Alle evenementenlocaties in Jurbise op een rij

De beste evenementenlocaties in Jurbise vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke evenementenlocaties in Jurbise. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Martin's Red

Martin's Red

Schrijf review Tubize (29.9 km)

Martin's Red is located on the site of the Belgian Football Center in Tubize - the training centre of the Red Devils as well as many other teams in all categories (professional teams, up-and-coming hopefuls, foreign delegations, ...).

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur (30.4 km)

De multi-functionele locatie Troubadour beschikt over een zaal van ongeveer 100 vierkante meter met een vernieuwde moderne keuken, ruime parking en ook een ruime tuin die voor zowel formele, culturele als familiale evenementen gebruikt kan worden.

Feestzaal Ter Heyde

Feestzaal Ter Heyde

Schrijf review Gooik (30.8 km)

Wij willen de smaken uit de natuur brengen in hun puurheid en eenvoud, dit op een eigentijdse en creatieve manier.

No Photo Available

Abbaye de Nizelles

Schrijf review Ophain-Bois-Seigneur-Isaac (33.6 km)

Abbaye de Nizelles is een voormalige cisterciënzerabdij gelegen in een landelijke en authentieke omgeving aan de rand van Brussel en in de onmiddellijke nabijheid van belangrijke verkeersassen.

No Photo Available

Zonnestraal vzw

Schrijf review Lennik (35.6 km)

Wij bieden vergaderzalen aan en een aula van max 100 personen. Mogelijkheid tot gebruik van professionele projectie op doek in de aula.

Kloosterstraat40

Kloosterstraat40

Schrijf review Zottegem (36 km)

Kloosterstraat40 een gerestaureerd klooster dat omgevormd werd tot een centrum voor opleidingen en trainingen met mogelijkheid tot overnachting.

De Architect

De Architect

Schrijf review Lennik (36.9 km)

De Architect is een authentieke eventlocatie met ommuurde tuin en grasgroene wei in hartje Pajottenland, ondergebracht in een oude oogstschuur uit 1863, volledig gerenoveerd in een fusiestijl van oud en nieuw.

No Photo Available

Monceau-fontaines

Schrijf review Monceau-sur-Sambre (37.7 km)

In 2007 ontwikkelde Monceau-Fontaines een complex van entertainmentruimten die te huur zijn voor alle privé- en professionele evenementen. Met een capaciteit van 10 tot 180 personen zijn ze geschikt voor zowel uw familiefeesten (bruiloften, verjaardagen,

Herisem Papiermolen

Herisem Papiermolen

Schrijf review Alsemberg (37.8 km)

Vlakbij de Brusselse Ring, op een steenworp van Brussel, verscholen in een groene vallei, kan je onze evenementenlocatie vinden in de rust van een voormalig kartonfabriek.

Cultuurcentrum Maskerade - Kantschool Mater

Cultuurcentrum Maskerade - Kantschool Mater

Schrijf review Oudenaarde (37.8 km)

Cultuur voor iedereen. Verhuur van zaal voor allerlei culturele manifestaties en firma-events. Mogelijkheid tot livestreaming.

Studio 'S

Studio 'S

Schrijf review Zottegem (39.2 km)

Studio 'S is een gloednieuwe uiterst professioneel uitgerust eventlocatie. We beschikken over 20 jaar ervaring in ons productioneel en technisch team.

Le Grand Salon

Le Grand Salon

Schrijf review Beersel (39.5 km)

Service is een onderdeel van ons werk en we hechten een grote waarde eraan. Wij zijn doeltreffend, discreet, snel maar ook aandachtig en zorgvuldig voor uw welzijn en dat van uw gasten.

Top evenementenlocaties in Jurbise

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Jurbise? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Jurbise dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Jurbise

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Jurbise. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Jurbise was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Jurbise, Feestzalen in Jurbise, Trouwlocaties in Jurbise, Vergaderzaal in Jurbise

Jouw evenementenlocatie in Jurbise toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Jurbise. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: