Alle Evenementenlocaties in regio Henegouwen op een rij

De beste Evenementenlocaties in regio Henegouwen vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke evenementenlocaties in Henegouwen. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

OCEANDIVA

OCEANDIVA

4 reviews Amsterdam

De twee bijzondere varende evenementenlocaties van OCEANDIVA vragen om de meest creatieve ideeën, die het varen met 75 tot 1.500 gasten niet alleen spectaculair, maar ook onvergetelijk maken.

Landal Village l'Eau d'Heure

Landal Village l'Eau d'Heure

Schrijf review Froidchapelle

Landal Village I’Eau d’Heure ligt in het zuidwesten van de regio Wallonië, direct aan het grootste stuwmeer van het land op 34 km afstand van de Belgische stad Charleroi.

Mobile Grand Café bv - Event en Route

Mobile Grand Café bv - Event en Route

Schrijf review Budel

De ultieme mobiele oplossing voor uw feest, bedrijfspresentaties , road shows, VIP lounge en evenementen.

Floreal group

Floreal group

Schrijf review Brussel

Vier leuke locaties voor bedrijfsevenementen, seminaries, congressen, vergaderingen maar ook feestelijke evenementen zoals bedrijfsfeesten of een trouwfeest van 10 tot 700 personen met goede eigen catering en verschillende verblijfsmogelijkheden.

16Events

16Events

Schrijf review La Louvière

Met een strategische ligging in de regio Centre in het hart van een uniek communicatieknooppunt in Henegouwen, is Le Domaine de l'Éveil ongetwijfeld de ideale plek om uw professionele of privé-evenementen te organiseren!

Van der Valk Hôtel Luxembourg-Arlon

Van der Valk Hôtel Luxembourg-Arlon

Schrijf review Arlon

Vanwege de perfecte locatie, bij het knooppunt A4 / E411 en niet ver van Luxemburg, Findel Airport en Kirchberg, is dit hotel ideaal voor zakelijke bijeenkomsten. Configureer uw eigen inspirerende evenement in de flexibele vergaderruimten van 1200 m2.

No Photo Available

Charleroi Espace Meeting Européen - CEME ASBL

Schrijf review Charleroi

CEME beschikt over vergaderzalen, een gehoorzaal en andere flexibele ruimten. Sinds 2001, beheert CEME verschillende publieke of private evenementen: professionele vergaderingen, opleidingen, huwelijken en private feesten

No Photo Available

Monceau-fontaines

Schrijf review Monceau-sur-Sambre

In 2007 ontwikkelde Monceau-Fontaines een complex van entertainmentruimten die te huur zijn voor alle privé- en professionele evenementen. Met een capaciteit van 10 tot 180 personen zijn ze geschikt voor zowel uw familiefeesten (bruiloften, verjaardagen,

No Photo Available

Palais des Beaux-Arts

Schrijf review Charleroi

Het Paleis voor Schone Kunsten in Charleroi is een van de belangrijkste culturele actoren in de Federatie Wallonië-Brussel. Zijn infrastructuur, compleet en flexibel, stelt het in staat om zeer diverse shows te organiseren in alle gebieden van de podiumku

No Photo Available

Traiteur Etienne Dufiefs

Schrijf review Gozée

De zaal voor bruiloftsrecepties, gelegen op de site van de abdij van Aulne, geniet een idyllische omgeving, omringd door tuinen aan de rand van het bos. Een ideale plek om uw recepties te organiseren.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Evenementenlocaties in regio Henegouwen'.

OCEANDIVA

OCEANDIVA

Een unieke varende locatie

|Erwin Roosenstein (All Star Entertainment)|26/02/2018

All Star Entertainment werkte al diverse malen met de Ocean Diva. Steeds is er goed overleg samen en zodoende is er een vlekkeloze productie mogelijk. Een genot om zo te mogen samenwerken. Ocean Diva is in het bijzonder geschikt voor unieke productpresentaties, bedrijfsfeesten en private parties.

OCEANDIVA

OCEANDIVA

Het meest professionele eventbedrijf dat ik ken

|Sophie Naze (KonseptS Events)|01/07/2017

Als bureau zijn wij steeds afhankelijk van de snelheid waarmee de offertes van onze toeleveranciers ons bereiken om ook onze eindklant snel en adequaat te kunnen antwoorden. Naast natuurlijk een ongelooflijk product is de samenwerking achter de schermen, de snelheid, kwaliteit en opvolging van de dossiers bij Ocean Diva ongezien. Altijd denken ze ontzettend mee in het project en doen ze zelf ook creatieve voorstellen om het nog beter te maken. Moeilijke vragen over takelen van goederen aan boord (bv wagens, bussen) worden super behandeld. Iedereen die je aan de telefoon krijgt weet altijd wel iets van het dossier, dus interne communicatie zit ook altijd goed. Je wordt als klant ook echt altijd (h)erkent en dat geeft een fijn gevoel.
Doe zo voort!

OCEANDIVA

OCEANDIVA

Legendarisch

|Alex Blaauboer (De Nederlandsche Tafelronde)|13/06/2017

Begin juni heeft de Nederlandsche Tafelronde samen met Ladies Circle Nederland en 41 Club een geweldig mooi evenement mogen neerzetten op de Ocean Diva Futura.
Een sensationeel evenement dat inc de Hermes House Band, geweldige catering en personeel, 400 gasten een lifetime experience blijft.
Bijzonder fijn samenwerken in de voorbereidingen, afspraak is afspraak, do what you say & say what you do, heel fijn!!!!
Gelukkig was de avond voor de bemanning ook een feestje!
In dit geval was het Sneekermeer de locatie, samen met een epische zonsondergang en volle maan samen onwerkelijk mooi.
Duizend maal dank en graag tot een vervolg!

OCEANDIVA

OCEANDIVA

Get Inspired Event 2014

|Kevin Van der Straeten (eventplanner.net)|19/04/2017

In 2014 organiseerden we het 'eventplanner.be /.nl Get Inspired Event' op de OCEANDIVA. We konden rekenen op een super behulpzame en gemotiveerde crew die alles tot in de kleinste puntjes geregeld heeft. Het feit dat we ook een rondvaart in de haven gemaakt hebben vonden de gasten echt top! Een klassevolle evenementenlocatie die verrast!

Top Evenementenlocaties in regio Henegouwen

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in regio Henegouwen? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Henegouwen dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in regio Henegouwen

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Henegouwen. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in regio Henegouwen was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Aiseau-Presles, Evenementenlocaties in Anderlues, Evenementenlocaties in Antoing, Evenementenlocaties in Arbre, Evenementenlocaties in Ath, Evenementenlocaties in Attre, Evenementenlocaties in Audregnies, Evenementenlocaties in Baileux, Evenementenlocaties in Bas-Warneton, Evenementenlocaties in Baudour, Evenementenlocaties in Baugnies, Evenementenlocaties in Beaumont, Evenementenlocaties in Beauwelz, Evenementenlocaties in Beclers, Evenementenlocaties in Beloeil, Evenementenlocaties in Bernissart, Evenementenlocaties in Bienne-lez-Happart, Evenementenlocaties in Biercée, Evenementenlocaties in Biesme-sous-Thuin, Evenementenlocaties in Binche, Evenementenlocaties in Bizet, Evenementenlocaties in Blandain, Evenementenlocaties in Bon-Secours, Evenementenlocaties in Boussoit, Evenementenlocaties in Boussu, Evenementenlocaties in Bouvignies, Evenementenlocaties in Braine-le-Comte, Evenementenlocaties in Brugelette, Evenementenlocaties in Brunehaut, Evenementenlocaties in Bruyelle, Evenementenlocaties in Brye, Evenementenlocaties in Bury, Evenementenlocaties in Buvrinnes, Evenementenlocaties in Calonne, Evenementenlocaties in Carnières, Evenementenlocaties in Celles, Evenementenlocaties in Chapelle-à-Wattines, Evenementenlocaties in Chapelle-lez-Herlaimont, Evenementenlocaties in Charleroi, Evenementenlocaties in Châtelet, Evenementenlocaties in Chercq, Evenementenlocaties in Chièvres, Evenementenlocaties in Chimay, Evenementenlocaties in Ciply, Evenementenlocaties in Colfontaine, Evenementenlocaties in Comines-Warneton, Evenementenlocaties in Couillet, Evenementenlocaties in Courcelles, Evenementenlocaties in Cuesmes, Evenementenlocaties in Dampremy, Evenementenlocaties in Deux-Acren, Evenementenlocaties in Dottenijs, Evenementenlocaties in Dour, Evenementenlocaties in Ecaussinnes, Evenementenlocaties in Ecaussinnes-Lalaing, Evenementenlocaties in Ellezelles, Evenementenlocaties in Enghien, Evenementenlocaties in Epinois, Evenementenlocaties in Erpion, Evenementenlocaties in Erquelinnes, Evenementenlocaties in Esplechin, Evenementenlocaties in Estaimpuis, Evenementenlocaties in Estinnes, Evenementenlocaties in Farciennes, Evenementenlocaties in Feluy, Evenementenlocaties in Fleurus, Evenementenlocaties in Flobecq, Evenementenlocaties in Fontaine-l'Evêque, Evenementenlocaties in Fontenoy, Evenementenlocaties in Forchies-la-Marche, Evenementenlocaties in Frameries, Evenementenlocaties in Frasnes-lez-Anvaing, Evenementenlocaties in Froidchapelle, Evenementenlocaties in Froidmont, Evenementenlocaties in Froyennes, Evenementenlocaties in Gages, Evenementenlocaties in Gallaix, Evenementenlocaties in Gaurain-Ramecroix, Evenementenlocaties in Gerpinnes, Evenementenlocaties in Ghislenghien, Evenementenlocaties in Ghlin, Evenementenlocaties in Ghoy, Evenementenlocaties in Gibecq, Evenementenlocaties in Gilly, Evenementenlocaties in Givry, Evenementenlocaties in Gosselies, Evenementenlocaties in Goutroux, Evenementenlocaties in Gouy-lez-Piéton, Evenementenlocaties in Gozée, Evenementenlocaties in Ham-sur-Heure-Nalinnes, Evenementenlocaties in Harchies, Evenementenlocaties in Havinnes, Evenementenlocaties in Havré, Evenementenlocaties in Hensies, Evenementenlocaties in Hérinnes, Evenementenlocaties in Herseaux, Evenementenlocaties in Honnelles, Evenementenlocaties in Hornu, Evenementenlocaties in Houtaing, Evenementenlocaties in Houthem, Evenementenlocaties in Howardries, Evenementenlocaties in Irchonwelz, Evenementenlocaties in Jemappes, Evenementenlocaties in Jumet, Evenementenlocaties in Jurbise, Evenementenlocaties in La Glanerie, Evenementenlocaties in La Louvière, Evenementenlocaties in Landelies, Evenementenlocaties in Laplaigne, Evenementenlocaties in Le Roeulx, Evenementenlocaties in Leernes, Evenementenlocaties in Lens, Evenementenlocaties in Les Bons Villers, Evenementenlocaties in Lesdain, Evenementenlocaties in Lessines, Evenementenlocaties in Leuze-en-Hainaut, Evenementenlocaties in Lobbes, Evenementenlocaties in Lodelinsart, Evenementenlocaties in Lompret, Evenementenlocaties in Luttre, Evenementenlocaties in Macon, Evenementenlocaties in Macquenoise, Evenementenlocaties in Maffle, Evenementenlocaties in Manage, Evenementenlocaties in Marcinelle, Evenementenlocaties in Maulde, Evenementenlocaties in Mellet, Evenementenlocaties in Merbes-le-Château, Evenementenlocaties in Mévergnies, Evenementenlocaties in Momignies, Evenementenlocaties in Monceau-Imbrechies, Evenementenlocaties in Monceau-sur-Sambre, Evenementenlocaties in Mons, Evenementenlocaties in Mont-de-l'Enclus, Evenementenlocaties in Mont-Saint-Aubert, Evenementenlocaties in Mont-sur-Marchienne, Evenementenlocaties in Montignies-sur-Sambre, Evenementenlocaties in Montigny-le-Tilleul, Evenementenlocaties in Morlanwelz, Evenementenlocaties in Mourcourt, Evenementenlocaties in Mouscron, Evenementenlocaties in Naast, Evenementenlocaties in Neufmaison, Evenementenlocaties in Neufvilles, Evenementenlocaties in Nimy, Evenementenlocaties in Nouvelles, Evenementenlocaties in Obigies, Evenementenlocaties in Obourg, Evenementenlocaties in Oeudeghien, Evenementenlocaties in Ogy, Evenementenlocaties in Ollignies, Evenementenlocaties in Orcq, Evenementenlocaties in Ormeignies, Evenementenlocaties in Pecq, Evenementenlocaties in Péruwelz, Evenementenlocaties in Ploegsteert, Evenementenlocaties in Pommeroeul, Evenementenlocaties in Pont-à-Celles, Evenementenlocaties in Quaregnon, Evenementenlocaties in Quevaucamps, Evenementenlocaties in Quévy, Evenementenlocaties in Quiévrain, Evenementenlocaties in Ragnies, Evenementenlocaties in Ransart, Evenementenlocaties in Rebaix, Evenementenlocaties in Rongy, Evenementenlocaties in Roucourt, Evenementenlocaties in Roux, Evenementenlocaties in Rumes, Evenementenlocaties in Rumillies, Evenementenlocaties in Saint-Amand, Evenementenlocaties in Saint-Ghislain, Evenementenlocaties in Saint-Sauveur, Evenementenlocaties in Saint-Symphorien, Evenementenlocaties in Sars-la-Buissière, Evenementenlocaties in Seloignes, Evenementenlocaties in Seneffe, Evenementenlocaties in Silly, Evenementenlocaties in Sivry-Rance, Evenementenlocaties in Soignies, Evenementenlocaties in Souvret, Evenementenlocaties in Spiennes, Evenementenlocaties in Stambruges, Evenementenlocaties in Strée, Evenementenlocaties in Taintignies, Evenementenlocaties in Templeuve, Evenementenlocaties in Tertre, Evenementenlocaties in Thieulain, Evenementenlocaties in Thieusies, Evenementenlocaties in Thimougies, Evenementenlocaties in Thuillies, Evenementenlocaties in Thuin, Evenementenlocaties in Tongre-Notre-Dame, Evenementenlocaties in Tournai, Evenementenlocaties in Trazegnies, Evenementenlocaties in Vaulx, Evenementenlocaties in Vaulx-lez-Chimay, Evenementenlocaties in Vezon, Evenementenlocaties in Villerot, Evenementenlocaties in Villers-Saint-Ghislain, Evenementenlocaties in Virelles, Evenementenlocaties in Wadelincourt, Evenementenlocaties in Wagnelée, Evenementenlocaties in Wanfercée-Baulet, Evenementenlocaties in Wannebecq, Evenementenlocaties in Warchin, Evenementenlocaties in Waudrez, Evenementenlocaties in Wiers, Evenementenlocaties in Willaupuis, Evenementenlocaties in Willemeau, Congreslocatie in Henegouwen, Feestzalen in Henegouwen, Trouwlocaties in Henegouwen, Vergaderzaal in Henegouwen

Jouw evenementenlocatie in Henegouwen toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Henegouwen. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: