header

Vergaderzalen in Oud-Turnhout

De origineelste vergaderzalen in Oud-Turnhout vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Oud-Turnhout!

Vergaderzalen in Oud-Turnhout

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Alta Ripa II

Alta Ripa II

Schrijf review 1.3 km

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve. Opvallend mooi gelegen te midden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van 5 hectare. De feestzalen ademen klasse, traditie, smaak en luxe uit.

Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review 3.3 km

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

No Photo Available

Paterspand Congrescentrum

Schrijf review 4.3 km
Corsendonk de Linde

Corsendonk de Linde

Schrijf review 7.2 km

Corsendonk De Linde is al vele jaren een begrip in de Antwerpse Kempen, en dat is niet toevallig. Ben je op zoek naar een locatie om een feest te organiseren? Een locatie om jouw droomhuwelijk te organiseren?

den Eyck

den Eyck

Schrijf review 9.5 km
Moleneinde 10

Moleneinde 10

Schrijf review 10.2 km

Organiseer je een executive meeting? Een workshop tot 8 personen? Vergaderen doe je op een exclusieve locatie in een groene omgeving bij Moleneinde 10.

Corsendonk Hooge Heyde

Corsendonk Hooge Heyde

Schrijf review 13.5 km

Corsendonk Hooge Heyde werd helemaal getransformeerd tot boutique hotel. De kamers, lobby, restaurant, feestzaal en vergaderzalen kregen al een volledige make-over.

Colonie 7

Colonie 7

Schrijf review 13.6 km
Glinstering aan het Zilvermeer

Glinstering aan het Zilvermeer

Schrijf review 14.9 km

No Photo Available

Corbie Hotel Mol

Schrijf review 15.8 km
Sunparks Kempense Meren

Sunparks Kempense Meren

Schrijf review 16.5 km

De mooie natuur van de stille Kempen biedt een gedroomd decor voor uw events tot 1000 personen.

No Photo Available

Hotel Verlooy

Schrijf review 17.3 km

No Photo Available

APB Vormingscentrum

6 reviews 17.9 km
Virtual Secret

Virtual Secret

Schrijf review 19.7 km
Art Center Hugo Voeten

Art Center Hugo Voeten

Schrijf review 19.7 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Oud-Turnhout'.
 • APB Vormingscentrum

  Supertevreden !

  Reeds heel wat jaren zijn wij zeer tevreden om onze sprookjesklassen in het Vormingscentrum te laten doorgaan, als school uit het Leuvense. We komen altijd met een groep van ongeveer 90 lln. Hiervoor een goede locatie vinden, met de goede zorgen die we daar krijgen is zeer moeilijk. Laat staan bijna onvindbaar. Een grote pluim voor het supervriendelijk personeel. Er wordt rekening gehouden met bijna alle wensen zowel in de keuken, als met vragen die wij als lkrn. hebben. Het eten is superverzorgd, men is er zeer kindvriendelijk. De hygiëne verdient over het hele gebouw een dikke pluim. Enkele extra banken buiten rondom het betonnen speelveld zou tof zijn, maar de kinderen en wijzelf vonden het weer SUPER! Dankjewel!

  Brigitte Mijten - Vrije basisschool De Ark - 24/10/2019

 • APB Vormingscentrum

  Klantvriendelijk en professioneel

  Voor de tweede maal organiseerden wij in het Vormingscentrum van Malle onze vormingsdag voor een 200-tal directies en bestuurders van scholen. Vooraf hielden we een gesprek met het Vormingscentrum over onze wensen. We konden de sterke klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit van het hele personeelsteam van het Vormingscentrum zeer goed appreciëren en kenden een feilloze, aangename dag in een omgeving met veel open ruimte. Onze volgende vormingsdag is al gereserveerd.

  Johan Hoyberghs - KOBA vzw - 07/02/2019

 • APB Vormingscentrum

  Verblijf met leerlingen secundair in het kader van Filmexpeditie

  Zeer vriendelijke mensen, behulpzaam, ontzettend goed onderhouden centrum. Heel fijn om hier op tweedaagse te komen met leerlingen: veilig, in de natuur, ruim, proper, lekkere maaltijden (variatie, ook voor vegetariërs!). De videostudio is gewoon fantastisch!

  kay lambrechts - school Denise Grésiac - 28/01/2019

 • APB Vormingscentrum

  Geweldige locatie met een zeer warme en behulpzame ontvangst

  Het is nu toch al een aantal jaren dat we op repetitieweekend gaan met onze harmonie in het vormingscentrum en telkens verloopt alles zeer vlot. Van reservatie (online) tot de laatste afspraken. Alles is zeer duidelijk en de mensen van het vormingscentrum zijn ook zeer bereikbaar in het geval er speciale vragen zijn. Ook voor het eten zijn ze zeer flexibel: vegetariërs, gluten allergie, lactose-intolerant, ... Allemaal geen probleem voor de keuken.
  Wij komen hier zeker nog terug.
  PS: voor muziekverenigingen: vraag zeker de animatiehal voor jullie repetities: meer dan voldoende ruim en een fantastische akoestiek.

  Stijn Weygaerts - KH Sint Hilarius Bierbeek - 29/10/2018

Vergaderzalen in Oud-Turnhout

Op zoek naar een vergaderzaal in Oud-Turnhout? eventplanner.be heeft de oplossing. Op deze pagina vind je razendsnel alle vergaderzalen in Oud-Turnhout (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Oud-Turnhout

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Oud-Turnhout. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een lijst van alle vergaderzalen in de buurt van Oud-Turnhout. Voor 'vergaderzaal Oud-Turnhout' hebben we momenteel 15 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Oud-Turnhout, Evenementenlocaties in Oud-Turnhout, Feestzalen in Oud-Turnhout, Trouwlocaties in Oud-Turnhout

Filters

Sorteer op afstand

Rond Oud-Turnhout

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties