Moody Center For The Arts

  • Main Street, MS-480 6100, 77005 Houston, TX

Organiseer uw volgende evenement in het gloednieuwe Moody Center for the Arts! The Moody biedt flexibele ruimtes in een creatieve moderne sfeer, waardoor het een ideale locatie is voor cocktailparty's, zakelijke bijeenkomsten, lezingen en nog veel meer. Er zijn 5 verschillende kamers beschikbaar bij The Moody. De centrale galerij en het lantaarnterras, met zijn hoge plafond van 24 voet en grote ramen, komen uit op het lantaarnterras buiten, waardoor het de ideale ruimte is voor een binnen- en buitenfeest. Het Lois Chiles Studio Theater kan worden gereserveerd voor spreekbeurten, paneldiscussies, speciale evenementen en nog veel meer. Deze ruimte is uitgerust met A/V-mogelijkheden, digitale laserprojectoren die film of meeslepende landschappelijke beelden mogelijk maken, een filmscherm van 5 meter hoog, led- en digitale verlichting, surround sound, herconfigureerbare zitplaatsen en kleedkamers achter de schermen. Het heeft een maximale capaciteit van 150 zittende en 300 staande mensen. De Creative Open Studio is de centrale ruimte in het hart van The Moody. Met zijn betonnen vloeren en industriële verlichting vormt deze studio het decor voor een eigentijds evenement voor maximaal 200 personen. De Double Studio Classroom op de 2e verdieping is zeer geschikt voor groepsbijeenkomsten, conferenties, lunches en intieme evenementen voor maximaal 100 personen. De Moody Conference Room, ook gelegen op de 2e verdieping, is geschikt voor kleine groepsbijeenkomsten, seminars of retraites tijdens reguliere kantooruren. De zaal is uitgerust met A/V-mogelijkheden, een ovale vergadertafel en 10 stoelen.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Claim je bedrijfspagina nu om gegevens aan te passen, foto's op te laden, ...

  • Claimen is helemaal gratis
  • Je kunt de pagina zelf aanpassen
  • Je kunt reviews beheren

Reviews over Moody Center For The Arts

Er zijn (nog) geen reviews over Moody Center For The Arts. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Jaarbeurs Congressen

Jaarbeurs Congressen

Live ontmoetingen in allerlei soorten en maten organiseer je in de onwijs bijzondere en meest inspirerende zalen van Jaarbeurs.

Hangaar2

Hangaar2

Maak kennis met de unieke evenementenlocatie Hangaar2 op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk. Een industriële hangaar van 2450m² die van elk evenement een geweldige belevenis maakt.

NEP Studio

NEP Studio

NEP Belgium biedt 3 studio's in België en hebben toegang tot meer dan 50 studio's en controlekamers over de hele wereld.

Event Connect bv - Hofsite

Event Connect bv - Hofsite

HOFsite is een unieke plek om te vergaderen, een teamdag te organiseren of een opleiding te geven. Deze locatie in Temse is volledig privaat en zeer huiselijk ingericht met een prachtige zuidgerichte tuin.

Activiteiten Moody Center For The Arts

Activiteitsregio's:
Verenigde Staten van Amerika | Texas
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Houston | Vergaderzaal huren | Schouwburg en theater | Congreslocatie huren in Houston | Congreslocatie huren | Evenementenlocatie huren in Houston | Evenementenlocatie huren