Chateau Luxe Event Venue

Chateau Luxe Event Venue

Chateau Luxe Event Venue
  • 1175 E. Lone Cactus Road, Phoenix 85024, Verenigde Staten van Amerika

Chateau Luxe is een full-service speciaal evenementen- en conferentiecentrum in Phoenix, AZ.


Chateau Luxe, gelegen tussen een spectaculair uitzicht op de Sonorawoestijn, is de meest luxueuze en nationaal erkende evenementenbestemming van Arizona met ruime binnen- en buitenruimtes voor evenementen van elke omvang. Prachtige kristallen kroonluchters, weelderige stoffen en verrukkelijke gerechten, gemaakt door ons eigen culinaire team, zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor uw volgende evenement, hoe groot of klein ook.


Chateau Luxe ligt op slechts een steenworp afstand van Deer Valley Airport en op slechts 20 minuten van Sky Harbor Airport, en is zowel privé als gunstig gelegen. Of u nu een bruiloft, zakelijk of sociaal evenement organiseert, Chateau Luxe zorgt ervoor dat elk detail vlekkeloos wordt verzorgd. The Garden @ Chateau Luxe biedt een grote buitenruimte met verzorgde groene gazons en een prachtig uitzicht op de bergen. Met een maximale bezetting van meer dan 2.500 personen is The Garden at Chateau Luxe het ideale blanco canvas voor grote zakelijke evenementen, festivals, carnavals, bruiloften, verjaardagsfeestjes en vele andere evenementen, groot en klein. Chateau Luxe biedt full-service catering verzorgd door ons eigen culinaire team. Er zijn evenementenpakketten samengesteld voor elk budget en we passen graag een pakket aan uw behoeften en budget aan.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

1 review over Chateau Luxe Event Venue

Schrijf een review
Deloris Varney
New|TrimPax Weight Loss|

Geweldige plek voor verkoopbijeenkomsten

Ik plan al meer dan 19 jaar zakelijke bijeenkomsten en conferenties, en Chateau Luxe is mijn eerste keuze in Phoenix als het gaat om locaties voor zakelijke evenementen, zelfs meer dan de hotels. Waarom? Nou, het is zeker een prachtig grootse en luxe plek, maar er zijn twee dingen die opvallen bij bijna al mijn collega's en gasten die commentaar geven: 1. De kroonluchters, ze zijn krankzinnig!! Bijna zoals Vegas in AZ. 2. Gratis kunnen parkeren direct naast de ingang, en zo naar binnen lopen zonder een lange tocht (op hakken), onbetaalbaar! 3. De groene kamers zijn als 5-sterren hotelkamers, onze CEO is altijd erg blij als hij binnenkomt. Afgezien daarvan is het eten erg goed en de prijzen redelijk, en het personeel is gewoon uitstekend. De enige klacht die ik heb gekregen is dat de stoelen niet comfortabel zijn voor vergaderingen die de hele dag duren, dus dit jaar betalen we een kleine vergoeding voor verbeterde stoelen.

Over het algemeen is Chateau Luxe een fantastische keuze voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties in Phoenix, AZ. Het ligt iets ten noorden van waar de meeste 'hot spot'-hotels zijn, en ze hebben geen hotelkamers ter plaatse, maar de service, het eten en de prijs maken het tienvoudig goed.

bekijk origineel

0 likes|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kinepolis Antwerpen

Kinepolis Antwerpen

Organiseer een blockbuster event dat je gasten nooit zullen vergeten. Neem contact op met Kinepolis Antwerpen en laat je ondersteunen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.

The EGG Brussels

The EGG Brussels

The Egg Brussels is een unieke en volledig modulair infrastructuur die ongetwijfeld uw project zal transformeren in een originele en succesvolle ervaring, vanaf 2 tot 999 personen.

BluePoint Liège

BluePoint Liège

BluePoint Liège is uw partner bij uitstek voor vergaderingen, opleidingen, seminaries, congressen en evenementen.

Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum

Welkom bij het NMM, voor events van een ander kaliber. Een plek met allure, waar u uw presentatie, (bedrijfs)feest of diner laat plaatsvinden te midden van een museumcollectie met voelbare historische betekenis.

Kenmerken Chateau Luxe Event Venue

Wifi

gratis 

Aantal personen

20 - 2500 

Bereikbaarheid

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

groene ruimte (bv. een bos) 

Cateringlocatie

interne catering 

Activiteiten Chateau Luxe Event Venue

Activiteitsregio's:
Verenigde Staten van Amerika | Arizona
Activiteiten:
Vergaderzaal huren | Feestzaal huren | Kasteel | Congreslocatie huren | Evenementenlocatie huren | Trouwlocaties