Alle vergaderzalen in Houston op een rij

De beste vergaderzalen in Houston vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 11+ unieke vergaderzalen in Houston. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Bayou Music Center

Schrijf review Houston, TX (0.4 km)

Het Bayou Music Center is een grote concertzaal en bar die ruimte biedt die u kunt huren voor uw volgende evenement.

No Photo Available

White Oak Music Hall

Schrijf review Houston, TX (2.5 km)

White Oak Music Hall is een grote evenementenlocatie met meerdere ruimtes in Houston en biedt ruimtes voor een grote verscheidenheid aan evenementen.

No Photo Available

The Houston Event Venue

Schrijf review Houston, TX (4.8 km)

De Houston Event Venue bestaat uit 2 grote magazijnachtige evenementenruimtes in het hart van Houston, perfect voor uw volgende evenement!

No Photo Available

The Parador

Schrijf review Houston,TX (5 km)

De Parador is een prachtig herenhuis in het hart van Houston en biedt geweldige ruimte voor uw volgende privé- of zakelijke evenement.

No Photo Available

Moody Center For The Arts

Schrijf review Houston, TX (6.8 km)

Moody Center For The Arts is een groot zakencentrum in het hart van Houston, Texas.

No Photo Available

The Bell Tower On 34th

Schrijf review Houston, TX (7.8 km)

The Bell Tower On 34th is een groot herenhuis en biedt geweldige ruimtes voor uw volgende evenement in Houston, Texas.

No Photo Available

Regus

Schrijf review Houston, TX (9.6 km)

Regus is een zakencentrum met geweldige kantoorruimte en vergaderruimtes in Houston, Texas.

WorkSuites Office Space - Downtown Fort Worth

WorkSuites Office Space - Downtown Fort Worth

Schrijf review Fort Worth (11.4 km)

De executive suites en all-inclusive kantoorsuites van WorkSuites in het hart van Downtown Fort Worth beloven een prachtig uitzicht vanuit een van de meest prestigieuze gebouwen in heel Fort Worth.

WorkSuites - Houston Galleria – Westheimer

WorkSuites - Houston Galleria – Westheimer

Schrijf review Houston (11.5 km)

Worksuites Houston biedt een verscheidenheid aan diensten, zoals privékantoren, hybride coworking en conferentie-/vergaderruimtes in het stadscentrum.

No Photo Available

The Gallery Houston

Schrijf review Houston, TX (13 km)

The Gallery is een prachtig herenhuis in West Houston en biedt meerdere ruimtes en opties voor uw volgende evenement!

No Photo Available

Norris Conference Center

Schrijf review Houston, TX (19.2 km)

Norris Conference Center is een zakencentrum en privé-evenementenlocatie in het centrum van Houston, Texas.

Add you event company to this list?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Houston

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Houston? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Houston dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Houston

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Houston. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Houston was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Houston, Evenementenlocaties in Houston, Feestzalen in Houston, Trouwlocaties in Houston

Jouw vergaderzaal in Houston toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Houston. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: