Glaziers Hall is een evenementenlocatie die verschillende stijlen biedt in zeven verschillende ruimtes.


 1. Banqueting Hall - ideaal voor evenementen tot 350 personen. Het wordt bijna dagelijks gebruikt voor conferenties, prijsuitreikingen, AVA's en bruiloften.
 2. River Room - waarschijnlijk onze meest populaire kamer, met een prachtig uitzicht over de rivier de Theems en de City of London. Ramen van vloer tot plafond geven zowel dit prachtige uitzicht als perfect natuurlijk licht. Veel gebruikt voor filmen, voor wijnproeverijen en borrels, maar ook voor lunches en diners.
 3. Bridge Room - Voor trainingsdagen, grotere teamvergaderingen en lunches zal het moeilijk zijn om een betere ruimte in het centrum van Londen te vinden. Alle AV-faciliteiten die je nodig hebt, evenals een geweldig uitzicht op London Bridge en de stad om je te inspireren.
 4. Court Room - een klassieke kamer die het meest wordt gebruikt voor AVA's, bestuursvergaderingen en kleinere conferenties. Je kunt veel van de geschiedenis van Glaziers Hall en de Worshipful Companies aan de muren zien.
 5. Bibliotheek - het creëren van een warme en vriendelijke omgeving, de bibliotheek is meestal een break-outruimte die wordt gebruikt in combinatie met andere ruimtes, maar kan ook worden gebruikt voor netwerkevenementen, borrels en kleinere lunches.
 6. Thames Room - onze kleinste kamer en het meest gebruikt voor brainstormsessies en het plannen van vergaderingen buiten uw kantoor.
 7. The Arches - letterlijk ingebouwd in London Bridge, de originele Yorkse stenen vloer en zichtbaar metselwerk creëren een prachtig decor voor zakelijke diners, wijnproeverijen, borrels en feesten.Alle zalen bieden verschillende capaciteiten, variërend van 25 tot 300 personen, afhankelijk van de configuratie van het evenement. Elke ruimte kan afzonderlijk of in combinatie worden gehuurd, wat flexibiliteit biedt voor presentaties, conferenties, recepties, perspresentaties, modeshows en diners. Glaziers Hall, op slechts enkele minuten van London Bridge Station, is de perfecte locatie voor uw aanstaande evenement!

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

 • Een account is helemaal gratis
 • Je krijgt toegang tot exclusieve content
 • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

 • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
 • TOP ranking in onze zoekmachine
 • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Glaziers Hall

Er zijn (nog) geen reviews over Glaziers Hall. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

De Broodfabriek

De Broodfabriek

De Broodfabriek Expo & Eventcenter is een verrassende aangeklede industriële evenement-, congres,- en beurslocatie met een uitstekende bereikbaarheid in de Randstad.

Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys

Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys

Het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys ligt precies in het midden van de kust, in Bredene, op 100 meter van zee, fijnzandstranden en ongerepte duinen.

Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer

Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer

Authentiek, karakteristiek en sfeervol, drie woorden die Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer beschrijven. De centrale plek voor meeting en events op een steenworp afstand van Roosendaal.

Feestzaal t' Lepeltje

Feestzaal t' Lepeltje

De plaats voor al uw gelegenheden en volgens ieders budget meet een verzorgde, moderne tuin.

Kenmerken Glaziers Hall

Wifi

gratis 

Aantal personen

6 - 350 

Bereikbaarheid

openbaar vervoer 

Omgeving

stad (centrum) 

water 

Cateringlocatie

vrij van catering 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten Glaziers Hall

Activiteitsregio's:
Verenigd Koningkrijk | England
Activiteiten:
Beurshal | Vergaderzaal huren in Londen | Vergaderzaal huren | Feestzaal huren in Londen | Feestzaal huren | Congreslocatie huren in Londen | Congreslocatie huren | Evenementenlocatie huren in Londen | Evenementenlocatie huren