Alle trouwlocaties in Alphen aan den Rijn op een rij

De beste trouwlocaties in Alphen aan den Rijn vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke trouwlocaties in Alphen aan den Rijn. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Van der Valk Avifauna

Schrijf review Alphen a/d Rijn (1.5 km)

Van der Valk Avifauna is een bijzondere locatie voor uw feest, diner, huwelijk, vergadering of congres. Partycentrum Avifauna met 7 zalen ligt midden in het vogelpark.

HAL60

HAL60

Schrijf review Roelofarendsveen (8.6 km)

HAL60 biedt tot 1000m2 oppervlakte die volledig naar eigen wens is in te vullen. Hierdoor is HAL60 voor ieder evenement geschikt.

Dekker Warmond B.V.

Dekker Warmond B.V.

Schrijf review Warmond (12.9 km)

Als u denkt aan... een feest, een sportief evenement of een vergadering... Denk dan aan Dekker!

Van der Valk Hotel Sassenheim

Van der Valk Hotel Sassenheim

Schrijf review Sassenheim (14.1 km)

Van harte welkom bij Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden. Een ideale locatie voor een conferentie, road shows, product lanceringen, feest, diner, bruiloft of presentatie.

No Photo Available

Landgoed de Olmenhorst

Schrijf review Lisserbroek (14.4 km)

Iets te vieren? Op het landgoed hebben we de kennis, ervaring en locaties om jouw ideale feest te organiseren! In alle rust vergaderen tussen de fruitbomen, ook dat kan alleen op de Olmenhorst.

Boerderij de Boerinn

Boerderij de Boerinn

Schrijf review Kamerik (15.3 km)

Middenin het Groene Hart van Nederland vind je Boerderij de Boerinn. Een eigentijdse boerderij waar vroeger koeien werden gehouden, maar waar nu zakelijke en particuliere groepen hun evenementen organiseren! 

Arendshoeve - The Garden of Amsterdam

Arendshoeve - The Garden of Amsterdam

Schrijf review Aalsmeerderbrug (15.9 km)

Showkas Kwekerij 'De Arendshoeve', een groene oase in de hectische Randstad. Deze ontspannen groene gelegenheid is uitermate geschikt voor: Congressen, seminars, themabijeenkomsten, maar natuurlijk ook voor feestelijke gelegenheden.

No Photo Available

Dekker Zoetermeer Party & Businessevents

Schrijf review Zoetermeer (16.4 km)

Dekker Zoetermeer herbergt maar liefst 12 conferentiezalen tot maximaal 400 personen. In combinatie met de diverse feestzalen kunnen wij gelijktijdig 3000 personen ontvangen.

The Beach Indoor Sport & Event Center

The Beach Indoor Sport & Event Center

Schrijf review Aalsmeer (18.3 km)

The Beach - Indoor Sport en Event Center - is de indoorstrandlokatie van Nederland voor alle mogelijke beachsporten, bedrijfsevenementen en feesten.

Landgoed Artihove/Vidaa

Landgoed Artihove/Vidaa

Schrijf review Bergschenhoek (20 km)

Het eiland Vidaa op Landgoed Artihove is een unieke locatie in de rook van Rotterdam en biedt u ruimte voor diverse inspirerende mogelijkheden.

Add you event company to this list?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top trouwlocaties in Alphen aan den Rijn

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Alphen aan den Rijn? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Alphen aan den Rijn dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Alphen aan den Rijn

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Alphen aan den Rijn. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Alphen aan den Rijn was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Alphen aan den Rijn, Evenementenlocaties in Alphen aan den Rijn, Feestzalen in Alphen aan den Rijn, Vergaderzaal in Alphen aan den Rijn

Jouw trouwlocatie in Alphen aan den Rijn toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Alphen aan den Rijn. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: