Alle evenementenlocaties in Alphen aan den Rijn op een rij

De beste evenementenlocaties in Alphen aan den Rijn vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 14+ unieke evenementenlocaties in Alphen aan den Rijn. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Van der Valk Avifauna

Schrijf review Alphen a/d Rijn (1.5 km)

Van der Valk Avifauna is een bijzondere locatie voor uw feest, diner, huwelijk, vergadering of congres. Partycentrum Avifauna met 7 zalen ligt midden in het vogelpark.

A4 Drive-in

A4 Drive-in

Schrijf review Roelofarendsveen (7.7 km)

Heb je interesse om met jouw bedrijf, vereniging of instelling onze Drive-in af te huren voor een event?

HAL60

HAL60

Schrijf review Roelofarendsveen (8.6 km)

HAL60 biedt tot 1000m2 oppervlakte die volledig naar eigen wens is in te vullen. Hierdoor is HAL60 voor ieder evenement geschikt.

VergaderFactory

VergaderFactory

Schrijf review Zoetermeer (14.2 km)

Vergaderen in Zoetermeer of evenement organiseren in de VergaderFactory?

No Photo Available

Landgoed de Olmenhorst

Schrijf review Lisserbroek (14.4 km)

Iets te vieren? Op het landgoed hebben we de kennis, ervaring en locaties om jouw ideale feest te organiseren! In alle rust vergaderen tussen de fruitbomen, ook dat kan alleen op de Olmenhorst.

ECC Leiden

ECC Leiden

Schrijf review Leiden (14.8 km)

Het ECC Leiden is de nieuwste locatie in de Randstad als het gaat om grote evenementen, (meerdaagse-) congressen, beurzen, diners, feesten, openingen en productpresentaties. Goed bereikbaar, uitstekende catering, comfortabel overnachten en voldoende ruimt

CORPUS Congress Centre

CORPUS Congress Centre

Schrijf review Oegstgeest (15.1 km)

CORPUS is een unieke evenementenlocatie in de omgeving Leiden. Een met een boodschap waaraan u dankbaar de uwe kunt hangen. In elke organisatie draait het ten slotte om de mens. Een congres, beurs, presentatie, workshop of een feest.

Boerderij de Boerinn

Boerderij de Boerinn

Schrijf review Kamerik (15.3 km)

Middenin het Groene Hart van Nederland vind je Boerderij de Boerinn. Een eigentijdse boerderij waar vroeger koeien werden gehouden, maar waar nu zakelijke en particuliere groepen hun evenementen organiseren! 

No Photo Available

Dekker Zoetermeer Party & Businessevents

Schrijf review Zoetermeer (16.4 km)

Dekker Zoetermeer herbergt maar liefst 12 conferentiezalen tot maximaal 400 personen. In combinatie met de diverse feestzalen kunnen wij gelijktijdig 3000 personen ontvangen.

C-Bèta

C-Bèta

Schrijf review Hoofddorp (16.8 km)

C-Bèta, onze circulaire evenementenlocatie, is beschikbaar voor jouw evenement, meet-up, workshop etc.

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport

Schrijf review Schiphol-Rijk (17.2 km)

Het hotel is gelegen op het bedrijventerrein Schiphol-Rijk en biedt een gunstige en stijlvolle locatie vlak bij de luchthaven van Amsterdam. Met meer dan 1400 vierkante meter aan evenementenruimte, biedt ons hotel een royale locatie voor product- en autol

Hangaar2

Hangaar2

Schrijf review Katwijk (18 km)

Maak kennis met de unieke evenementenlocatie Hangaar2 op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk. Een industriële hangaar van 2450m² die van elk evenement een geweldige belevenis maakt.

No Photo Available

Congressen & Evenementen Duinrell

Schrijf review Wassenaar (19.1 km)

De kracht van deze unieke locatie is de combinatie van zakelijkheid en ontspanning op een schitterend landgoed.

Landgoed Artihove/Vidaa

Landgoed Artihove/Vidaa

Schrijf review Bergschenhoek (20 km)

Het eiland Vidaa op Landgoed Artihove is een unieke locatie in de rook van Rotterdam en biedt u ruimte voor diverse inspirerende mogelijkheden.

Top evenementenlocaties in Alphen aan den Rijn

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Alphen aan den Rijn? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Alphen aan den Rijn dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Alphen aan den Rijn

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Alphen aan den Rijn. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Alphen aan den Rijn was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Alphen aan den Rijn, Feestzalen in Alphen aan den Rijn, Trouwlocaties in Alphen aan den Rijn, Vergaderzaal in Alphen aan den Rijn

Jouw evenementenlocatie in Alphen aan den Rijn toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Alphen aan den Rijn. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: