk. Je zal moeten delegeren.

Safety first op je eventchecklist

Safety first op je eventchecklist

Uiteraard ben jij bezorgd over de veiligheid van je gasten op je event. Of je daarvoor Safety First uit de VTM-serie moet inschakelen, daar spreken we ons niet over uit.