header

Koffiebar Huren

Zoek je 'koffiebar huren'? Op deze pagina vind je leveranciers die koffiebar huren aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 13 reviews over bedrijven in de categorie 'koffiebar huren'.
 • Sweets & more

  Sweets & more

  Super lekker

  betaalbaar en super lekker

  Brenda Brenda Buys - 21/08/2018

 • Sweets & more

  Sweets & more

  charmant en super lekker!

  Cynneke en Mark zijn twee gepassineerde mensen die weten waarvoor lekker eten staat. elke keer verrassen ze ons met iets nieuws. Hun service en passie vertalen ze in het steeds opnieuw verbeteren van hun recepten! Cynneke en Mark maken steeds onze buikjes blij! :-)

  van Gestel Fanny - Tolevelup - 25/07/2018

 • Sweets & more

  Sweets & more

  Zalige gerechten!

  Sweets & More’s chef verzorgt haar gerechten tot in de kleinste details. Zeer Lekkere gerechten die Cynneke met gezonde ingrediënten maakt, ook aan mensen met allergiëen wordt gedacht. Of t nu pasta’s, stoofschotels of desserten zijn, ze zijn allemaal even lekker en gezond! Regelmatig komt ze met nieuwe gerechten voor de dag!

  Kim Rogge - 25/07/2018

 • Sweets & more

  Sweets & more

  Sweets en more heerlijk lekker

  Super lekker, het eten en de dessertjes worden altijd met heel veel liefde bereid. Je proeft het harde werk het is een echte aanrader voor iedereen hartig of zoet het er altijd goed.

  Nancy Van de putte - 16/01/2018

Koffiebar Huren

Op zoek naar 'koffiebar huren'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je maar liefst eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze eventleveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Koffiebar huren: een handig overzicht

Wij hebben alle info over koffiebar huren op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als koffiebar huren, koffiebar, koffiebar verhuur, koffiebar te huur, koffiebars, exclusieve koffiebar, stijlvolle koffiebar, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar koffiebar huren.

Tags: koffiebar, koffiebar verhuur, koffiebar te huur, koffiebars, exclusieve koffiebar, stijlvolle koffiebar, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!