Alle Evenementenlocaties in Verenigd Koningkrijk op een rij

De beste Evenementenlocaties in Verenigd Koningkrijk vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 271+ unieke evenementenlocaties in Verenigd Koningkrijk. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Inch Schoolhouse - Event residence

Inch Schoolhouse - Event residence

Schrijf review Downpatrick

Inch Schoolhouse - Event Residence is een ideale locatie voor zelfstandige of verzorgde evenementen zoals feesten en bruiloften.

Winstanley House

Winstanley House

Schrijf review Leicester

Winstanley House is een prachtig herenhuis en evenementenlocatie, gelegen in het hart van Leicester.

Paintworks Event Space

Paintworks Event Space

Schrijf review Bristol

Paintworks Event Space is een spannende, lege canvaslocatie in het hart van Paintworks, de unieke creatieve wijk van Bristol.

Austin Court Birmingham

Austin Court Birmingham

Schrijf review Birmingham

Deze historische locatie in het stadscentrum van Birmingham biedt een zeer flexibele reeks onderling verbonden ruimtes met historische kenmerken, uitzicht op de gracht aan het water en ultramoderne technologie.

The H suite

The H suite

Schrijf review Birmingham

De H Suite, in de populaire buitenwijk Edgbaston in Birmingham, is een dynamische evenementenlocatie.

Leith Arches

Leith Arches

Schrijf review Edinburgh

Leith Arches is een veelzijdige locatie waar een verscheidenheid aan evenementen kan plaatsvinden, zoals livemuziekoptredens, privéfeesten en huwelijksceremonies.

Congress Centre

Congress Centre

Schrijf review London

Congress Centre is een van de belangrijkste conferentie- en vergaderlocaties in Londen. De locatie onderscheidt zich door de unieke combinatie van lichte en luchtige ruimtes verweven met architectonische details uit het midden van de 20e eeuw.

Riddle's Court

Riddle's Court

Schrijf review Edinburgh

Riddle's Court is een grote evenementenlocatie met verschillende banketsuites die elk evenement van uw keuze kunnen hosten!

Bluecoat

Bluecoat

Schrijf review Liverpool

Bluecoat is een van de meest iconische en creatieve gebouwen in Liverpool.

W12 Conferences

W12 Conferences

Schrijf review London

W12 biedt betaalbare, eigentijdse conferentie- en vergaderruimtes in West-Londen. Het heeft een verscheidenheid aan goed uitgeruste flexibele kamers die plaats bieden aan maximaal 150 personen.

The Meeting Space

The Meeting Space

Schrijf review Nottingham

The Meeting Space is een vergadercentrum in Nottingham en biedt een van de beste vergader-, trainings- en interviewruimten in de branche.

Grand Opera House, Belfast

Grand Opera House, Belfast

Schrijf review Belfast

Op zoek naar een unieke plek om uw volgende evenement te organiseren? Het prachtig gerestaureerde Grand Opera House biedt veelzijdige evenementenruimten voor zaalverhuur in Belfast, en biedt een professionele achtergrond om uw evenement een 'wow'-factor te geven.

Bathsheba Properties Limited

Bathsheba Properties Limited

Schrijf review Glasgow

De rijke geschiedenis van Citation dateert uit 1844 en draagt bij aan de levendigheid en rustiekheid ervan. Oorspronkelijk was het Sheriff Court-gebouw ontworpen door Clarke & Bell in het midden van de 19e eeuw, de adembenemende kenmerken werden behouden tijdens de herontwikkeling

Clockwise Glasgow

Clockwise Glasgow

Schrijf review Glasgow

Bedrijfsuitjes, verhuur van vergaderruimtes, merkpresentaties of nachtelijke bedrijfsevenementen, wij kunnen u helpen met een indrukwekkende ruimte en uitstekende service.

Armada House

Armada House

Schrijf review Bristol

Armada House is een prachtige, veelzijdige evenementenlocatie in het hart van Bristol.

Bourne & Hollingsworth Buildings

Bourne & Hollingsworth Buildings

Schrijf review London

Met verschillende aparte ruimtes en een verscheidenheid aan eet-, drink- en dansruimtes is B&H Buildings het perfecte decor voor alle evenementen.

Andaz London Liverpool Street

Andaz London Liverpool Street

Schrijf review London

Andaz London Liverpool Street is een schitterende locatie in het stadscentrum van Londen, perfect voor elk evenement van uw keuze.

The Clubhouse at West Bradford Golf Club

The Clubhouse at West Bradford Golf Club

Schrijf review Bradford

Het clubhuis van de West Bradford Golf Club is te huur als cateringlocatie voor verschillende soorten evenementen.

Grand Station

Grand Station

Schrijf review Wolverhampton

The Grand Station is een locatie voor bruiloften en evenementen, perfect voor elk type evenement.

The Cutlers' Hall

The Cutlers' Hall

Schrijf review Sheffield

The Cutlers 'Hall is een grote trouw- en evenementenlocatie en biedt meerdere ruime kamers voor uw volgende evenement!

Opium Cocktail & Dim sum parlour

Opium Cocktail & Dim sum parlour

Schrijf review London

Onze twee verdiepingen tellende bar, Cocktail & Dim Sum Parlour met een jaren 20-thema, serveert een eclectische selectie van bekroonde experimentele en klassieke cocktails, handgemaakt met behulp van de beste bartendingtechnieken met elementen uit de moleculaire mixologie.

Venue Space Hire

Venue Space Hire

Schrijf review New Barnet

Welkom op onze mooie en goed gepresenteerde locatie op enkele minuten afstand van het treinstation New Barnet in de Noord-Londense wijk Barnet.

Exhibition London

Exhibition London

Schrijf review London

Een dynamische en aanpasbare omgeving in het hart van de ontwikkeling van Westfield London, Exhibition London is een ideale keuze voor uw evenement!

Boiler Shop

Boiler Shop

Schrijf review Newcastle upon Tyne

The Boiler Shop is een praktische en grote evenementenlocatie in het centrum van Newcastle Upon Tyne.

200 SVS

200 SVS

Schrijf review Glasgow

200 SVS is een dynamische 5-sterren evenementenlocatie vol geschiedenis en moderne luxe.

St Martins House Conference Centre & Lodge

St Martins House Conference Centre & Lodge

Schrijf review Leicester

St. Martins House is een grote conferentie- en evenementenlocatie in het hart van Leicester.

The HAC

The HAC

Schrijf review London

De HAC is de thuisbasis van de Honorable Artillery Company, het oudste regiment in het Britse leger. Het 18e-eeuwse Armory House, trouw aan zijn Georgische stijl, is doordrenkt van een lange en fascinerende geschiedenis.

10-11 Carlton House Terrace

10-11 Carlton House Terrace

Schrijf review London

10-11 Carlton House Terrace ligt in het hart van Westminster en is de thuisbasis van de British Academy.

The 1865

The 1865

Schrijf review Southampton

The 1865 is een concert- en evenementenlocatie in het hart van Southampton.

BMA House

BMA House

Schrijf review London

BMA House is een eigentijdse conferentie- en evenementenlocatie in het centrum van Londen. De combinatie van originele art deco-kenmerken en een modern kleurenpalet maakt het een locatie die opvalt in de hoofden van gasten.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top Evenementenlocaties in Verenigd Koningkrijk

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Verenigd Koningkrijk? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Verenigd Koningkrijk dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Verenigd Koningkrijk

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Verenigd Koningkrijk. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Verenigd Koningkrijk was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Verenigd Koningkrijk, Feestzalen in Verenigd Koningkrijk, Trouwlocaties in Verenigd Koningkrijk, Vergaderzalen in Verenigd Koningkrijk

Jouw evenementenlocatie in Verenigd Koningkrijk toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Verenigd Koningkrijk. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: