header

Mobiele Koffiebar

Op zoek naar 'mobiele koffiebar'? Op deze pagina vind je eventleveranciers die mobiele koffiebar aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 14 reviews over bedrijven in de categorie 'mobiele koffiebar'.
 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Fijne samenwerking

  Samen met Kentin Coffee hebben wij een dag op de beurs gestaan met onze theebar van Teamlicious. Kentin Coffee is professioneel in zijn werk en schenkt koffie met een nieuwe belevenis. De voorbereidingen verliepen soepel en de communicatie heb ik als zeer prettig ervaren. Wij gaan Kentin Coffee zeker vaker inhuren.

  Rebecca DB - Teamlicious - 30/12/2019

 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Heerlijke koffie! Heel erg van genoten.

  Het was een super verassing dat hij bij ons op de spoedeisende hulp koffie kwam schenken.
  Later op de avond smaakte de koffie uit onze automaat echt niet meer lekker.
  Echt een aanrader!

  Laura Peereboom - 30/12/2019

 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Lekkerste bakkie koffie in tijden!

  Werken op de eerste hulp is rennen en vliegen. Snel een half koud kopje cappuccino uit de automaat en weer door. Maar.. daar was kentin, speciaal naar den haag gekomen om ons allen te voorzien van een heerlijke, warme maar vooral heerlijke cappuccino. Aan alles was gedacht, allergieën? dan is er wel soja of havermelk, liever geen koffie, dan een warme choco of een heerlijke thee. Heerlijk genieten van een lekkere kop koffie.
  Dank je wel dat je ons zo hebt komen verwennen!

  Samantha Jansen - 30/12/2019

 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Heerlijk.

  Zeer lekkere koffie.

  Toeba Ghafuri - 30/12/2019

Mobiele Koffiebar

Op zoek naar 'mobiele koffiebar'? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je niet minder dan leveranciers om je hiermee te helpen. Deze leveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Mobiele koffiebar: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van mobiele koffiebar op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als mobiele koffiebar, mobiele koffie bar, mobiele koffie, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Leverancier toevoegen

Je kan zelf kosteloos een bedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar mobiele koffiebar.

Tags: mobiele koffie bar, mobiele koffie, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties