header

Mobiele Espressobar Huren

Zoek je 'mobiele espressobar huren'? Op eventplanner.be vind je bedrijven die mobiele espressobar huren aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Mobiele Espressobar Huren

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'mobiele espressobar huren'.
 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  Event Familieweekend

  Goede koffie met vriendelijke service

  joeri zizek - Compass Group - 11/09/2018

 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  Scalini event

  Top samen werking

  Bjorn Destickere - Barbue-cook@home - 23/08/2018

 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  De kunst van koffie zetten

  Kenneth van de Koffie Camper beheerst de kunst van het koffie zetten absoluut, maar bovendien is hij een vlotte, aimabele man die met iedereen een warm en persoonlijk gesprek kan voeren. Met overtuiging vijf sterren voor het plezier dat ik wekelijks beleef aan mijn koffietje op de wekelijkse markt, maar dat ook alle bezoekers van de evenementen die we met vzw Krottegemse Ransels organiseren te beurt valt.

  Frank Wauters - Krottegemse Ransels vzw - 06/08/2018

 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  Aanrader

  Er werd ons na een uitvaartdienst op een serene wijze een koffie en een broodje aangeboden door de koffiecamper. Dit was zeer verzorgd en lekker.

  Alexander Vandecasteele - 29/07/2018

Mobiele Espressobar Huren

Op zoek naar 'mobiele espressobar huren'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je niet minder dan leveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Mobiele espressobar huren: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van mobiele espressobar huren op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als mobiele espressobar huren, espresso, espressobar, espresso bar, mobiele espressobar, espressomobiel, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een leverancier toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar mobiele espressobar huren.

Tags: espresso, espressobar, espresso bar, mobiele espressobar, espressomobiel, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!