Alle evenementenlocaties in Wannebecq op een rij

De beste evenementenlocaties in Wannebecq vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke evenementenlocaties in Wannebecq. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Travoo

Travoo

Schrijf review Geraardsbergen (10.4 km)

Op zoek naar de ideale locatie voor jouw evenement in de Vlaamse Ardennen? Geen evenementenbureau nodig! Travoo beschikt over een in-house event manager die alles voor jou organiseert van 2 tot 120 personen.

Den Belgiek

Den Belgiek

Schrijf review Geraardsbergen (10.6 km)

Den Belgiek is de ideale locatie voor wie op zoek is naar een informeel kader dichtbij de Muur van Geraardsbergen en de Markt. Met 50 zitplaatsen, een vast projectiescherm, ... is deze locatie zowel geschikt voor vergaderingen, after-work drinks, ...

Tartine en Meer

Tartine en Meer

Schrijf review Galmaarden (11.4 km)

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur (17.2 km)

De multi-functionele locatie Troubadour beschikt over een zaal van ongeveer 100 vierkante meter met een vernieuwde moderne keuken, ruime parking en ook een ruime tuin die voor zowel formele, culturele als familiale evenementen gebruikt kan worden.

Villa Madonna

Villa Madonna

Schrijf review Ronse (18.2 km)

Villa Madonna is een authentiek en historisch erfgoeddomein die baadt in een heerlijke art-nouveau sfeer. Villa Madonna is gelegen op de legendarische Kruisberg in de Vlaamse Ardennen.

Kamaste

Kamaste

Schrijf review Steenkerque (18.3 km)

Op zoek naar een even unieke als veelzijdige locatie voor uw evenementen? Ontdek de magische kamer van Kamaste.

Kloosterstraat40

Kloosterstraat40

Schrijf review Zottegem (18.8 km)

Kloosterstraat40 een gerestaureerd klooster dat omgevormd werd tot een centrum voor opleidingen en trainingen met mogelijkheid tot overnachting.

Paul de Pierre

Paul de Pierre

Schrijf review Maarkedal (18.9 km)

Vernieuwde gastronomische zaak met prachtig uitzicht op de Vlaamse Ardennen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Wannebecq

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Wannebecq? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Wannebecq dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Wannebecq

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Wannebecq. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Wannebecq was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Wannebecq, Feestzalen in Wannebecq, Trouwlocaties in Wannebecq, Vergaderzalen in Wannebecq

Jouw evenementenlocatie in Wannebecq toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Wannebecq. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: