header

Vergaderzalen in Poppel

De origineelste vergaderzalen in Poppel vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Poppel!

Vergaderzalen in Poppel

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Moleneinde 10

Moleneinde 10

Schrijf review 6.8 km

Organiseer je een executive meeting? Een workshop tot 8 personen? Vergaderen doe je op een exclusieve locatie in een groene omgeving bij Moleneinde 10.

No Photo Available

Willem II Stadion Congres & Evenementen

Schrijf review 9.3 km
Eigentijdserf

Eigentijdserf

Schrijf review 10 km

No Photo Available

Gasterij Prise d'eau Golf

Schrijf review 10.7 km
Doloris

Doloris

Schrijf review 11.4 km

Doloris daagt je uit om haar wereld te betreden. In het hart van Tilburg aan de Spoorlaan vind je het nieuwe creatieve complex van Nederland. Hier vind je Doloris’ Meta Maze een walk-through art experience met meer dan 40 kamers vol surrealistische kunst.

Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review 12.2 km

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Schrijf review 13.2 km

No Photo Available

Landgoed De Rosep

Schrijf review 15.9 km

No Photo Available

Paterspand Congrescentrum

Schrijf review 16.5 km

No Photo Available

Fletcher Hotel Boschoord

Schrijf review 16.6 km
Alta Ripa II

Alta Ripa II

Schrijf review 16.7 km

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve. Opvallend mooi gelegen te midden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van 5 hectare. De feestzalen ademen klasse, traditie, smaak en luxe uit.

De Laro

De Laro

Schrijf review 17.3 km
Cultureel Centrum De Boodschap

Cultureel Centrum De Boodschap

Schrijf review 17.9 km

CC de Boodschap is een cultureel centrum en theater in Rijen, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 23 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

No Photo Available

Koetshuis Anneville

Schrijf review 19 km
Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review 19.7 km

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

Colonie 7

Colonie 7

Schrijf review 19.8 km

Vergaderzalen in Poppel

Op zoek naar een vergaderzaal in Poppel? eventplanner.be is de place to be. In onderstaande overzicht vind je meteen alle vergaderzalen in Poppel (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Poppel

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Poppel. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Poppel. Voor 'vergaderzaal Poppel' hebben we momenteel 16 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Poppel, Evenementenlocaties in Poppel, Feestzalen in Poppel, Trouwlocaties in Poppel

Filters

Sorteer op afstand

Rond Poppel

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties