header

Alle feestzalen in Baarle-Hertog op een rij

De beste feestzalen in Baarle-Hertog vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 17+ unieke feestzalen in Baarle-Hertog. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste feestzalen in Baarle-Hertog

No Photo Available

Den Engel - Hotel / Brasserie / Party & Outdoorfun

Schrijf review Baarle-Nassau (4.6 km)
Colonie 7

Colonie 7

Schrijf review Merksplas (7.6 km)
De Laro

De Laro

Schrijf review Meerle (9.7 km)

No Photo Available

Le CirQ bvba

Schrijf review Hoogstraten (10.1 km)

No Photo Available

Feestzaal den Bakker

Schrijf review Rijkevorsel (11.8 km)
Alta Ripa II

Alta Ripa II

Schrijf review Oud-Turnhout (13.4 km)

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve. Opvallend mooi gelegen te midden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van 5 hectare. De feestzalen ademen klasse, traditie, smaak en luxe uit.

Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review Oud-Turnhout (15.3 km)

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review Gilze (15.3 km)

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

No Photo Available

Gasterij Prise d'eau Golf

Schrijf review Tilburg (16.7 km)

No Photo Available

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Schrijf review Gilze-Rijen (16.7 km)

No Photo Available

Hof Cleyn Mierde

Schrijf review Lage Mierde (16.9 km)

No Photo Available

SKY Ballonvaarten

Schrijf review Tilburg (17.1 km)

No Photo Available

Grand Café De Kogelvanger

Schrijf review Breda (18.4 km)
Event Center Beekse Bergen

Event Center Beekse Bergen

Schrijf review Hilvarenbeek (19.1 km)
Arjan van Dijk bv

Arjan van Dijk bv

Schrijf review Wernhout (19.4 km)

No Photo Available

Auberge du Bonheur, hotel**** restaurant

Schrijf review Tilburg (19.5 km)
Corsendonk de Linde

Corsendonk de Linde

Schrijf review Retie (19.6 km)

Corsendonk De Linde is al vele jaren een begrip in de Antwerpse Kempen, en dat is niet toevallig. Ben je op zoek naar een locatie om een feest te organiseren? Een locatie om jouw droomhuwelijk te organiseren?

Top feestzalen in Baarle-Hertog

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Baarle-Hertog? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Baarle-Hertog dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Baarle-Hertog

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Baarle-Hertog. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Baarle-Hertog was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Feestzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Baarle-Hertog, Evenementenlocaties in Baarle-Hertog, Trouwlocaties in Baarle-Hertog, Vergaderzalen in Baarle-Hertog

Jouw feestzaal in Baarle-Hertog toevoegen

Goed nieuws! Baad je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Baarle-Hertog. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Baarle-Hertog

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties