Alle evenementenlocaties in Weelde op een rij

De beste evenementenlocaties in Weelde vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke evenementenlocaties in Weelde. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Bowling Turnhout

Schrijf review Turnhout (11.9 km)

Kom met familie,bedrijf of vrienden naar Bowling-Turnhout voor een gezellige namiddag of avond bowlen. Onze 12 gloednieuwe automatische bowlingbanen staan voor je klaar. Je kiest tussen klassieke bowling of hyperbowling.

Event Center Beekse Bergen

Event Center Beekse Bergen

Schrijf review Hilvarenbeek (13.4 km)

Van teambuilding tot een outdoor festival: Event Center Beekse Bergen is een evenementenlocatie met ongekende mogelijkheden die perfect te combineren zijn met avontuur en het buitengevoel.

De Kapel Van Merksplas Kolonie

De Kapel Van Merksplas Kolonie

Schrijf review Merksplas (14 km)

Tussen Hoogstraten en Turnhout pronkt een prachtig gerenoveerde eventlocatie: de Kapel van Merksplas.

WIMEC

WIMEC

Schrijf review Turnhout (14.1 km)

WIMEC staat voor Würth International Meeting- and Eventcentre. Je kan ons vinden in de vroegere galerij van het Würth-gebouw te Turnhout.

Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review Gilze (14.1 km)

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

Doloris

Doloris

Schrijf review Tilburg (16.8 km)

Doloris daagt je uit om haar wereld te betreden. In het hart van Tilburg aan de Spoorlaan vind je het nieuwe creatieve complex van Nederland. Hier vind je Doloris’ Meta Maze een walk-through art experience met meer dan 40 kamers vol surrealistische kunst.

No Photo Available

Le CirQ bvba

Schrijf review Hoogstraten (16.8 km)

Le Cirq is zowel in de week als in het weekend exclusief af te huren! Mogelijkheden: Bedrijfsfeest, trouwfeest, babyborrel, verjaardagen, jubileums, optreden, theater, comedy cup, ...

Top evenementenlocaties in Weelde

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Weelde? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Weelde dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Weelde

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Weelde. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Weelde was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Weelde, Feestzalen in Weelde, Trouwlocaties in Weelde, Vergaderzaal in Weelde

Jouw evenementenlocatie in Weelde toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Weelde. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: