Alle feestzalen in Houston op een rij

De beste feestzalen in Houston vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke feestzalen in Houston. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

House Of Blues Houston

Schrijf review Houston, TX (1 km)

House Of Blues is een groot entertainmentcentrum, bestaande uit bars, theaters en nog veel meer die u privé kunt huren voor uw volgende evenement.

No Photo Available

The Space HTX

Schrijf review Houston, TX (1.4 km)

De Space HTX is een zeer flexibele evenementenruimte die fungeert als een leeg canvas in Houston, Texas.

No Photo Available

The Event Place

Schrijf review Houston, TX (1.5 km)

The Event Place is een middelgrote multifunctionele evenementenlocatie centraal gelegen in een van de oudste buurten van Houston.

No Photo Available

Tha Astorian

Schrijf review Houston, TX (2.4 km)

The Astorian is een luxe en klassieke evenementenlocatie in het hart van Houston.

No Photo Available

White Oak Music Hall

Schrijf review Houston, TX (2.5 km)

White Oak Music Hall is een grote evenementenlocatie met meerdere ruimtes in Houston en biedt ruimtes voor een grote verscheidenheid aan evenementen.

No Photo Available

1111 Studewood Place

Schrijf review Houston TX (4 km)

1111 Studewood Place is een flexibele in- en outdoor evenementenlocatie in het centrum van Houston, Texas.

No Photo Available

The Houston Event Venue

Schrijf review Houston, TX (4.8 km)

De Houston Event Venue bestaat uit 2 grote magazijnachtige evenementenruimtes in het hart van Houston, perfect voor uw volgende evenement!

No Photo Available

The Parador

Schrijf review Houston,TX (5 km)

De Parador is een prachtig herenhuis in het hart van Houston en biedt geweldige ruimte voor uw volgende privé- of zakelijke evenement.

No Photo Available

The Bell Tower On 34th

Schrijf review Houston, TX (7.8 km)

The Bell Tower On 34th is een groot herenhuis en biedt geweldige ruimtes voor uw volgende evenement in Houston, Texas.

No Photo Available

5226 Elm

Schrijf review Houston, TX (11.8 km)

5226 Elm is een luxe trouw- en evenementenlocatie in een groene omgeving in het hart van Houston, Texas.

No Photo Available

The Gallery Houston

Schrijf review Houston, TX (13 km)

The Gallery is een prachtig herenhuis in West Houston en biedt meerdere ruimtes en opties voor uw volgende evenement!

No Photo Available

Norris Conference Center

Schrijf review Houston, TX (19.2 km)

Norris Conference Center is een zakencentrum en privé-evenementenlocatie in het centrum van Houston, Texas.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Houston

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Houston? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Houston dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Houston

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Houston. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Houston was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Houston, Evenementenlocaties in Houston, Trouwlocaties in Houston, Vergaderzaal in Houston

Jouw feestzaal in Houston toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Houston. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: