Cap Innove is niet alleen een zakencentrum in Nijvel, het is ook een seminariecentrum met een meer dan compleet aanbod! Ons complex omvat coworking-kantoren, vergaderruimtes en een restaurantgedeelte genaamd 20 EAT, alles in een moderne en gastvrije sfeer.


Ons seminariecentrum is perfect gelegen, vlakbij de snelweg van Bergen en de N25 , met gratis parkeergelegenheid . We zijn slechts tien minuten verwijderd van het centrum van Nijvel, een half uur van Bergen of Charleroi en drie kwartier van Brussel.


Cap Innove biedt een multiserviceruimte op het snijvlak van technologie. Ons etablissement beschikt over 12 flexibele en goed uitgeruste seminariezalen , die plaats bieden aan 2 tot 60 deelnemers voor vergaderingen , en tot 300 personen voor conferenties of recepties . Ons “auditorium 20 West” is een veelzijdige samenwerkingsruimte die plaats biedt aan 30 personen voor informele bijeenkomsten of brainstormsessies in een “startup” sfeer. De Pierre Boucher-ruimte is op haar beurt ideaal voor het organiseren van tentoonstellingen, beurzen of andere grootschalige professionele evenementen, zoals teambuildings, conferenties en bedrijfsavonden, met een capaciteit van 300 gasten .


Elke kamer is uitgerust met professionele apparatuur : LCD-scherm, HD-camera, flipchart, projectie- of videoconferentiesysteem, andere apparatuur is op aanvraag beschikbaar. Het complex is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit en beschikt tevens over een buitenruimte.


Wij bieden gepersonaliseerde diensten om uw seminaries of vergaderingen te organiseren. Het team kan ook een cateringservice beheren inclusief koffiepauzes, lunches, broodjes, enz. Er is ook een gedeelde keuken beschikbaar. In de 20 EAT, cateringruimte, kunt u ook met uw team terecht voor een lunch.


Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over CAP Innove

Er zijn (nog) geen reviews over CAP Innove. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Alta Ripa II

Alta Ripa II

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve. Opvallend mooi gelegen te midden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van 5 hectare. De feestzalen ademen klasse, traditie, smaak en luxe uit.

KVC Westerlo

KVC Westerlo

Unieke locatie, voetbalstadion, ideaal voor al uw grote en kleinere feesten en seminaries of exposities.

Blauwe Regen

Blauwe Regen

Op het prachtige domein Blauwe Regen in Mortsel - vlakbij Antwerpen - vind je de unieke combinatie van feesten en sporten.

De Hoorn

De Hoorn

Op zoek naar een unieke locatie voor je event? Wat dacht je van de oude Stella Artois brouwerij? Het industriële karakter van onze sfeervolle eventruimtes maakt van je huwelijk, seminarie, congres, diner of feest een onvergetelijke gebeurtenis!

Kenmerken CAP Innove

Wifi

gratis 

Aantal personen

2 - 500 

Bereikbaarheid

auto 

parking - gratis 

Omgeving

groene ruimte (bv. een bos) 

vlakbij snelweg 

Cateringlocatie

vrij van catering 

interne catering 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten CAP Innove

Activiteitsregio's:
Waals-Brabant [+Bruxelles] | België
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Nivelles | Vergaderzaal huren | Feestzaal huren in Nivelles | Feestzaal huren | Congreslocatie huren in Nivelles | Congreslocatie huren | Evenementenlocatie huren in Nivelles | Evenementenlocatie huren