header

Vergaderzalen in Baarle-Hertog

De beste vergaderzalen in Baarle-Hertog vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Baarle-Hertog!

Vergaderzalen in Baarle-Hertog

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Moleneinde 10

Moleneinde 10

Schrijf review 7.4 km

Organiseer je een executive meeting? Een workshop tot 8 personen? Vergaderen doe je op een exclusieve locatie in een groene omgeving bij Moleneinde 10.

Colonie 7

Colonie 7

Schrijf review 7.6 km

No Photo Available

Paterspand Congrescentrum

Schrijf review 9.2 km
De Laro

De Laro

Schrijf review 9.7 km
Alta Ripa II

Alta Ripa II

Schrijf review 13.4 km

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve. Opvallend mooi gelegen te midden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van 5 hectare. De feestzalen ademen klasse, traditie, smaak en luxe uit.

Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review 15.3 km

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review 15.3 km

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

No Photo Available

APB Vormingscentrum

7 reviews 15.5 km

No Photo Available

Koetshuis Anneville

Schrijf review 16.5 km

No Photo Available

Gasterij Prise d'eau Golf

Schrijf review 16.7 km

No Photo Available

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Schrijf review 16.7 km
Landgoed Wolfslaar

Landgoed Wolfslaar

Schrijf review 18.7 km

No Photo Available

Willem II Stadion Congres & Evenementen

Schrijf review 18.9 km
Corsendonk de Linde

Corsendonk de Linde

Schrijf review 19.6 km

Corsendonk De Linde is al vele jaren een begrip in de Antwerpse Kempen, en dat is niet toevallig. Ben je op zoek naar een locatie om een feest te organiseren? Een locatie om jouw droomhuwelijk te organiseren?

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Baarle-Hertog'.
 • APB Vormingscentrum

  Sprookjesklassen De Ark 2020 - 14/16 oktober

  Proficiat voor de veiligheidsmaatregelen die jullie overal voorzagen ifv Corona. Zowel in de gebouwen, gangen, toiletten, als in de eetzaal werden de nodige voorzieningen getroffen. Tijdens onze telefonische contacten (met de leerkrachten zelf) werd telkens op een vriendelijke en duidelijke wijze rekening gehouden met onze wensen. De aanpassingen voor de maaltijden voor sommige kinderen was prima in orde.
  De kamers en toiletten waren proper en netjes. De werknemers aan onthaal, poetsdienst, klusjesmannen, koks en keukenpersoneel waren steeds heel vriendelijk.
  We konden na 3 dagen weer zeer tevreden naar huis met heel wat mooie herinneringen. Dankjewel om dit mee mogelijk te maken.

  Brigitte Mijten - Vrije basisschool De Ark - Tiensesteenweg 190 - 30 - 19/10/2020

 • APB Vormingscentrum

  Supertevreden !

  Reeds heel wat jaren zijn wij zeer tevreden om onze sprookjesklassen in het Vormingscentrum te laten doorgaan, als school uit het Leuvense. We komen altijd met een groep van ongeveer 90 lln. Hiervoor een goede locatie vinden, met de goede zorgen die we daar krijgen is zeer moeilijk. Laat staan bijna onvindbaar. Een grote pluim voor het supervriendelijk personeel. Er wordt rekening gehouden met bijna alle wensen zowel in de keuken, als met vragen die wij als lkrn. hebben. Het eten is superverzorgd, men is er zeer kindvriendelijk. De hygiëne verdient over het hele gebouw een dikke pluim. Enkele extra banken buiten rondom het betonnen speelveld zou tof zijn, maar de kinderen en wijzelf vonden het weer SUPER! Dankjewel!

  Brigitte Mijten - Vrije basisschool De Ark - 24/10/2019

 • APB Vormingscentrum

  Klantvriendelijk en professioneel

  Voor de tweede maal organiseerden wij in het Vormingscentrum van Malle onze vormingsdag voor een 200-tal directies en bestuurders van scholen. Vooraf hielden we een gesprek met het Vormingscentrum over onze wensen. We konden de sterke klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit van het hele personeelsteam van het Vormingscentrum zeer goed appreciëren en kenden een feilloze, aangename dag in een omgeving met veel open ruimte. Onze volgende vormingsdag is al gereserveerd.

  Johan Hoyberghs - KOBA vzw - 07/02/2019

 • APB Vormingscentrum

  Verblijf met leerlingen secundair in het kader van Filmexpeditie

  Zeer vriendelijke mensen, behulpzaam, ontzettend goed onderhouden centrum. Heel fijn om hier op tweedaagse te komen met leerlingen: veilig, in de natuur, ruim, proper, lekkere maaltijden (variatie, ook voor vegetariërs!). De videostudio is gewoon fantastisch!

  kay lambrechts - school Denise Grésiac - 28/01/2019

Vergaderzalen in Baarle-Hertog

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Baarle-Hertog? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je direct alle vergaderzalen in Baarle-Hertog (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Baarle-Hertog

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Baarle-Hertog. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een lijst van alle vergaderzalen in de buurt van Baarle-Hertog. Voor 'vergaderzaal Baarle-Hertog' hebben we momenteel 14 alternatieven.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Baarle-Hertog, Evenementenlocaties in Baarle-Hertog, Feestzalen in Baarle-Hertog, Trouwlocaties in Baarle-Hertog

Filters

Sorteer op afstand

Rond Baarle-Hertog

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties