header

Koffie Op Evenementen

Zoek je 'koffie op evenementen'? Op deze pagina vind je leveranciers die koffie op evenementen aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Koffie Op Evenementen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 14 reviews over bedrijven in de categorie 'koffie op evenementen'.
 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Fijne samenwerking

  Samen met Kentin Coffee hebben wij een dag op de beurs gestaan met onze theebar van Teamlicious. Kentin Coffee is professioneel in zijn werk en schenkt koffie met een nieuwe belevenis. De voorbereidingen verliepen soepel en de communicatie heb ik als zeer prettig ervaren. Wij gaan Kentin Coffee zeker vaker inhuren.

  Rebecca DB - Teamlicious - 30/12/2019

 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Heerlijke koffie! Heel erg van genoten.

  Het was een super verassing dat hij bij ons op de spoedeisende hulp koffie kwam schenken.
  Later op de avond smaakte de koffie uit onze automaat echt niet meer lekker.
  Echt een aanrader!

  Laura Peereboom - 30/12/2019

 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Lekkerste bakkie koffie in tijden!

  Werken op de eerste hulp is rennen en vliegen. Snel een half koud kopje cappuccino uit de automaat en weer door. Maar.. daar was kentin, speciaal naar den haag gekomen om ons allen te voorzien van een heerlijke, warme maar vooral heerlijke cappuccino. Aan alles was gedacht, allergieën? dan is er wel soja of havermelk, liever geen koffie, dan een warme choco of een heerlijke thee. Heerlijk genieten van een lekkere kop koffie.
  Dank je wel dat je ons zo hebt komen verwennen!

  Samantha Jansen - 30/12/2019

 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Heerlijk.

  Zeer lekkere koffie.

  Toeba Ghafuri - 30/12/2019

Koffie Op Evenementen

Zoek je 'koffie op evenementen'? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je maar liefst toeleveranciers om je hierbij te helpen. Deze eventleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Koffie op evenementen: alles op één pagina

Wij hebben alle leveranciers van koffie op evenementen in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als koffie op evenementen, koffie evenementen, koffie evenement, koffie op locatie, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Leverancier toevoegen

Je kan zelf kosteloos een leverancier toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar koffie op evenementen.

Tags: koffie evenementen, koffie evenement, koffie op locatie, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties