Alle evenementenlocaties in Mont-de-l'Enclus op een rij

De beste evenementenlocaties in Mont-de-l'Enclus vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke evenementenlocaties in Mont-de-l'Enclus. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur (5.8 km)

De multi-functionele locatie Troubadour beschikt over een zaal van ongeveer 100 vierkante meter met een vernieuwde moderne keuken, ruime parking en ook een ruime tuin die voor zowel formele, culturele als familiale evenementen gebruikt kan worden.

Cultuurcentrum Maskerade - Kantschool Mater

Cultuurcentrum Maskerade - Kantschool Mater

Schrijf review Oudenaarde (15.5 km)

Cultuur voor iedereen. Verhuur van zaal voor allerlei culturele manifestaties en firma-events. Mogelijkheid tot livestreaming.

No Photo Available

Goed ten Houte

Schrijf review Kortrijk (16.2 km)

Goed ten houte is de locatie voor al uw feesten en evenementen.

Ballroom

Ballroom

Schrijf review Waregem (16.4 km)

Ballroom, het catchy eventbureau voor al uw events! Zoekt u enkel een locatie of wenst u de totale organisatie van uw event van A tot Z? Een particulier feest of een bedrijfsevent? Wij helpen u graag verder.

Kortrijk Xpo Meeting Center

Kortrijk Xpo Meeting Center

Schrijf review Kortrijk (17.6 km)

U organiseert binnenkort een congres, een productlancering of modeshow? Kortrijk Xpo Meeting Center biedt u het perfecte infrastructurele kader.

Kortrijk XPO bv

Kortrijk XPO bv

Schrijf review Kortrijk (17.6 km)

Met 40000m² goed uitgeruste hallen oppervlakte, is Kortrijk Xpo de ideale locatie voor je event. Van een persvoorstelling tot een personeelsfeest, van een publieksevenement tot een vakbeurs, alles kan!

AGB BUDA

AGB BUDA

Schrijf review Kortrijk (19.6 km)

Event-huis Kortrijk is hét aanloopadres als je op zoek ben naar een bijzondere plek voor jouw evenement. Je kan bij ons terecht voor alle infrastructuur op he Buda-eiland (Budascoop, Oranjerie, ...) én voor de Evenementenhal Depart op Kortrijk Weide.

Safari Studios event space

Safari Studios event space

Schrijf review Kortrijk (19.8 km)

Safari Studios bestaat uit een muziekstudio en evenementen zaal geschikt voor seminaries, recepties, lezingen voor groepen tot 170 man.

Top evenementenlocaties in Mont-de-l'Enclus

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Mont-de-l'Enclus? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Mont-de-l'Enclus dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Mont-de-l'Enclus

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Mont-de-l'Enclus. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Mont-de-l'Enclus was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Mont-de-l'Enclus, Feestzalen in Mont-de-l'Enclus, Trouwlocaties in Mont-de-l'Enclus, Vergaderzaal in Mont-de-l'Enclus

Jouw evenementenlocatie in Mont-de-l'Enclus toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Mont-de-l'Enclus. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: