Alle Congreslocatie in Verenigde Staten van Amerika op een rij

De beste Congreslocatie in Verenigde Staten van Amerika vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 344+ unieke congreslocaties in Verenigde Staten van Amerika. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

WorkSuites - Houston Galleria – Westheimer

WorkSuites - Houston Galleria – Westheimer

Schrijf review Houston

Worksuites Houston biedt een verscheidenheid aan diensten, zoals privékantoren, hybride coworking en conferentie-/vergaderruimtes in het stadscentrum.

Gallery 308

Gallery 308

Schrijf review San Francisco

Gallery 308 is een uiterst flexibele open-space evenementenlocatie, perfect voor elk evenement waar je maar van kunt dromen in het hart van San Francisco.

Chateau Luxe Event Venue

Chateau Luxe Event Venue

Schrijf review Phoenix

Chateau Luxe is een bekroonde trouw- en evenementenlocatie in Noord-Phoenix en biedt veel ruimtes voor uw volgende evenement.

Field Museum

Field Museum

Schrijf review Chicago, IL

Als u uw droomevenement in een groot museum wilt houden, dan is Field Museum de ideale locatie voor u!

Madison Center For The Arts

Madison Center For The Arts

Schrijf review Phoenix, AZ

Madison Center For The Arts is een gemeenschapscentrum met de missie om de gemeenschap in Phoenix te verlichten, te verlevendigen en te betrekken.

West Market Conference Center

West Market Conference Center

Schrijf review Indianapolis, Indiana

West Market Conference Centre biedt een breed scala aan evenementenruimtes in het hart van Indianapolis, dicht bij het Indiana Statehouse.

Skyline 609

Skyline 609

Schrijf review Washington (US20001)

Skyline 609 biedt een spectaculaire locatie met 360° uitzicht over Capitol Hill met een terras voor onvergetelijke nachten onder de sterrenhemel.

Villa Russo

Villa Russo

Schrijf review Richmond Hill, NY

Villa Russo is een grote trouw- en evenementenlocatie in het hart van Queens, New York City.

Morgan's on Fulton

Morgan's on Fulton

Schrijf review Chicago, IL

Morgan's on Fulton biedt alles wat je nodig hebt om een onvergetelijk evenement in Chicago te organiseren. Met de ideale Fulton Market-locatie, verhoogde in-house catering, modern design en meubilair.

Saint Yves

Saint Yves

Schrijf review Washington (US20036)

Saint Yves biedt een besloten locatie met een luxe uitstraling, gelegen in een historisch gebouw in de wijk Dupont. De ruimte is perfect voor allerlei soorten evenementen en is gemakkelijk bereikbaar met de metro.

416 Wabash

416 Wabash

Schrijf review Indianapolis, IN

416 Wabash is een nachtclub en locatie in het hart van Indianapolis.

Ahwatukee Community Swim, Tennis & Event Center

Ahwatukee Community Swim, Tennis & Event Center

Schrijf review Phoenix, AZ

Het Ahwatukee Community Center is een multifunctionele evenementenlocatie in het zuiden van Phoenix, Arizona.

Blanco Urban Venue

Blanco Urban Venue

Schrijf review San Jose

Blanco Urban Venue biedt binnen- en buitenruimte voor uw volgende evenement en is misschien wel de perfecte feestzaal/vergaderruimte voor u!

Fitler Club

Fitler Club

Schrijf review Philadelphia, PA

Fitler Club is een exclusieve club in het hart van Philadelphia, met ruimtes voor uw volgende vergadering, conferentie, bruiloft of privéfeest.

Bella Luna Event Hall

Bella Luna Event Hall

Schrijf review Dallas, TX

Bella Luna Event Hall is een prachtig ontworpen locatie in het hart van het metrogebied Dallas Fort-Worth.

Bryn Du Mansion

Bryn Du Mansion

Schrijf review Granville, OH

Het Bryn Du Mansion is een groot landhuis met tal van evenementenmogelijkheden in Oost-Columbus.

Center Pointe Event Center

Center Pointe Event Center

Schrijf review Lubbock, Texas

Centre Pointe Event Center bevindt zich aan de Marsha Sharp Freeway en beslaat ongeveer 14.500 vierkante ft ruimte die kan worden gebruikt voor zakelijke bijeenkomsten, huwelijksrecepties, babyshowers, afstudeerfeesten, enz.

Asian Fusion Gallery

Asian Fusion Gallery

Schrijf review Washington, DC

Asian Fusion Gallery is een moderne evenementenruimte met eindeloze mogelijkheden, gelegen in het stedelijke Washington DC. Het gebouw bestaat uit meerdere verdiepingen die gespecialiseerd zijn in verschillende toepassingen.

No Photo Available

Moonlight Studios

Schrijf review Chicago

Moonlight Studios, gelegen in het centrum van Chicago, is een fantastische trouw- en evenementenlocatie met veel karakter en flexibiliteit, perfect voor uw volgende evenement.

No Photo Available

Helen Mills

Schrijf review New York City

Helen Mills is een evenementenlocatie op straatniveau in Manhattan, bestaande uit een grote evenementenhal en een theaterlocatie.

No Photo Available

Vibiana

Schrijf review Los Angeles, CA

Vibiana is een locatie voor bruiloften, evenementen en podiumkunsten in de historische kern van het centrum van Los Angeles.

No Photo Available

The Belasco

Schrijf review Los Angeles, CA

The Belasco is een enorm Broadway-theatergebouw in het hart van Los Angeles, perfect voor uw volgende bedrijfs- of privé-evenement!

No Photo Available

The Wiltern

Schrijf review Los Angeles, CA

The Wiltern is een prachtig oud theatergebouw in het centrum van LA, perfect voor uw volgende zakelijke of privé-evenement.

No Photo Available

City Market Social House

Schrijf review Los Angeles, CA

City Market Social House is een evenementenlocatie met verschillende ruimtes op één locatie, perfect voor uw volgende evenement in LA!

No Photo Available

The East Angel

Schrijf review Los Angeles, CA

The East Angel is een moderne in- en outdoor evenementenlocatie in het hart van Los Angeles.

No Photo Available

The Old Post Office

Schrijf review Chicago, IL

The Old Post Office is een enorme, onlangs gerenoveerde evenementenlocatie in het hart van Chicago, perfect voor elk type evenement.

No Photo Available

The Bell Tower On 34th

Schrijf review Houston, TX

The Bell Tower On 34th is een groot herenhuis en biedt geweldige ruimtes voor uw volgende evenement in Houston, Texas.

No Photo Available

The Event Place

Schrijf review Houston, TX

The Event Place is een middelgrote multifunctionele evenementenlocatie centraal gelegen in een van de oudste buurten van Houston.

No Photo Available

White Oak Music Hall

Schrijf review Houston, TX

White Oak Music Hall is een grote evenementenlocatie met meerdere ruimtes in Houston en biedt ruimtes voor een grote verscheidenheid aan evenementen.

No Photo Available

The Legacy Ballroom

Schrijf review Phoenix, Arizona

The Legacy Ballroom is een luxe trouw- en evenementenlocatie in het centrum van Phoenix, Arizona.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top Congreslocatie in Verenigde Staten van Amerika

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Verenigde Staten van Amerika? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Verenigde Staten van Amerika dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Verenigde Staten van Amerika

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Verenigde Staten van Amerika. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Verenigde Staten van Amerika was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Verenigde Staten van Amerika, Feestzalen in Verenigde Staten van Amerika, Trouwlocaties in Verenigde Staten van Amerika, Vergaderzalen in Verenigde Staten van Amerika

Jouw congreslocatie in Verenigde Staten van Amerika toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Verenigde Staten van Amerika. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: