Alle evenementenlocaties in Wanfercée-Baulet op een rij

De beste evenementenlocaties in Wanfercée-Baulet vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke evenementenlocaties in Wanfercée-Baulet. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Le Château de Sombreffe

Schrijf review Sombreffe (5.8 km)

Trouw of receptie? Het Kasteel van Sombreffe bied een gepersonaliseerde service. Teambuilding, raad van bestuur, productpresentaties, incentives, recepties, persconferenties, ... in een uitzonderlijk kader.

No Photo Available

Palais des Beaux-Arts

Schrijf review Charleroi (12.2 km)

Het Paleis voor Schone Kunsten in Charleroi is een van de belangrijkste culturele actoren in de Federatie Wallonië-Brussel. Zijn infrastructuur, compleet en flexibel, stelt het in staat om zeer diverse shows te organiseren in alle gebieden van de podiumku

No Photo Available

Charleroi Espace Meeting Européen - CEME ASBL

Schrijf review Charleroi (12.2 km)

CEME beschikt over vergaderzalen, een gehoorzaal en andere flexibele ruimten. Sinds 2001, beheert CEME verschillende publieke of private evenementen: professionele vergaderingen, opleidingen, huwelijken en private feesten

No Photo Available

Abbaye de Floreffe

Schrijf review Floreffe (13.7 km)

Onze zalen zijn beschikbaar voor alle soorten evenementen: bruiloften, symposia, seminars, zakelijke bijeenkomsten, verjaardagsfeestjes, verschillende beurzen, etc. De tuinen en omgeving lenen zich ook voor sportevenementen, teambuilding etc.

No Photo Available

Monceau-fontaines

Schrijf review Monceau-sur-Sambre (15.5 km)

In 2007 ontwikkelde Monceau-Fontaines een complex van entertainmentruimten die te huur zijn voor alle privé- en professionele evenementen. Met een capaciteit van 10 tot 180 personen zijn ze geschikt voor zowel uw familiefeesten (bruiloften, verjaardagen,

Namur Expo

Namur Expo

Schrijf review Namen (19.1 km)

Namur Expo, aux cœur de la région Wallonne.

No Photo Available

Château-Ferme de Profondval

Schrijf review Court-Saint-Etienne (19.5 km)

Château Ferme van Profondval is een uitzonderlijke locatie geschikt voor elk type privé of bedrijfsevenement. In het midden van de Brabantse natuur tref je een boerderij uit een ander tijdperk aan, volledig gerenoveerd in het midden van een park. Een unie

No Photo Available

Château de Namur

Schrijf review Namur (19.6 km)

Een verjaardag, familiefeest, bruiloft, seminarie, vergadering of ander evenement in een hoogstaande omgeving met verfijnde keuken? Het Château de Namur is de locatie bij uitstek.

Top evenementenlocaties in Wanfercée-Baulet

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Wanfercée-Baulet? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Wanfercée-Baulet dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Wanfercée-Baulet

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Wanfercée-Baulet. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Wanfercée-Baulet was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Wanfercée-Baulet, Feestzalen in Wanfercée-Baulet, Trouwlocaties in Wanfercée-Baulet, Vergaderzaal in Wanfercée-Baulet

Jouw evenementenlocatie in Wanfercée-Baulet toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Wanfercée-Baulet. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: