FlexCafé

FlexCafé

  • Westvlietweg 60, 2491 ED Den Haag, Nederland

Professionele verzorging van ieder koffiemoment. FlexCafé verhuurt koffiemachines voor de bereiding van koffie, espresso, cappuccino en thee voor ieder evenement en gelegenheid.

Met een uitgekiend concept en doordachte mobiele technieken is FlexCafé als enige bedrijf in Nederland voor u actief op plaatsen en gelegenheden waar dat niet wordt verwacht of eerder niet mogelijk was.

De koffie units van FlexCafé zijn snel inzetbaar, eenvoudig te bedienen en leveren kwaliteitskoffie van de beste koffiebonen, met verse melk voor cappuccino en een breed assortiment aan theemelanges.

U kunt één unit huren voor een paar uur, 10 units voor een groot evenement of de gehele koffiecatering met representatieve bediening uitbesteden aan FlexCafé.

Al uw wensen op het gebied van flexibele koffiecatering én verhuur van professionele espresso machines realiseren wij voor u.

 

In beursgebouwen, kantoren, op straat, het strand, in het bos en tijdens events… koffieliefhebbers vindt u overal.

 

Waar of wanneer u uw gasten van koffie wilt voorzien, met Flexcafé zit u nooit zonder. Dankzij onze grote voorraad espressomachines heeft u ruime keuze uit verschillende uitvoeringen, allemaal even gebruiksvriendelijk en van zeer goede kwaliteit. Dus ook bij hoge productie schenkt u zeer goede espresso's en cappuccino's.

 

Echte publiekstrekkers

Soms heeft u meer nodig dan smaakvolle espresso en cappuccino. Dan trekt u volop aandacht met onze compleet ingerichte, plug en play Amsterdamse bakfiets of Espressobar!

 

Onze half- en volautomatische espressomachines zij door u en uw collega's eenvoudig te bedienen. De ervaren barista gaat graag aan de slag met één van onze 2- of 3-groepshalfautomatische espressomachines, een lust voor het oog.

 

24/7 Service

Bij aflevering installeren wij de espressomachine(s) voor u en krijgt u of uw collega een instructie. Ook het instellen wordt voor u geregeld, precies de juiste smaak en hoeveelheid. Daarnaast staan wij 24/7 voor u klaar met telefonische ondersteuning.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over FlexCafé

Er zijn (nog) geen reviews over FlexCafé. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken FlexCafé

Keuken
 
Catering type
 

Activiteiten FlexCafé