header

Feestzalen in Poppel

De beste feestzalen in Poppel vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete feestzaal in Poppel!

Feestzalen in Poppel

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Event Center Beekse Bergen

Event Center Beekse Bergen

Schrijf review 7.5 km

No Photo Available

Hof Cleyn Mierde

Schrijf review 8.5 km

No Photo Available

Den Engel - Hotel / Brasserie / Party & Outdoorfun

Schrijf review 9.1 km
Eigentijdserf

Eigentijdserf

Schrijf review 10 km

No Photo Available

Gasterij Prise d'eau Golf

Schrijf review 10.7 km

No Photo Available

SKY Ballonvaarten

Schrijf review 11.1 km

No Photo Available

Auberge du Bonheur, hotel**** restaurant

Schrijf review 11.4 km
Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review 12.2 km

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Schrijf review 13.2 km

No Photo Available

Riddershof

Schrijf review 14.4 km
Alta Ripa II

Alta Ripa II

Schrijf review 16.7 km

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve. Opvallend mooi gelegen te midden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van 5 hectare. De feestzalen ademen klasse, traditie, smaak en luxe uit.

De Laro

De Laro

Schrijf review 17.3 km
Cultureel Centrum De Boodschap

Cultureel Centrum De Boodschap

Schrijf review 17.9 km

CC de Boodschap is een cultureel centrum en theater in Rijen, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 23 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review 19.7 km

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

Colonie 7

Colonie 7

Schrijf review 19.8 km

Feestzalen in Poppel

Op zoek naar een feestzaal in Poppel? eventplanner.be helpt je verder. Op deze pagina vind je direct alle feestzalen in Poppel (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal!

Huur een feestzaal in Poppel

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een feestzaal in Poppel. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle feestzalen in de buurt van Poppel. Voor 'feestzaal Poppel' hebben we momenteel 15 mogelijkheden.

Jouw feestzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in de kijker.

Relevante links: Feestzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Poppel, Evenementenlocaties in Poppel, Trouwlocaties in Poppel, Vergaderzalen in Poppel

Filters

Sorteer op afstand

Rond Poppel

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties