Alle evenementenlocaties in Cuesmes op een rij

De beste evenementenlocaties in Cuesmes vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke evenementenlocaties in Cuesmes. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Monceau-fontaines

Schrijf review Monceau-sur-Sambre (33.1 km)

In 2007 ontwikkelde Monceau-Fontaines een complex van entertainmentruimten die te huur zijn voor alle privé- en professionele evenementen. Met een capaciteit van 10 tot 180 personen zijn ze geschikt voor zowel uw familiefeesten (bruiloften, verjaardagen,

No Photo Available

Traiteur Etienne Dufiefs

Schrijf review Ham-sur-Heure (35.8 km)

De zaal voor bruiloftsrecepties, gelegen op de site van de abdij van Aulne, geniet een idyllische omgeving, omringd door tuinen aan de rand van het bos. Een ideale plek om uw recepties te organiseren.

No Photo Available

Charleroi Espace Meeting Européen - CEME ASBL

Schrijf review Charleroi (36.4 km)

CEME beschikt over vergaderzalen, een gehoorzaal en andere flexibele ruimten. Sinds 2001, beheert CEME verschillende publieke of private evenementen: professionele vergaderingen, opleidingen, huwelijken en private feesten

Martin's Red

Martin's Red

Schrijf review Tubize (36.7 km)

Martin's Red is located on the site of the Belgian Football Center in Tubize - the training centre of the Red Devils as well as many other teams in all categories (professional teams, up-and-coming hopefuls, foreign delegations, ...).

No Photo Available

Palais des Beaux-Arts

Schrijf review Charleroi (37.2 km)

Het Paleis voor Schone Kunsten in Charleroi is een van de belangrijkste culturele actoren in de Federatie Wallonië-Brussel. Zijn infrastructuur, compleet en flexibel, stelt het in staat om zeer diverse shows te organiseren in alle gebieden van de podiumku

No Photo Available

Abbaye de Nizelles

Schrijf review Ophain-Bois-Seigneur-Isaac (38 km)

Abbaye de Nizelles is een voormalige cisterciënzerabdij gelegen in een landelijke en authentieke omgeving aan de rand van Brussel en in de onmiddellijke nabijheid van belangrijke verkeersassen.

Feestzaal Ter Heyde

Feestzaal Ter Heyde

Schrijf review Gooik (39.9 km)

Wij willen de smaken uit de natuur brengen in hun puurheid en eenvoud, dit op een eigentijdse en creatieve manier.

Top evenementenlocaties in Cuesmes

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Cuesmes? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Cuesmes dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Cuesmes

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Cuesmes. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Cuesmes was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Cuesmes, Feestzalen in Cuesmes, Trouwlocaties in Cuesmes, Vergaderzalen in Cuesmes

Jouw evenementenlocatie in Cuesmes toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Cuesmes. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: