header

Alle vergaderzalen in Weelde op een rij

De beste vergaderzalen in Weelde vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 14+ unieke vergaderzalen in Weelde. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste vergaderzalen in Weelde

Moleneinde 10

Moleneinde 10

Schrijf review Weelde (1.7 km)

Organiseer je een executive meeting? Een workshop tot 8 personen? Vergaderen doe je op een exclusieve locatie in een groene omgeving bij Moleneinde 10.

No Photo Available

Paterspand Congrescentrum

Schrijf review Turnhout (10.8 km)
Alta Ripa II

Alta Ripa II

Schrijf review Oud-Turnhout (12.3 km)

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve. Opvallend mooi gelegen te midden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van 5 hectare. De feestzalen ademen klasse, traditie, smaak en luxe uit.

Colonie 7

Colonie 7

Schrijf review Merksplas (14 km)

No Photo Available

Gasterij Prise d'eau Golf

Schrijf review Tilburg (14 km)
Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review Gilze (14.1 km)

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

De Laro

De Laro

Schrijf review Meerle (14.3 km)
Eigentijdserf

Eigentijdserf

Schrijf review Westelbeers (14.4 km)

No Photo Available

Willem II Stadion Congres & Evenementen

Schrijf review Tilburg (14.4 km)
Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review Oud-Turnhout (15 km)

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Schrijf review Gilze-Rijen (15.4 km)
Doloris

Doloris

Schrijf review Tilburg (16.8 km)
Corsendonk de Linde

Corsendonk de Linde

Schrijf review Retie (17.9 km)

Corsendonk De Linde is al vele jaren een begrip in de Antwerpse Kempen, en dat is niet toevallig. Ben je op zoek naar een locatie om een feest te organiseren? Een locatie om jouw droomhuwelijk te organiseren?

No Photo Available

Koetshuis Anneville

Schrijf review Ulvenhout Ac (18.6 km)

Top vergaderzalen in Weelde

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Weelde? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Weelde dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Weelde

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Weelde. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Weelde was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Weelde, Evenementenlocaties in Weelde, Feestzalen in Weelde, Trouwlocaties in Weelde

Jouw vergaderzaal in Weelde toevoegen

Goed nieuws! Baad je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Weelde. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Weelde

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties